Italija, Imperia
...Ekstra deviško oljčno olje Zeleno sadje 750 ml – Ekološko je pridobljeno iz ekološko pridelanih oljk, z zelo močno osebnostjo. Ekološko ekstra deviško oljčno olje Italijansko olje – Hladno stisnjeno "Zeleno sadje" je odlično italijansko ekstra deviško oljčno olje, pridobljeno iz ekološko pridelanih oljk, obranih, ko so delno zrele. Ima sadni okus, s polnim, prijetno kislim okusom: med našimi...
Italija, Moio Della Civitella
... kremasti teksturi, je glavna zvezda te okusne kreme. Ekstra deviško oljčno olje, pridobljeno iz oljk podjetja, je še ena ključna sestavina, ki izdelku daje edinstven okus. Dotik zlate čebule, ščepec soli in sveže stisnjen limonin sok dopolnjujejo recept, kar ustvarja popolno ravnotežje okusov. Vsaka kozarček bučne kreme je poklon naši deželi: Cilentu.
Italija, MILANO
...Olive Leccino. Oljka, pobrana v agri Puglie. Ima podolgovato obliko, barva se giblje od vijolične do temno zelene. Ima intenziven okus in poltrdo teksturo. Odlična v kuhinji za vsako uporabo in za paštete. "Leccino" Oliven. Opis: Zelo okusna sorta majhnih črnih oljk, tipičnih za Italijo. Uporaba: Idealna za aperitive ali kot sestavina za predjedi in mešane solate. PAKIRANJE 6 1 KOS = EVRO 2,90 1 PALET 10 PAKIRANJ = 60 KOSOV ROK UPORABE 16/ 04/ 27 MINIMALNO NAROČILO 20 PALET...
Italija, Palagianello
...Naravna hrana par excellence z večnimi vrlinami, prispeva k rasti telesa, še posebej zaradi svoje antioksidativne kakovosti. Oljčno olje pridobivamo iz naših plodov oljke, pridobljeno je s hladnim stiskanjem iz kaše oljk. Naše steklenice ohranjajo vse značilne dišave, obdajajoč okus z rahlo grenkim priokusom, a hkrati mehkim in nežnim, ter tipično barvo, ki se giblje od zlate rumene do zelene. Oljčno olje Soledòr Extra Virgin je pridelano iz skrbno izbranih in obranih oljk, da ohrani kakovost in okus, ki ju nato prinašamo mnogim, ki izberejo naš izdelek.
Italija, Santa Ninfa
...100% ekološko oljčno olje je pridelano iz ekoloških oljk našega območja. Ima srednje intenziven sadni okus. Sveže in uravnoteženo ponuja edinstvene občutke za vse ljubitelje dobre in zdrave kuhinje. Na nebu pusti močan okus z grenkobo in pekočino v popolni harmoniji.
Italija, Biancavilla
...Ekstra deviško oljčno olje, 100% sicilijansko. Izdelek za poznavalce po ugodni ceni. Ponujeno v pločevinki 5 l, vsebuje dišave in intenziven okus Nocellara Etnea. Kot pri vseh naših izdelkih, tudi v tem primeru govorimo o olju, pridelanem iz oljk, gojenih brez uporabe pesticidov. Kot podjetje Filiera zagotavljamo izdelek od pridelave do pakiranja. Vsaka steklenica vsebuje zgodbo 4 generacij in strast, ki nas od leta 1904 odlikuje.
Italija, Carovigno
...Ekstra deviško oljčno olje mešanica TIN 1L 100% italijansko ekstra deviško oljčno olje vrhunske kategorije Poseben okus tega nežno sadnega BLEND kakovostnega ekstra deviškega oljčnega olja je rezultat sort oljk, ki so bile uporabljene: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola in Leccina. Hladno stisnjeno z mehaničnimi sredstvi, oljčno olje Just Puglia je popolno za vsako kakovostno recepturo.
Italija, Ventimiglia Di Sicilia
...Ekstra deviško oljčno olje, ki ga proizvaja podjetje Oro di Calamigna, je olje, izdelano izključno iz italijanskih oljk, ki prihajajo iz Ventimiglie na Siciliji. Stiskanje tega olja poteka v 12 urah po obiranju, ta način obdelave je znan kot "hladno stiskanje". Barva olja je smaragdno zelena z zlatimi odtenki. Okus tega ekstra deviškega olja je srednje intenziven sadni z okusom artičoke...
