Italija, Orbassano
...Agnolotti piemontesi so avtentik posebnost Piemonta, ki izhaja iz regionalnega recepta iz 19. stoletja. Ti ravioli so polnjeni s tremi vrstami svežega in pustega mesa (govedina, svinjina in belo meso) ter sezonsko zelenjavo (brašno zelje, blitva ali špinača, odvisno od sezone). Glavne sestavine vključujejo kuhano pršut, pečeno govedino, kuhano piščanca, špinačo, pečeno svinjino, brašno zelje in mortadelo. Ta kombinacija okusov ponuja edinstveno in tradicionalno kulinarično izkušnjo, popolno za tiste, ki želijo okusiti pravo piemontese kuhinjo.
...Tatsoi je zelenjavna listnata rastlina orientalskega izvora, bogata z vitamini. Podobno kot špinača jo lahko uživamo surovo ali kuhano. Poleg tega lahko zaradi svojega svežega in pikantnega okusa postane dekorativni element v solatah. Na voljo v škatlah, vrečah ali polistirenskih embalažah različnih tež. ...
Ujemajoči se izdelki
Tatsoi
Tatsoi
Drugi izdelki
Rdeča pesa
Rdeča pesa
Od leta 2006, Sempre Ghiotti uspešno deluje na področju catering in gostinstva, ponuja najboljše recepte sicilijanske kuhinje v obliki pripravljenih jedi, ki so primerne za vsakodnevno uporabo in okusne kot sveže pripravljene. Naše priprave, narejene iz visokokakovostnih surovin, omogočajo postrežbo celotne pristnosti Mediterana v le nekaj preprostih korakih. Zahvaljujoč našim praktičnim embalažam...
Proizvodnja pršuta in culatella Rosa dell'Angelo je posebna že od samega začetka. Meso ima različne kakovosti, zaradi načina proste reje in starodavnega ročnega dela, ki vključuje le sol in dolgo zorenje. Naši črni prašiči starih pasem, ki so skoraj popolnoma izginile, se prosto pasejo po gozdovih. Prosti pod soncem, vetrom in dežjem. Prosti, da izrazijo svoj instinkt. Prosti, da se prehranjujejo ...
Italija, Nave
...Predlagane kombinacije Balsamični kis iz Modene je primeren za solate, zelenjavne jedi, tako kuhane kot surove, pečeno belo meso, kuhano ribo, omlete, pinzimone in marinade. Kapaciteta: 500 mll Koda: 03160 Kategorija: Kis Država: Italija Regija: Emilia-Romagna...
...Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber aestivum Vitt.), oljčno olje, sol, aroma. Nasveti: idealno za prve jedi, carpaccio, kuhano ali pečeno belo meso in lahko spremlja celo nekatere sladice. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Italija, Pontecagnano Faiano
...Orientalska kultura, ki izvira iz Kitajske, ima temno zelene liste z belim in mesnatim steblom. Značilna je po svežem, pikantnem okusu z rahlim priokusom gorčice. Je vir vitaminov, zelo odporna na nizke temperature in jo lahko uživamo tako surovo kot kuhano. Sorta baby leaf. Možnost uporabe za pripravo mešanice solat. Na voljo v črnih škatlah ali termično zatesnjenih polistirenskih embalažah po 500 g in 1 kg.
Selezione Alimentare Italia se zavezuje, da vam pomaga pri iskanju odličnosti hrane in pijače, izdelane v Italiji. Smo idealen partner za uvoznike in distributerje prehrambenih izdelkov, ki iščejo kakovost po pravi ceni. Z skoraj petdesetimi leti izkušenj imamo poglobljeno znanje o italijanskih prehrambenih izdelkih in njihovih proizvajalcih. Zahvaljujoč našim povezavam in odnosom s proizvajalci...
Italija, Villafranca Piemonte
Z novim klavničnim obratom po standardih CE je Aimaretti industrija za klanje svinj in proizvodnjo kakovostnih mesnin ter pršutov. Aktivnost ponuja široko izbiro mesnin in kakovostnega, svežega, pristnega mesa, zaklanega v skladu z najstrožjimi higiensko-zdravstvenimi standardi. Najboljši sveži izdelki, zagotovljeni in brez konzervansov, da vsak dan na mizo prinesete vse okuse italijanskih mesnin.
