Francija, Caromb
...Cépage: Grenache 95%, Carignan 5% Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: zelo svetla roza • 1. nos: intenziven, citrusi (grenivka) in cvetlični • 2. nos: vinska breskev • V ustih: svež, eleganten, okrogel • Dobra dolžina Ujemanje jedi/vina: • Jedilniki z južnimi akcenti • Solate, žar Zorenje: 2 leti Vinifikacija: Neposredno stiskanje. Mošt se hitro ohladi, da se ohranijo arome. Naravno usedanje na mrazu. Vinifikacija v posodah pri 16°C za optimalno svežino in aromatičnost. Zorenje na finih drožeh do stekleničenja.
Francija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Grenache Blanc - Grenache Gris Sols: Argilo-Calcaire, stare trte na sončnih terasah terena Aspres Vinification: Neposreden stisk, fermentacija v termoreguliranih posodah, nato zorenje v francoskih hrastovih sodih z batonnage na drožeh. Dégustation: Barva z srebrnimi odsevi, Nos ponuja subtilne arome belega breskev, hruške in pečenega kruha ali brioche. Usta so okrogla, obdržijo pa svežino. To je uravnotežen in kompleksen bel. Accords Mets et Vins: Pečena ribica ali dorada, Comté, zelenjava na žaru Zlata medalja Gilbert in Gaillard...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... sadjem. Lep posestvo, ki ga je vredno natančno spremljati! Vsebnost: 75cl Tip: Belo vino Sorta: 100% Chardonnay AOC: Petit Chablis Zorenje: Za uživanje takoj in za shranjevanje do leta 2026 Temperatura postrežbe: 8-10°C...
Francija, Auxerre
...Degustacija Ta vino ima lepo zlato barvo z zelo sadnim nosom, ki spominja na breskev in marelico, sledijo mu note fige, kutine in vijolice. Letnik, ki ohranja lepo svežino v ustih. Vinifikacija Nežno stiskanje traja 3 ure. V cisterni je potekala malolaktična fermentacija. Zorenje na finih drožeh traja 12 mesecev v cisterni in sodu. Kombinacija jedi in vina riba v omaki, foie gras, Beaufort...
Francija, Lys Haut Layon
... temperature (15° do 18°C). Zorenje traja več mesecev v posodah na finih drožeh. Ni malolaktične fermentacije, da bi ohranili dobro svežino. Dégustation Naša Viognier je svetlo zlato barve, bogata in zelo aromatična. Nos nakazuje marelico in vinsko breskev. Vstop v ustih je svež, razkošen in slasten, njegova živahnost vodi do konca z belimi cvetovi in sivko. Izjemna ravnotežje med bogastvom in kislostjo.
Francija, Saint Cannat
... arome eksotičnega sadja (ananas) in sadja z belo mesnato strukturo (breskev, marelica,...), dopolnjene z opečenimi in vanilijevimi notami. Njegov svež okus in širok, kremast zaključek ga naredijo za idealnega spremljevalca vaših aperitivov, kjer ga lahko postrežete s solatami, belim mesom, ribami ali krožnikom svežih sirov. Postrežite pri 10-12°C."}...
Francija, Brue Auriac
... in belega breskev, nežno poudarjene z blagimi začimbami in vanilijo. Ustna izkušnja je mesnata, okrogla in voluminozna, kar razkriva sladek sadni okus, ki se nadaljuje v dolgem začinjenem zaključku. Ujemanje jedi in vina Postrežba: Ribe v omaki, telečja blanquette, gobe Shranjevanje Posebnost 8-10°C Piti takoj ali v naslednjih 5 letih Ime cuvéeja, Rezerva Prijeure, se nanaša na nekdanji priorat in kapelo Notre Dame, ki obkroža vinograde posestva.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play