Italija, MILANO
...Med 20 in 26 meseci Parmigiano Reggiano doseže zrelost, primerno za izražanje svoje značilne slanosti, vendar še vedno ohranja okuse, tipične za mladi sir. Tako ponuja na nebu note stopljenega masla, mleka in jogurta, združene z sadnim priokusom, ki spominja na banano in ananas, v nežnem ravnotežju med sladkim in slanim. Sir je drobljiv in zrnast, svetlo rumene barve. KG 35.000 TEŽA CELE OBLIKE CENA NA KG V EVRIH 7,00 ROK UPORABE 15/10/2025 MINIMALNO NAROČILO 50 CELE OBLIKE...
Italija, Misano Adriatico
...Sir Pecorino Toscano DOP je značilen po edinstvenem in intenzivnem okusu italijanske tradicije. Pridobljen iz ovčjega mleka, ta celoten kos tehta 2 kg in zagotavlja neponovljivo teksturo in vonj. Popoln za uživanje samostojno ali v družbi dobrega kozarca vina, je izdelek kakovosti in odličnosti Made in Italy.
Italija, Radicofani
...To je sir iz čiste ovčje mleka ovalne oblike in teže približno 0,800 kg. V preteklosti so ga proizvajali le iz pomladanskega mleka, medtem ko je danes na voljo skoraj vse leto. "Teža in ovalna oblika naj bi bili posledica predelave tega izdelka skoraj na koncu koagulacije, ki je bila postavljena neposredno na ovalno žlico, saj sicer ne bi bilo dovolj mase za dosego tradicionalne oblike v skledi." Svež ovčji sir, zoren približno 15 dni.
Italija, Dorgali
... nejedljiva skorja sta simbol ročne obrtne izdelave in kakovosti. Pecorino Intramontes je idealen protagonist za predjedi, prigrizke in sladice, zahvaljujoč svojemu rafiniranemu in nikoli vsiljivemu okusu. Popoln za uživanje samostojno ali nariban na testeninah in rižotah, je sir, ki očara brbončice in obogati vsako mizo z dotikom elegance in avtentičnega okusa.
Italija, Codogno
... samo mleko in italijanska tradicija. Za izdelavo sira teže približno 32-34 kg potrebujemo 500 litrov mleka, ki prispe v sirarno v 1-2 urah po molži. Mleko se pusti počivati 12-18 ur, med katerimi se del maščobe sprosti, oblika pa se odstrani, da lahko polnomastno mleko da odličen sir z dolgo zorenjem, obdržijoč okus svežega mleka.
Italija, Vedelago
... Grappa. Sire, pridobljeni iz svežega mleka, prejetega dnevno od lokalnih kmetij, so potrošnikom na voljo v širokem asortimanu: cela oblika, polovična in četrtina oblike, 100, 300 in 400 g s fiksno težo. Izveden in zagotovljen sistem samokontrole HACCP. Odločnost in navdušenje vseh sodelavcev, profesionalnost naše ekipe, skrb pri proizvodnji in zorenju ter sposobnost združevanja inovacij s spoštovanjem tradicije nam omogočajo, da proizvajamo izdelke visoke kakovosti.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play