Italija, Barrafranca
...Clizia je naša nežna zelenjavna majoneza, izdelana iz sicilijanskih mandljev. Mandelj je glavni junak okusne, mehke in nežne kreme, alternativne klasični majonezi. Vse dišave naših sicilijanskih mandljev in intenziven okus ekstra deviškega oljčnega olja naših oljk se srečajo v prenovljeni različici znane omake v veganski prijazni različici.
Italija, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Oljčno olje ekstra deviško 100% Italijansko Oljčno olje ekstra deviško 100% Italijansko vrhunske kakovosti, hladno stiskano. Olje je pridobljeno iz posebne izbire oljk, stisnjenih v pravem zrelosti. Popolna kombinacija prisotnih kultivarjev mu daje uravnotežen okus, kar povečuje vrednost jedi. Olje ni pretirano intenzivno z vidika sadnosti, je priljubljeno na mizi pri večini...
Italija, Maruggio
...Harmonizirano ekstra deviško Tipična zlato rumena barva je pridobljena s postopkom hladnega stiskanja oljk, katerih sorte so Oliarola in Cellina. Ima uravnotežen okus, takoj prijeten z odtenkom mandljev. Je plod srednje intenzivnosti, z prijetnimi vonji Sredozemlja. Na voljo v steklenicah: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – Posoda 5,00 lt. Zaradi svojega lahkega okusa, ekstra deviško oljčno olje...
Italija, Città Di Castello
...Salsa s poletnimi tartufi in gobami. Brez konzervansov in brez glutena. Popolna za testenine, rižote, jajca, tartine, predjedi. Ne vsebuje črnih oljk za pravi okus tartufa! Omaka s črnimi tartufi in gobami. Idealna za obogatitev različnih jedi, kot so predjedi, toasti, glavne jedi, omake, meso, gratinirane jedi in omlete.
Kmetija Palano Carmine je nastala iz globoke ljubezni do narave, okolja in nežnega načina življenja. Kmetija se razprostira na več desetih hektarjih, kjer gojimo različne sorte oljk, predvsem Leccino, Frantoio in Favolosa 17. Ekstra deviško oljčno olje 100% italijansko Scialèno je pridobljeno iz mešanice sort, gojenih v Salentu, Leccino, Frantoio in Favolosa 17; odlikuje ga sadni, zeleni okus, z...
... so opremljene s klimatsko napravo, ki združuje estetski okus, praktičnost, inovacije in odlično udobje. V restavraciji postrežemo jedi lastne pridelave. Oljčno olje, mesnine, siri, meso in marmelade, ki so plod dela Kmetijske družbe in lokalnih kmetij, zagotavljajo "Km. 0". Jedi, ki ohranjajo vse okuse podeželja in tipične kuhinje. Notranjost restavracije in vsa oprema sta iz lokalnega kamna, zvestega tipičnemu podeželskemu slogu naše regije. Med kuhanjem pa združujemo preproste in naravne elemente zemlje.
...", zdrobljenih z granitnimi mlinčki iz Monte Rosa v urah takoj po predaji. Iz spretne mešanice teh dveh sort nastane olje Pappalardo, nežno, sadno in privlačno. Primerno je za cvrtje in začinjanje; ni filtrirano: to povzroča omejeno usedlino in minimalno motnost, vendar to ne vpliva na njegov okus, temveč je znak njegove deviškosti (kislost 0,4%). Ekstra deviško oljčno olje je osnovna sestavina za...
Italija, Arquà Petrarca
... in inovativnem mlinu v Venetu se uporabljajo sodobne metode obdelave oljk, pri čemer se obiranje strogo izvaja ročno, da ne poškodujemo plodov pred mletjem. Poleg natančnega in skrbnega dela pri proizvodnji ekstra deviškega oljčnega olja Frantoio Colli del Poeta, na kakovost in značilen okus olja močno vpliva avtohtona sorta iz območja Colli Euganei, kjer rastejo oljke. Izvor Colli Euganei sega...
... z mehaničnimi postopki (hladno stiskanje); ta način omogoča pridobitev oljčnega olja ekstra deviškega kakovostnega razreda. Na pogled naše olje, ki je proizvedeno izključno na območju FARNESE, ima smaragdno zeleno barvo z zlatimi odtenki in oddaja sadni vonj, ki spominja na zrelo oljko, pravkar obrano. Ima izrazit okus z notami artičoke. Ob okušanju pusti v ustih prijetno pekoč in grenkast priokus z mandljevimi odtenki. Bogato je z vitaminom E, polifenoli in drugimi antioksidanti.
