Italija, Colle Di Val D'elsa
Oleificio Fiorentini Firenze, ustanovljen leta 1996, je danes eno najpomembnejših podjetij za trženje oljčnega olja ekstra deviškega različnih izvorov in porekel, poleg tega pa je tudi eden največjih skladišč oljčnega olja ekstra deviškega v Italiji s skoraj 8 milijoni litrov kapacitete. Kakovost je v središču podjetniške filozofije in zato imamo na voljo najsodobnejše analitične laboratorije, opr...
Italija, Moio Della Civitella
...strogo izbrani sezonski limoni in italijanski sladkor. Postopek kuhanja pod vakuumom: Marmelada se kuha pod vakuumom pri 55 stopinjah, kar ohranja organoleptične lastnosti sadja ter ohranja okus in hranila. Brez dodatkov: Brez konzervansov, sredstev za uravnavanje kislosti ali barvil, za avtentičen in naraven izdelek. Neposreden okus: Popolno ravnotežje med sladkostjo in rahlo kislim priokusom, idealno za poudarjanje okusa svežih limon.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... upoštevanju proračuna. Ta tartuf, znan po svojem intenzivnem aromi in neponovljivem okusu, je idealna rešitev za kulinarične priprave, kjer se tartuf uporablja v obdelani ali naribani obliki. Kategorija Spaccato: Značilnosti Tartufo Nero Uncinato Spaccato vključuje tartufe, ki so bili med obiranjem ali obdelavo poškodovani, a ohranjajo svoje aromatične in organoleptične lastnosti. Ta kategorija...
Italija, Ripalimosani
... naravne značilnosti hrane. Vsaka naprava je izdelana iz trpežnih in enostavnih materialov za čiščenje, kar zagotavlja higieno in dolgotrajnost. Glavne prednosti: - Integriran proces: upravlja vse faze od predelave do shranjevanja, optimizira čas in vire. - Visoka kakovost in varnost: ohranja organoleptične lastnosti kmetijskih pridelkov, pri čemer spoštuje predpise o varnosti hrane. - Energetska...
Italija, Montalcino
... ali vini. Obdobje fermentacije 20/22 dni Obdobje zorenja 12 mesecev v rezervoarjih iz nerjavečega jekla 12 mesecev v steklenici . Organoleptične značilnosti Barva Rubinasto rdeča Aroma Intenziven, značilen in vinsko dišeč parfum, z vonjavami lešnika in rdečega sadja, kot so slive in kisle črne češnje Okus Poln in uravnotežen, vztrajen, zelo prebavljiv, saj poseben postopek fermentacije razdeli...
... pri ročnem rezanju, in ohranja vse organoleptične in estetske lastnosti sveže narezanega izdelka). Glavne tehnične značilnosti: - avtomatsko in integrirano tehtanje oblik - majhne dimenzije - obdelava tako polovičnih oblik kot tudi sirovih diskov - premična podporna miza za zbiranje narezanih kosov - programabilno rezanje s fiksno težo ali številom V primeru fiksne teže se upravljanje presežka izvaja: - porazdeljeno na kose - na račun zadnjega reza - ločeno rezanje depth: 855 + 500 mm Width: 950 mm height: 2200 mm...
...Radi bi vam predstavili naše dop oljčno olje. Uporabljamo oljko "Moraiolo", ki je pogosta v Asisiju in Spoleto. Ta prispeva k proizvodnji olja z intenzivnim okusom, močnim sadnim okusom in stabilnostjo skozi čas. Njegove agronomske in kvalitativne značilnosti so izboljšane in združene z drugimi sortami "Leccino", "Frantoio" in "Dolce Agogia". Te organoleptične značilnosti so še posebej...
Italija, Marciano Della Chiana
...Sir pecorino aromatiziran s hruško. Teža: 350 g. Izdelek pakiran vakuumsko. Značilnosti: Testo je zelo krhko z izrazitim okusom hruške. Organoleptične lastnosti: Zorenje: približno 60 dni. Oblika: skodelica. Sestavine: Pasterizirano kravje mleko, pasterizirano ovčje mleko, aroma hruške (min 1%), sol, sirilo, fermenti. Obdelano v skorji z oljčnim oljem. Skorja ni užitna. Način shranjevanja: Hraniti na hladnem in suhem mestu. Povprečna doba trajanja: 120 dni.
