Italija, Pasturo
...To je mehak bel kozji sir z cvetočo skorjo. Tekstura je mehka, gladka in kremasta; okus je prijeten in nežen. 100% italijansko mleko. Povprečna teža: 0,250 g Minimalno zorenje: 7-10 dni...
Italija, Fidenza
...Mlad italijanski sir, zoren 12 mesecev. Mehak in nežen okus.
...Gorgonzola je sir z nepredelano pasto bele slame, katere zelene pike so posledica procesa erborinatura, torej nastanka plesni. V različici Dolce je kremast in mehak, s posebnim in značilnim okusom, rahlo pikantnim. V različici Piccante ima bolj izrazit in močan okus, njegova pasta pa je bolj erborinata, trdna in drobljiva. Izdelan je iz pasteriziranega mleka, ki prihaja iz hlevov v območju izvora, z dodatkom mlečnokislinskih kultur in izbranih plesni, naravno brez laktoze. Na voljo je v klasičnih oblikah.
Italija, Radicofani
...V ponudbi svežih si ponuja ovčji sir majhne velikosti in okrogle oblike, ki je po celotni obodu značilen po prekinjenih nizkih reliefih. Predvideno zorenje traja približno 10 dni, s to zrelostjo izdelek ostane mehak in nežnega okusa. Teža sira je približno 0,500 kg. Na voljo je tudi v celotni vakuumski embalaži.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play