Italija, Giuliano
Že več kot štirideset let je Di Rosa referenčna točka v slaščičarskem sektorju, ki ponuja široko paleto izdelkov, ki združujejo italijansko obrtniško mojstrstvo s strastjo do kakovosti. Z več kot 200 artikli, pripravljenimi za svetovno izvoz, Di Rosa ni le blagovna znamka, temveč garancija odličnosti in avtentičnosti. Naša podjetje ne le distribuira izdelke visoke kakovosti, temveč je specializira...
Italija, Misano Adriatico
...Mešanica naribanih sirov Fattoria, sestavljena iz različnih svežih in zrelih sirov, ponuja edinstven in avtentičen okus za vsako jed. Narejena iz sestavin visoke kakovosti, je ta mešanica 1kg sirov popolna za dodajanje okusa in kremnosti tvojim jedem.
...pri čemer sodelujemo s Centrom za živilsko tehniko in člani Specialnih enot iz različnih držav ter najboljšimi igralci na področju aktivnosti na prostem. PRIPRAVITE SVOJO JED V KATERIKOLI KONDITI Enostavno za uporabo, ko nimate možnosti zavreti vode. Šestpaketi: - alpha - bravo - charlie Vključuje 6 jedi, kot bonus: vrečka za segrevanje + 1 element! Čas gorenja: 40 minut Izdelek: 100% Bio Šestpaketi: - alpha - bravo - charlie...
Italija, Orbassano
...Ti zelenjavni ravioli iz svežega testa, polnjeni z ricotto in špinačo, so klasična, večna jed italijanske kulinarične tradicije, popolnoma uravnotežena med preprostostjo in rafiniranostjo. Testo je obarvano zeleno, ker je pomešano s špinačo, in se odlikuje po svoji svilnati teksturi, kar je idealno za elegantno zapiranje nežnega in bogatega nadeva.
Italija, Imperia
... hladnem postopku. "Klasično" je ekstra deviško olje z zelo uravnoteženimi lastnostmi, dišeče, z nežnim okusom in toplo rumeno barvo. Oznaka izdelka V 'Priponkah' boste našli oznako z hranilnimi podatki in drugimi informacijami o izdelku. Kombinacije "Klasično" dobro spremlja vsako jed, še posebej pa je priporočljivo surovo, tako za solate in zelenjavne jedi kot tudi za zaključek rib, pečenega mesa in minestrone.
...Lazanje z ricotto in špinačo, nujna jed v vsaki kuhinji, so priljubljene med ljubitelji klasičnih in lahkih okusov. Pripravljene so z najboljšo jajčno testenino, kot narekuje tradicija, in navdušujejo s pristnostjo ricotte in špinače ter presenetijo s svežino vsake sestavine.
Italija, Sizzano
...Nadzorovana označba izvora (DOC) TIPOLOGIJA Rdeče vino VITIGNO Nebbiolo 100% PRIPOROČILO Pečena ali žar mesna jed Jedilniki iz belega mesa Zreli siri BARVA Rdeča rubinasta AROMA Intenzivna in dolgotrajna Malina Vijolica in pomarančni cvet Rdeče sadje OKUS Suho Dobra polnost TEMPERATURA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Italija, Martina Franca
...Bocconcini di Mozzarella so majhni sveži siri, izdelani iz mleka visoke kakovosti. Ti bocconcini se odlikujejo po mehki teksturi in nežnem okusu, kar jih naredi popolne za uživanje samostojno ali v solatah. Mozzarella je vsestranski sir, ki se prilega številnim uporabljenim v kuhinji, od hladnih jedi do toplih. Bocconcini di mozzarella so odlična izbira za tiste, ki iščejo svež in naraven izdelek, idealen za obogatitev vsake jed.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... ravnotežja med naravo in tradicijo, kar zagotavlja pristno in ekološko prijazno izdelavo. Kulinarične Aplikacije Tartufo Bianco Druga Izbira Tartufo Bianco Druga Izbira je izjemno vsestranski in primeren za številne kulinarične uporabe: - Omake in Kreme: Popolno za ustvarjanje bogatih in aromatičnih prelivov. - Prve Jed: Idealno za ribanje po testeninah, rižotah ali njokih. - Mesne Jed...