Italija, Rocchetta Nervina
... oljčno olje je edinstveno in prihaja iz najboljših sort na svetu: kakovosti taggiasca, ki ima blag okus, ki spominja na mandlje, in mehak sadni okus na koncu. Naši stari sadovnjaki se nahajajo v Rocchetti Nervini, majhni vasici na italijanski rivieri na višini 435 metrov. Pošiljamo po vsej Veliki Britaniji brezplačno pri nakupu nad 53 £.
Italija, Chiaramonte Gulfi (rg)
Nahajamo se na jugovzhodnem višavju Sicilije, v provinci Ragusa, na območju Chiaramonte Gulfi. Specializirani smo za pridelavo namiznih grozdja, oljk za olje, v zadnjih letih pa smo dodali tudi nekaj sadnih dreves in aromatičnih rastlin. Vedno sveži sestavine, sestavine imajo neponovljiv okus, uporabljamo le lokalne proizvode in iz naše kmetije. Za nego naših rastlin uporabljamo naravne metode...
... stare mlinarske kamne za proizvodnjo moke iz pšenice in kostanja. Dejavnost mlinov, ki poteka od oktobra do marca, vključuje predelavo oljk za tretje osebe in proizvodnjo olja za prodajo. V tem obdobju je mogoče prosto obiskati prostore in spremljati predelavo oljk. Antični mlin Tavian je vedno bolj prepričan, da sta spoštovanje tradicij in 'znanje' osnova za ustvarjanje visokokakovostnega izdelka. Olje, ki ni le preprosta začimba, temveč se obravnava kot pravi prehrambeni izdelek, ki lahko obogati in poudari okus jedi in izdelkov, na katerega se nalije.
... območju severne Barese, in proizvaja ekstra deviško olje, ki se čudovito ujema z nežnimi jedmi, obogati njihov okus, ne da bi ga prevladovalo. Pred približno 7 leti je podjetje ponovno odkrilo in posadilo starodavno sorto oljk Peranzana, ki v tej zemlji najbolje izraža svoje nežne arome.
Italija, Caianello
Edinstven okus, omamen vonj in svetla, živa barva tega ekstra deviškega oljčnega olja izhajajo iz kombinacije treh najkakovostnejših sort oljk: Leccino, Frantoiana, Carolea. Pridobljeno s hladnim stiskanjem in z skoraj ničelno kislostjo, je to olje idealno za dodajanje kančka prefinjenosti vsakemu jedi. Ta mešanica, ki ovija čute in navdušuje, je bila razvita skozi leta raziskav in...
...enolončnic, solat, juh. Njegov značilen okus in intenziven vonj najbolje okusimo, če vanj pomočimo kruh. Ekstra deviško oljčno olje "OLIOTOLA", hladno stisnjeno iz oljk, pridelanih na Siciliji (Italija) in nefiltrirano, je 100% italijanski izdelek. Obdobje trgatve je od oktobra do novembra, oljke so ročno obrane in takoj pripeljane v oljarno ter vsak večer stisnjene, da se zagotovi zelo nizka kislost in ohranijo vse dragocene sestavine ter značilen okus, tipičen za sicilijansko olje.
Italija, Roma
Iz stoletnih oljk na kmetijah, gojenih brez kakršnih koli kemičnih obdelav, pridobivamo naš ekstra deviški oljčni olje s hladnim stiskanjem, z obrtniškimi metodami proizvodnje, v skladu s tradicijo in najnovejšimi standardi kakovosti. Pobiranje oljk poteka ob upoštevanju pravih časov zrelosti. Nato se v dveh urah začne mletje. Tako olje ohrani vse svoje hranilne snovi, kot so polifenoli in drugi naravni antioksidanti, ki olju na koncu dajejo tipičen okus sveže nabranih zelenih oljk.
Italija, Caltabellotta
... iz mletja oljk Biancolilla iz Caltabellotte (kultivar Biancolilla je avtohtona za Caltabellotto), ki mu dajejo neponovljivo zeleno barvo z zlatimi odsevi in njegov naravni motni videz. Cenimo ga zaradi njegove odlične polne in zaokrožene arome zelene olive z rahlim priokusom grenkobe in pikantnosti. Poleg tega ima intenziven in uravnotežen sadni okus z notami mandljev.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play