Italija, Marmirolo
...Mešanice, zasnovane za posip. Idealne za reševanje težav s prijemom testa na površinah, pospeševanje razvaljanja testa, povečanje hrustljavosti končnega izdelka, zmanjšanje prijemanja testa v pečici. Razvite so bile naslednje različice: - LASPOLVERA: z mletim durum pšeničnim zdrobom, obogatenim z riževim zdrobom in koruzno moko. - LASPOLVERA P1: z mletim durum pšeničnim zdrobom in moko mehke pšenice tipa '0'. 10KG...
Italija, Milano
... svežino in aromo kave. • Kava v zrnih in mleta kava: idealne za tiste, ki radi pripravljajo kavo po svojih željah. Naša izbira kave v zrnih in mlete kave je popolna za vse vrste priprave, od espressa do moke. • Drugi izdelki: čaji in zeliščni čaji v listih in filtrih, različni aparati in oprema za kavo. Za izkušnjo kave, ki prebuja čute in slavi italijansko tradicijo, je naš tim strokovnjakov vedno na voljo, da vam pomaga v vsakem koraku, od izbire izdelkov do njihove priprave. Obiščite našo spletno stran ali nam pošljite sporočilo!
Italija, Sabaudia
Od leta 1988 se ukvarjamo z razvojem, proizvodnjo in pakiranjem prehranskih dopolnil za tretje osebe, pri čemer naše stranke spremljamo skozi celoten proizvodni proces. Naši vodilni izdelki so energijske ploščice, vendar proizvajamo tudi beljakovinske praške, ovsene moke, beljakovinske kreme in mešanice za palačinke, aminokisline v prahu in tabletah. Izbirate lahko med več kot 1200 že...
Italija, Albano Laziale
Pinsa Romana je jed, bogata s zgodovino, katere korenine segajo v staro Rim. Prenova recepta je to jed spremenila v edinstven izdelek: testo je sestavljeno iz mešanice moke, kot so pšenica, riž in soja, z visoko vsebnostjo vode, kislega testa in brez dodatkov ter konzervansov. Glavne značilnosti so: - ovalna oblika - hrustljava robna tekstura - visoka prebavljivost, dosežena z vzhajanjem 48-72 ur Projekt Pinsa 2.0 je ustvariti izdelek tradicije v sodobni obliki, dostopen vsem!
Italija, Paderno D'adda
... italijansko žito je izbrano za naše mešanice, vendar je treba upoštevati, da proizvodnja italijanskega žita pokriva le 40 % tega, kar se mli v italijanski mlinarski industriji; poleg tega so za nekatere specialitete italijanske slaščičarske industrije (Panettone in vzhajajoče pecivo na splošno) potrebna žita z visoko vsebnostjo beljakovin, izbrana med najboljšimi žiti Evropske unije in izven nje, da bi zadovoljila izjemno visoke standarde italijanske slaščičarske industrije.
...gianduja, torrone itd.) pokriti z ekstra čokolado z min. 62% kakava - 12 mesecev - TARTUFI iz temne čokolade in lešnikov, posuti s kakavom - 12 mesecev - CROSTATA DI MELIGA (koruza) - okusna torta iz koruzne moke, ki je hrustljava in mehka, polnjena z marmelado - 5 mesecev - PASTE DI MELIGA (koruza) - izvrsten piškot iz cuneške tradicije, iz masla, koruze in moke - 12 mesecev SMO V STANJU PONUDITI STRANKAM PERSONALIZIRANO EMBALAŽO Z NJIHOVIM LOGOTIPOM ZA DOGODKE, OBLETNICE, PROMOCIJE IN LASTNO DISTRIBUCIJO. Za zaključek, to je PASTIČERIA 1. KAKOVOSTI, ki jo je vredno poskusiti!!
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play