Italija, Fisciano
...Sveža lazanja z jajcem je klasična italijanska jed, ki je priljubljena po vsem svetu in se pogosto postreže kot glavna jed za večerjo ali na velikih srečanjih. Je srčna in zadovoljiva jed, ki je popolna za hranjenje množice ali za prijetno družinsko večerjo.
Italija, Carmagnola
...Na koncu osemnajstega stoletja sta skupaj z "pummarolo" postala jed, ki se prodaja na ulici in hrani prebivalstvo. Nekateri se bodo spomnili kosila očarljive Ingrid Bergman v filmu Roberto Rossellini Potovanje v Italijo iz leta 1953, da bi prišli do pomembne scene, kjer Totò je špagete z rokami v filmu Miseria e nobiltà iz leta 1954, ki ga je režiral Mario Mattoli. A najbolj znana testeninska jed...
Italija, Paterno'
...Znana po vsem svetu kot tipična jed sicilijanske kuhinje, je bila tudi vključena med P.A.T. Ministrstva za kmetijske politike. Melanže, paprike, čebula, zelena, zelene in črne olive, kapre, kis, sol, sladkor, passata iz lokalnih paradižnikov in ekstra deviško oljčno olje, to so sestavine catanese različice CAPONATE; ki skupaj s spoštovanjem tradicij in izkušnjami pri proizvodnji prispevajo k širjenju in ohranjanju visokega imena Sicilijanske kuhinje po svetu.
Italija, San Pietro Clarenza
...Ekstra deviško oljčno olje, izdelano iz dišečih oljk, značilnih za vzhodno Sicilijo, Nocellara Etnea. Rezultat je olje harmoničnega in svilnatega okusa, rahlo sadnega z blagim pekočim priokusom. Obogati vsako jed, idealno za začinjanje testenin, jedi iz belega ali rdečega mesa ter rib. Pakiranja: 0,75 cl; 1,00 lt; v steklenicah. Pakiranja: 3,00 lt; 5,00 lt; v kovinskih pločevinkah.
Italija, Giarre
...Parmigiana iz jajčevcev, znana tudi kot jajčevci alla parmigiana ali preprosto parmigiana, je jed na osnovi ocvrtih jajčevcev, gratiniranih v pečici s paradižnikovo omako, baziliko, česnom in enim ali več siri, vključno s parmezanom in mozzarello, v priročnih pekačih po 3,00 kg za 9/12 porcij. Izdelek je zamrznjen in pripravljen za uporabo.
Italija, Viterbo
...Coppa di testa, znana tudi kot coppa v škatli, je izdelana iz mesa glave in z dodatkom plemenitih delov svinjine. Izdelujejo jo "stari mesarji" in je skrbno prenesena iz starega recepta. Rahlo aromatizirana z limono in pomarančo, je okusna kot prigrizek ali začinjena z ekstra deviškim oljem in čilijem kot glavna jed. Okusna.
Italija, Brusaporto
...Casonsei (ali casoncelli) so ena najbolj znanih jedi bergamske kuhinje. Ta jed iz polnjene testenine je nastala, da bi izkoristili ostanke svinjskega in govejega mesa. Izdelek se je skozi leta obogatil z dodatkom v nadevu: amaretti, rozin in limonine lupine. „Casonsèi de la Bergamasca“ iz Pastificio Davena so certificirani z oznako „Bergamo Città dei Mille... Sapori“, ki jo je izdala Gospodarska zbornica. Na voljo v pakiranjih po 250g in 500g.