Italija, Marmirolo
Salumificio Merlotti je začel svoje delovanje takoj po drugi svetovni vojni v Castel d'Ario, kraju, ki je dal življenje legendarni avtomobilistični dirkaču Tazio Nuvolari. Iz obrtne delavnice je podjetje skozi čas raslo in svoje izdelke ponujalo na vedno bolj razširjen način. V tretji generaciji podjetnikov je salumificio preselil proizvodno enoto v Marmirolo (MN) v obrat velikosti 3000 kvadratnih...
Italija, Vomano (TE)
PNK FARMACEUTICI SPA Strokovnjaki za razvoj in proizvodnjo prehranskih dopolnil Ustanovljeno leta 2008 v Castelnuovo Vomano, v Abruzzu - Italija, se PNK Farmaceutici uvršča med najbolj dinamična podjetja v današnjem industrijskem okolju na področju nutraceutikov. Dolgoletne izkušnje na tem področju so omogočile razvoj naprednih znanj in tehnologij, kar podjetje postavlja kot referenčno točko pri f...
Od leta 1957 družina Vitali s strastjo, skrbjo za potrebe strank in pozornostjo do kakovosti uresničuje starodavno umetnost mesarstva. Sodobne proizvodne tehnike so nam omogočile, da smo te značilnosti še dodatno razvili, ki danes, tako kot takrat, odlikujejo naše podjetje. Na naših zemljiščih pridelujemo žita, namenjena krmi. V našem rejskem obratu v Petritoliju, ki je razvrščen kot BAT (Best Ava...
Italija, Viterbo
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1947, s ustanoviteljem Coccia Sestom, mesarjem z velikimi sposobnostmi. Sčasoma se je razširilo in postalo industrija, vendar pravilo ostaja enako: uporabljati najboljše surovine in nikoli ne imeti zamrzovalnih celic, da bi zagotovili kakovostni standard, ki se razlikuje od običajnega. Danes je podjetje certificirano po standardu Iso 22000, pooblaščeno za izvoz v...
Cipressi in Chianti nasce a Radda in Chianti , borgo medievale rinomato per la produzione del vino Chianti Classico, in provincia di Siena, dove trova il suo fondamento etico e professionale nel rispetto della tradizione dei prodotti alimentari artigianali toscani. L’attività inizia in un piccolo locale a ridosso delle antiche mura medievali di Radda in Viale Venti Settembre, qui avviene la lavora...
Italija, Mugnano Del Cardinale
Sprva je bila dejavnost sezonska, v času velikonočnih in božičnih praznikov, s trgom, ki je bil pretežno lokalni. Uporabljali so sveže meso najvišje kakovosti, pri čemer so salame pripravljali z izjemno spretnostjo in pozornostjo, uporabljali najboljše začimbe, najboljše črevesje in ga sušili z največjo skrbnostjo, da so okus, arome in pristnost vedno ostali zaščiteni in zagotovljeni skozi čas in ...
Italija, San Donà Di Piave
Dante Italian Food je veletrgovec s suhomesnatimi izdelki, siri in moko iz območja Benečije, ki predvsem izvozi v Evropo. Delamo na tem, da oskrbimo restavracije, pizzerije, bare, hotele in veletrgovce z vrhunskimi izdelki, ki jih neposredno dobavljajo mala in srednja obrtna podjetja. Želimo ponuditi celovito storitev in sodelovati z našimi strankami pri iskanju najbolj primernega izdelka za njiho...
Lardo di Colonnata IGP v rezinah, predrezan in mletVergazzataPancetta Steccata...
Italija, Langhirano
Podjetje Barbieri Enzo se ukvarja s proizvodnjo in zorenjem pršutov ter je članica Konzorcija pršuta iz Parme. Barbieri Enzo ima sedež v Langhiranu v provinci Parma na naslovu strada Case Schianchi 8. Med dejavnostmi: - proizvodnja pršutov - zorenje pršutov - pakiranje pršutov - prodaja pršutov - dobava pršutov - mesnice - pršutarne...
