Italija, Imperia
...Tipična tradicionalna ligurska omaka, sestavljena iz najboljših italijanskih paradižnikov, svežega bazilika, ekstra deviškega oljčnega olja in česna. Preprost skrivni recept za zdrav in okusen prvi krožnik. Oznaka izdelka V 'Priponkah' boste našli oznako z nutricionističnimi podatki in drugimi informacijami o izdelku. Kombinacije Bogata in obdajajoča aroma jo naredi popolno za vse vrste...
Italija, Martina Franca
...Burrata Pugliese je svež in kremast sir, tipičen za italijansko mlečno tradicijo. Proizvedena iz mleka visoke kakovosti, burrata se odlikuje po svojem mehkem in maslenem srcu, ovitem v tanko plast mozzarelle. Ta sir je popoln za uživanje samostojno ali v kombinaciji s svežimi paradižniki in kapljico oljčnega olja, kar še dodatno poudari njegov nežen in edinstven okus. Burrata je odlična izbira za tiste, ki iščejo pristno in rafinirano kulinarično izkušnjo.
Italija, Ventimiglia Di Sicilia
...Ekstra deviško oljčno olje, ki ga proizvaja podjetje Oro di Calamigna, je olje, izdelano izključno iz italijanskih oljk, ki prihajajo iz Ventimiglie na Siciliji. Stiskanje tega olja poteka v 12 urah po obiranju, ta način obdelave je znan kot "hladno stiskanje". Barva olja je smaragdno zelena z zlatimi odtenki. Okus tega ekstra deviškega olja je srednje intenziven sadni z okusom artičoke...
Italija, Forlì
... spremenili njihovega nežnega okusa in organoleptičnih lastnosti. Ker gre za suhi stročnic, bo postopek kuhanja daljši: namočite jih za nekaj ur, temeljito sperite, da odstranite nečistoče, in kuhajte, dokler fižoli ne postanejo dovolj mehki. Rdeči fižoli se lahko kuhajo na številne načine: hladni v prilogah in solatah z dodatkom soli in kapljico oljčnega olja. Njihov sladek, a intenziven okus jih naredi idealno sestavino za mineštre in kremne juhe iz stročnic.
Italija, Santa Ninfa
...Ekološke začimbe na osnovi aromatiziranega EKSTRA DEVICHI OLJČNEGA OLJA. Intenziven, svež in uravnotežen okus, ki spominja na Sicilijo in njene močne okuse. Popolni za začinjanje vsake jedi, vsestranski v kuhinji!
Italija, Gubbio
...BICCARI OLIO EXTRA VERGINE: Najboljše in naravno oljčno olje vrhunske kakovosti iz Italije v kanistru. 100% NARAVNO: Brez ojačevalcev okusa, brez arom, brez polnil, brez konzervansov itd. HLADNO EKSTRAKCIJA: Naše oljčno olje ni hladno stisnjeno kot mnoge druge vrste oljčnega olja. Raje imamo hladno ekstrakcijo pri temperaturi pod 27°C, kar prinaša nekatere prednosti v primerjavi s hladnim...
Italija, Carovigno
...Ekstra deviško oljčno olje mešanica TIN 1L 100% italijansko ekstra deviško oljčno olje vrhunske kategorije Poseben okus tega nežno sadnega BLEND kakovostnega ekstra deviškega oljčnega olja je rezultat sort oljk, ki so bile uporabljene: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola in Leccina. Hladno stisnjeno z mehaničnimi sredstvi, oljčno olje Just Puglia je popolno za vsako kakovostno recepturo.
Italija, Barrafranca
...Clizia je naša nežna zelenjavna majoneza, izdelana iz sicilijanskih mandljev. Mandelj je glavni junak okusne, mehke in nežne kreme, alternativne klasični majonezi. Vse dišave naših sicilijanskih mandljev in intenziven okus ekstra deviškega oljčnega olja naših oljk se srečajo v prenovljeni različici znane omake v veganski prijazni različici.
Italija, Città Di Castello
...Oljčno olje z aromo tartufa za testenine, omake, solate, jajca, meso in ribe. Prav tako delamo na olju z 100 % naravnimi aromami! Oljčno olje z aromo tartufa, pripravljeno iz najboljšega ekstra deviškega oljčnega olja. Uporabite le nekaj kapljic, da vsakemu jedi dodate neponovljiv okus: testeninam, rižu, mesu, polnjenim jedem, omletam, solatam.