Italija, Ponte Galeria
...Pripravljena po originalni japonski metodi, je Unagi Kabayaki iz Nipponie filet japonske anguille, pečen v omaki Kabayaki po tradicionalni japonski metodi in zamrznjen, da ohrani vse organoleptične lastnosti te vrste. Unagi Kabayaki je najbolj cenjena in znana japonska jed na osnovi anguille na svetu. Gre za filete anguille, marinirane v sladki omaki na osnovi soje in mirina, ter pečene na žaru...
Italija, Castelfidardo
...Oljčno olje ekstra deviško z rahlo sadnim okusom in vonjem po zreli oljki, ki spominja na rumeno jabolko ali mandljev sadež. Ima mehak in nežen okus, manj vztrajen v primerjavi z drugimi olji. Idealno za vsako jed; še posebej se prilega jedem srednje strukture, kot so: orecchiette in cime di rape, bob in cikorija, bele mesnine, ribe na pari, solate itd…...
Italija, Matera
...Drugi po pici v italijanski kulinarični tradiciji je ocvrt panzarotto, tipična jed južne Italije. Narejen je iz ocvrte pica testa in je napolnjen z pravo mozzarello in paradižnikom. Vse sestavine so izključno italijanske. Panzarotto je na voljo v "predcvrti" različici in "nekuhani" različici, od 35 g naprej.
Italija, Acicastello
...Ponujamo pripravljene jedi za pečico, s katerimi v nekaj minutah dobite okusno in slastno tipično jed, prve in druge jedi na osnovi mesa in rib iz naše tipične sredozemske kuhinje. Enojni obroki od 25-300 g, idealni za domove za ostarele, vrtce, osnovne šole, univerzitetne menze, vojaške menze, bolnišnice, vojašnice itd. Cene so zelo zanimive, saj neposredno sodelujemo s proizvajalci in ne z posredniki ali drugimi, skrbno izbrani izdelki.
Italija, Napoli
...Kosilo, ki ga ponujajo storitve šolske prehrane, kot glavno jed, ki se postreže otrokom iz revne družbe, danes pomeni hranljivo in družabno jed za otroke in najstnike, ki povprečno živijo v stanju prehranske presežke ali monotone hrane ali pa osamljenosti za mizo. Šolska prehrana ima danes torej kot glavno nalogo predlagati preprost, prijeten in privlačen način prehranske vzgoje s pomočjo...
...Ime izhaja iz Capone, ki je bil takrat pogosto prisoten v sicilijanskih kuhinjah zaradi svoje obilice. Capone so postregli skupaj s paradižnikom in jajčevcem. Na začetku prejšnjega stoletja je jed postala del ljudske kulinarične tradicije, capone pa je bil nadomeščen z drugimi zelenjavami. Zelenjava, skrbno izbrana, se ocvrti ločeno, nato pa se skuha s posebno paradižnikovo omako. Sestavine: Ocvrti jajčevec na kocke 37%, paradižnikova omaka, sončnično olje, ekstra deviško oljčno olje, čebula, zelena, olive, kapre, sladkor, naravne arome, kis.
Italija, Bronte
... Nedavno smo ustvarili blagovno znamko Exedis, ki je nastala iz ideje, da našim strankam ponudimo izdelek, ki je iskan in kakovosten. Navdihujemo se po načelu, da naj vsak, ki pripravlja jed, zna izbrati najboljše sestavine, da bi z užitkom okusil, kar je na krožniku; zato se blagovna znamka predvsem obrača na strokovnjake v panogi, ki znajo skrbno obdelovati surovine in ustvariti končno jed, bodisi sladko bodisi slano. Oskrbujemo slaščičarne, sladoledarne, podjetja, ki se ukvarjajo s predelavo, gostinstvom in veletrgovce v panogi, ter zagotavljamo prilagojeno storitev in izdelek najvišje kakovosti.