Italija, Chiuro
Naša podjetje danes deluje v dveh proizvodnih obratih. V Chiuru se nahaja obrat, namenjen proizvodnji, ki obsega skoraj 3500 m² in združuje našo desetletno obrtniško tradicijo z najsodobnejšo tehnologijo ter računalniškim nadzorom v vsaki fazi obdelave. Tukaj se surovina obdeluje natančno v skladu s procesi proizvodnje in zorenja. Matično podjetje, ki se nahaja v Semogu, je idealno za zorenje pršu...
Italija, Langhirano
Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek o...
Italija, Macerata
Goji in obdelujemo stare sadeže, kot so višnje, jujube in črni murva, da ročno izdelamo edinstvene izdelke, ki ti bodo priklicali pravi okus sadja. Džem iz višnje, džem iz jujube, džem iz črnega murve, džem iz fig, džem iz čilija, sapa, vino iz višnje, tradicionalno kuhano vino, tipični marchigiani izdelki, kot je sapa.
Italija, Cremona
Zgodba blagovne znamke Antica Valle izhaja iz gastronomske tradicije, ki se prenaša iz roda v rod že generacije. Stara modrost, ki vpliva na izjemno visoko kakovost. To je gastronomska umetnost, "znanje o pripravi mesnin", ki govori jezik preprostosti, avtentičnosti in pristnosti. Vedno je povezana s svojim domačim območjem. V naših mesninah je malo sestavin, vendar so vse neprecenljive, kot v re...
Italija, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone se nahaja v Crespini Lorenzani, v provinci Pisa, in je zgodovinska blagovna znamka, ki deluje že več kot 150 let na področju visoke mesnine. Podjetje proizvaja in distribuira izdelke najvišje kakovosti, izdelane z znanjem in skrbnostjo preteklosti ob upoštevanju sodobnih proizvodnih standardov ter uporablja le vrhunske surovine, tako iz kopnega kot iz morja, ki zadovoljijo tudi ...
Italija, Zola Predosa
Glavni italijanski proizvajalec mortadele s certifikatom IGP. Izključno in kakovostno proizvodnjo prave mortadele, izdelane po receptu bolognese tradicije - Certifikati VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Mortadela brez glutena. Blagovne znamke: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Izvoz po vsem svetu.
Italija, Termeno
Smo družinsko podjetje, ki deluje od začetka 80-ih let, zdaj s tretjo generacijo na čelu. Proizvajamo široko paleto mesnih izdelkov. Od dimljenega speka, dimljenega slanine, različnih šunk in klobas, do salame in drugih dobrot. Specializirani smo za proizvodnjo izdelkov za nadaljnjo predelavo, kot je spek mattonella za rezanje. Prav tako smo zelo aktivni v sektorju horeca, s proizvodi, ki ustrezaj...
Italija, Terlizzi
Že leta smo veletrgovci s suhomesnatimi izdelki, siri in bakalajem. Oskrbujemo restavracije, hotele in mesnice po vsej Italiji in v tujini. Če iščete nakup suhomesnatih izdelkov in sirov na debelo za prodajo v svojem podjetju, boste pri nas našli resnično konkurenčne cene. Izdelki, ki jih prodajamo, so predvsem tipični izdelki iz Apulije, vendar boste našli tudi nacionalne izdelke iz vseh regij in...
Italija, Cerreto D'esi
V naši ekološki kmetiji vzgajamo svinje v poldivjem stanju po ekološki metodi, pri čemer postavljamo dobrobit živali na prvo mesto. Svinje se hranijo izključno z domačimi žiti in jim ne dajemo antibiotikov. Vse živali se predelujejo v podjetju, ki ima laboratorij za predelavo mesnin s CE oznako. Proizvajamo različne vrste salama, sušeno slanino, aromatizirano mast, lonzo, lonzine, guanciale in prš...
Italija, Busto Garolfo
Rondanini se je v več kot 95-letni zgodovini preoblikovala iz preprostega mesarstva v pravo živilsko industrijo. Proces inovacij v proizvodnih tehnikah in uvedba sodobnih naprav za rezanje in pakiranje izdelkov ni niti malo vplivala na zvestobo podjetja tradicionalnim receptom, ki so mu prinesli uspeh tudi v tujini. Zaradi tega Rondanini svojim strankam ponuja izdelek, ki je sicer industrijski, z ...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play