Italija, Arquà Petrarca
... in inovativnem mlinu v Venetu se uporabljajo sodobne metode obdelave oljk, pri čemer se obiranje strogo izvaja ročno, da ne poškodujemo plodov pred mletjem. Poleg natančnega in skrbnega dela pri proizvodnji ekstra deviškega oljčnega olja Frantoio Colli del Poeta, na kakovost in značilen okus olja močno vpliva avtohtona sorta iz območja Colli Euganei, kjer rastejo oljke. Izvor Colli Euganei sega...
... z mehaničnimi postopki (hladno stiskanje); ta način omogoča pridobitev oljčnega olja ekstra deviškega kakovostnega razreda. Na pogled naše olje, ki je proizvedeno izključno na območju FARNESE, ima smaragdno zeleno barvo z zlatimi odtenki in oddaja sadni vonj, ki spominja na zrelo oljko, pravkar obrano. Ima izrazit okus z notami artičoke. Ob okušanju pusti v ustih prijetno pekoč in grenkast priokus z mandljevimi odtenki. Bogato je z vitaminom E, polifenoli in drugimi antioksidanti.
Italija, Rocchetta Nervina
Kmetija Cuvea proizvaja ligursko oljčno olje, ki je popolnoma ekološko in hladno stisnjeno na italijanski rivieri. Poleg oljčnega olja taggiasca ustvarjamo tudi tipične italijanske omake (kot sta bazilikin pesto in rdeči pesto) ter izdelke z oljkami taggiasca (kot so brezkoščene oljke taggiasca, krema iz oljk taggiasca in brezkoščene oljke taggiasca) in jih prodajamo v naši spletni trgovini. Naše...
Italija, Gravina di Catania
... blagovni znamki, temveč celotnemu projektu. Pietro se je povezal z koreninami svoje sicilijanske zemlje, izhajajoč iz tega, kar ta radodarno ponuja tistim, ki jo obdelujejo z ljubeznijo: paradižnik, jajčevci, bazilika, divji komarček, čili in mandlji so dragoceni plodovi, v katerih se odraža okus sonca in morja Sicilije. Z uporabo izključno ekstra deviškega oljčnega olja so konzervi pripravljeni le...
Italija, Imperia
...Oljčno olje Cannelle je ekstra deviško oljčno olje sorte "Monocultivar Taggiasca". Oljčno olje Monocultivar je edinstveno po svojih organoleptičnih lastnostih, ki ga ločijo od drugih olj, ki so običajno na voljo na trgu. Taggiaske olive so ena najbolj znanih sort za proizvodnjo ekstra deviškega oljčnega olja. Oljčno olje Cannelle je 100 % naravno, njegova čistost se odraža v nežnem in prijetno...
Italija, Caianello
Edinstven okus, omamen vonj in svetla, živa barva tega ekstra deviškega oljčnega olja izhajajo iz kombinacije treh najkakovostnejših sort oljk: Leccino, Frantoiana, Carolea. Pridobljeno s hladnim stiskanjem in z skoraj ničelno kislostjo, je to olje idealno za dodajanje kančka prefinjenosti vsakemu jedi. Ta mešanica, ki ovija čute in navdušuje, je bila razvita skozi leta raziskav in...
Italija, Moscufo
Naša stoletna oljčna planta, pridelana po načelih ekološkega kmetijstva in vpisana na seznam proizvajalcev najstarejše italijanske D.O.P. regije, Aprutino-Pescarese, proizvaja odlično ekstra deviško oljčno olje. Je sadno in dišeče, barve od svetlo zelene do zlato rumene, z izjemno nizko oleinsko kislostjo. Nežen okus se prilagaja uporabi vseh vrst jedi, saj ne prekrije okusa posameznih živil in ga cenijo ljubitelji dobrega ekološkega oljčnega olja.
Italija, Campagna
... pretiranega in takojšnjega mletja (grenkobe). 2) Centripetalna ekstrakcija, torej brez mešanja (v nasprotju s centrifugo) pri zelo nizkih obratih in brez uporabe centrifug, ki ločujejo (bistrilci), iz prvega stiskanja in popolnoma na hladno. S TEMI DVEMA EKSKLUZIVNIMA METODAMA ostanejo vse značilnosti najboljšega olja nedotaknjene: aroma, barva, okus, vonj in organoleptične lastnosti. Sorte, ki jih ekskluzivno pridelujemo, so: rotondella, carpellese, frantoio in leccino. Naša tržna blagovna znamka je ...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play