Italija, Termoli
...Sipa izdelki so prepoznani po svoji visoki kakovosti in pozornosti na vedno spreminjajoče se potrebe strank. Dejansko so zadnje Sipa kreacije BIO KUSKUS GOTOVA JED, popolnoma naravne in ambientne (za shranjevanje na policah in ne pri posebni temperaturi). BREZ GLUTAMATA, BREZ PALMOVEGA OLJA, BREZ KEMIKALIJ so bili naši cilji. Udoben izdelek, ki ga lahko vzamete povsod, v šolo, v pisarno, v park, samo odprete in je pripravljen za uživanje. Sipa je družinsko podjetje, ki deluje z ljubeznijo in pozornostjo do svojih strank in trgov. Iz teh razlogov se podjetje hitro povečuje.
Italija, Bronte
... pridelkov. Iz združitve tradicije, strasti in inovacij nastane naša Slaščičarska klobasa s pistacijo, ki velja za klasično drugo jed lokalne kulinarične tradicije. Od kreme do pestota pistacije, preko hrustljavih prigrizkov, likerja in moke, Specialia cenijo pravi okus DOP pistacij in južne kuhinje, ki je nastala pod soncem Sredozemlja. Glavni cilj Specialia je zadovoljstvo strank in od samega začetka ustvarjanje jasnega in mirnega odnosa.
Italija, Albano Laziale
Pinsa Romana je jed, bogata s zgodovino, katere korenine segajo v staro Rim. Prenova recepta je to jed spremenila v edinstven izdelek: testo je sestavljeno iz mešanice moke, kot so pšenica, riž in soja, z visoko vsebnostjo vode, kislega testa in brez dodatkov ter konzervansov. Glavne značilnosti so: - ovalna oblika - hrustljava robna tekstura - visoka prebavljivost, dosežena z vzhajanjem 48-72 ur Projekt Pinsa 2.0 je ustvariti izdelek tradicije v sodobni obliki, dostopen vsem!
Šola Pizzaioli Gourmet je nastala iz želje po prinašanju nečesa novega v to področje, iz želje po vrnitvi k poučevanju, ki temelji na ponovnem odkrivanju naravnih in zdravih izdelkov, ter iz zavedanja, da lahko le z večjim poudarkom na kakovosti končnega izdelka ponovno opredelimo pico kot jed visoke kuhinje. To je pripeljalo do ustanovitve šole, ki je močno zaznamovana s zavestnim poučevanjem...
Italija, Rivarolo Del Re e Uniti
...ki so v celoti izdelani izključno iz surovin, pridelanih in obdelanih v Italiji. Med izdelki najdemo omake za pico, testenine ali katerokoli drugo jed, začinjen, a nežen kečap, pa tudi sok za pitje, bodisi samostojno bodisi v koktajlih vseh vrst. Na spletni strani podjetja lahko spoznate vse izdelke linije, vse vrednote in procese, ki urejajo proizvodnjo Pomì, in še veliko več.
Italija, Mondovi
... čemer uporabljamo visokokakovostne surovine. Vsaka posamezna jed je prilagojena, kar zagotavlja hitrost in kakovost storitve. Vse se začne z raziskovanjem, nadaljuje s preizkušanjem in konča s predlaganim izdelkom. Ta pot mora biti deljena, da se ovrednoti vse, kar vsebuje jed, recept, kozarec vina ali steklenico piva... da se prizna vse akterje dolge verige predelave. Dulcis in fundo...pica: na pala, izvirna, narejena z naravno kvasom. Popolna. Smo predrzni? Pridite in presodite sami!
Italija, Caltagirone
... "konzerve v olju" je proizvajalec in distributer od leta 1994, s strastjo in predanostjo smo ohranili tradicijo priprave konzerv artičok v olju. Steklenice artičok v olju Steklenice artičok v olju so primerne za družinsko uporabo in lahko pripravite katerokoli jed, ki zahteva uporabo te konzervirane hrane. Mnogi jih uporabljajo za pripravo predjedi, vendar je to omejujoče, saj lahko uporabite samo artičoke brez olja in pripravite glavno jed, na primer z uporabo bimbyja, kuhinjskega robota, ki pomaga hitro kuhati, in obstajajo recepti za artičoke.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play