Italija, Giuliano
...Moka "00", voda, kislo testo (naravna kvas iz moke mehke pšenice tip 0 v prahu, kvas, mleta žita), sol, sončnično olje, oljčno olje, paradižnik, mozzarella asiago, fontina, emmental, ekstra deviško oljčno olje.
Italija, Guardiagrele
...Polizdel za Rženi Kruh Mešanica za rženi kruh s rženo kislo testo, bogata z vlakninami in minerali. Odličen volumen, intenzivna barva, dolgotrajna svežina. Format: 25 kg Odmerjanje: 100%...
Italija, Bronte
...Sestavine: moka pšenična tipa "O", pasteriziran jajčni rumenjak, maslo, fruktoza, sladkor, naravni kislo testo v prahu (pšenica), emulgator E471, mleko v prahu, kvas, sol, arome. Polnilo: sladkor, pasta lešnika 30% (praženi in rafinirani lešniki), rastlinska olja in maščobe (palma, palmisti), olja (sončnično), mleko v prahu, sirotka v prahu, emulgator (E322 sojina lecitin), arome (vanilina). Preliv: sladkor, rastlinske maščobe (palma, palmisti), čista pasta lešnika 10% (praženi in rafinirani lešniki), mleko v prahu, laktoza, drobno sesekljani lešniki 5%, E322, arome (vanilija in mleko).
Pekarna Le Bontà Trecchinesi že več kot dvajset let svojim strankam ponuja svoje izdelke, ki so se skozi čas razvili in nenehno rastejo. Skozi leta je pekarna Le Bontà Trecchinesi razširila svojo ponudbo, tako da strankam ponuja ne le kruh, temveč tudi frese, tozzetti, bele in rdeče pice, panettone, kruh in drobtine. Kakšna je skrivnost svežine tega kruha? Preprosto: naravne sestavine, kot so moka, voda, sol in kislo testo, obdelane s strastjo in mojstrstvom, v skladu z nauki, ki prihajajo od nekdanjih mojstrov pekarstva.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play