Italija, Caianello
...). Čeprav to prinaša nižji donos, zagotavlja bistveno višjo kakovost. Obiranje poteka predvsem ročno in le redko z uporabo mehaničnih sredstev, ki pa kljub temu spoštujejo plod in ga nežno obravnavajo, da mu ne povzročijo škode. Naša oljčna plantaža se nahaja na izbruhu ugaslega vulkana znotraj Regionalnega parka Roccamonfina, dobro zaščitena pred kakršno koli obliko onesnaževanja in kemičnih gnojil. Posebne značilnosti terena, na katerem rastejo naše oljke, dajejo olju vrhunske organoleptične in hranilne lastnosti.
...Iz ljubezni, strasti in predanosti oljkam, pravega ročno izbranega obdobja in tradicionalne oljarne, "Azienda Agricola Tola Salvatore" ustvarja ekstra deviško oljčno olje z izjemnimi lastnostmi v bogatem območju Partinico in Monreale, na območju Palerma (Italija). Njegove organoleptične in senzorične značilnosti ga naredijo edinstvenega, odličnega za oblačenje kuhanega ali pečenega mesa...
Italija, Campobasso
KAKOVOST IN TRADICIJA Misija podjetja je vedno usmerjena v zagotavljanje izdelkov visoke KAKOVOSTI, funkcionalnih in z visoko energetsko učinkovitostjo, ki lahko predelajo surovino, ne da bi spremenili organoleptične lastnosti in ob popolnem spoštovanju TRADICIJE. Poleg pravega razmerja med kakovostjo in ceno, nizkega vpliva na okolje in zanesljivosti skozi čas so temeljne značilnosti vseh naših...
Italija, Cercola
...pri čemer se zanašamo tudi na mednarodne strokovnjake, ki redno obiskujejo in nadzorujejo plantaže. Praženje je umetnost, ki zahteva občutljivost in veliko izkušenj. Kava lahko razvije različne organoleptične značilnosti in aromatičnost, odvisno od časa, načinov in stopnje praženja. Zato se naši kavi pražijo skrbno in z manično pozornostjo, na povsem ročen način, kar zagotavlja vedno najvišjo...
Italija, Saviano
... proizvaja in prodaja naše podjetje, pripada znani in izjemno cenjeni sorti Nocellara del Belice. Ta sorta oljčnega olja je prejela priznanja in potrdila najvišje ravni za svoje visoke organoleptične lastnosti; Nocellara je sorta oljke z edinstveno značilnostjo na svetu, da raste in proizvaja dober plod (drupa) izključno na območju doline Belice.
Italija, Borgonuovo di Sasso Marconi
... občutljive faze praženja do pakiranja kave, mlete in v zrnu - združeni z ogromno strastjo do tega izdelka in voljo po uporabi predelovalnih metod, ki spoštujejo značilnosti in organoleptične lastnosti kave - omogočajo Torrefazione Guizzardi, da ponudi različne pražene kave glede na izvor, sorto in praženje, vendar vse združene v neizpodbitni odličnosti. Iz procesov praženja in predelave kave, izvedenih z velikim navdušenjem in znanjem, ter z namenom...
... sirov: najdragocenejšega, aduta velikih restavracij in preprostih gostiln, ki se vedno znova pojavlja v sofisticiranih receptih ali na golih in surovih krožnikih. Po mnogih letih so kakovost in organoleptične značilnosti "Bagòss" ostale enake, njegova slava je presegla nacionalne meje, pridobil je pomembna priznanja in postal učinkovit način promocije za celotno dolino Caffaro. Zgodovina "Bagòss" je sestavni del kraja in njegovih...
Italija, Campagna
... pretiranega in takojšnjega mletja (grenkobe). 2) Centripetalna ekstrakcija, torej brez mešanja (v nasprotju s centrifugo) pri zelo nizkih obratih in brez uporabe centrifug, ki ločujejo (bistrilci), iz prvega stiskanja in popolnoma na hladno. S TEMI DVEMA EKSKLUZIVNIMA METODAMA ostanejo vse značilnosti najboljšega olja nedotaknjene: aroma, barva, okus, vonj in organoleptične lastnosti. Sorte, ki jih ekskluzivno pridelujemo, so: rotondella, carpellese, frantoio in leccino. Naša tržna blagovna znamka je ...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play