Francija, Arengosse
...Lahko PET Teža sladkorja 100 gramov. Možna uporaba: stepena smetana, jogurti, meringe, makroni, marshmallowi, lizike, ledeni koščki, sladoledi.... Sestava: nepredelan francoski sladkor iz pese, aroma jabolčne ljubezni, naravni rdeči barvilo (E120) Možni ostanki: jajca, mleko, gorčica, arašidi, mehkužci in raki, ribe, sezamova in sojina semena Referenca:SUCRE0027A...
Francija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Ročno izdelan jabolčni liker, ki nastane z namakanjem divjih jabolk iz Baskije v anisovem alkoholu, imenovanem "Anisette". Gre za gurmanski liker z okusom karamelizirane jabolčne pite. Divja jabolka, anis, voda, sladkor in alkohol Postopek izdelave je enak kot pri Patxaranu. Dvojna maceracija; najprej hladna ekstrakcija tri tedne v nevtralnem alkoholu, nato pa maceracija za 3 mesece po redukciji z Anisette. 70 cl...
Francija, Ducy-Sainte-Marguerite
...Poiré se odlikuje po svoji jasni in bistri barvi. Njegov okus je ravnotežje med kislostjo, rahlo grenkobo in sladkostjo, ki jo prinaša nefermentirani sladkor. Njegova mehurčkastost, ki jo zaznamuje finost mehurčkov, mu daje eleganten in rafiniran pridih. Bruto teža: 1340g / 2,2lb Teža škatle s 6: 9kg / 19,8lb...
...{"INGRÉDIENTS":"SESTAVINE\nSestavine: gazirana voda, sladkor, jabolčni sok iz koncentrata, kisline: citronska kislina, taurin 0,40%, regulator kislosti: natrijev citrat, naravna aroma divjih jagod, borovnični sok iz koncentrata, kofein 0,02%, glukuronolakton, vitamini (niacin, pantotenska kislina, vitamin B6, vitamin B12), ribezov sok iz koncentrata, inozitol, barvilo: Brilliant Blue FCF...
Francija, Warmeriville
...Seznam sestavin: Sirup glukoze, sladkor, želatina; zakisline: citronska kislina, jabolčna kislina; korektorji kislosti: trikalcijev citrat, natrijev jabolčni malat; premazna snov: karnauba vosek; dekstroza; aroma; koncentrati sadja in rastlin: redkev, sladki krompir, korenje, šafran, ribez, hibiskus, spirulina, limona; barvila: patentno modra V, rastlinski karoteni, lutein, antociani; sirup...
...Ekološki jabolčni sok v koncentratu Energija (kJ in kcal): 194 kJ Kalorije (kcal): 47 kcal Beljakovine (g): 0,14 g Ogljikovi hidrati (g): 11,54 g Sladkor (g): 10,93 g Maščoba (g): 0,1 g Nasičene maščobe (g): 0,018 g Nenasičene maščobe (g): 0,031 g Holesterol (g): 0 mg Vlaknine (g): 0,1 g Natrium (g): 7 mg Kalij (g): 126 mg...
...Informacije o izdelku Kislo sladki jabolčni obroči, prekriti z najfinejšo mlečno čokolado. Ta mešanica sadja in kremaste čokolade ponuja zelo posebno vrsto okusne poslastice. Sestavine Jabolka 48 %, sladkor 25 %, kakavovo maslo 12 %, mlečni prašek 9 %, kakavova pasta 3 %, sladki sirotkin prašek 1,5 %; emulgatorji: lecitin E322 in E476; aroma: vanilin; konzervans: žveplov dioksid. Vsebuje sojo in laktozo. Izvor Premaz iz čokolade dodan v Nemčiji.
Nemčija, Bad Bentheim
... nastane tekočina, ki se zmeša s kvasom, da se sproži postopek alkoholne fermentacije. Sladkor se pretvori v alkohol. Hkrati ocetne bakterije poskrbijo, da se nastali alkohol spremeni v kis. Na koncu jabolčni kis torej ni alkohol. Zdravstvene lastnosti jabolčnega kisa in uporabe Jabolčni kis se lahko uporablja na različne načine, tako notranje kot zunanje.
Poljska, Wrocław
...Sestavine: pšenična moka, sladkor 21 %, rastlinska maščoba (palma, repica), krompirjev škrob, jabolčni pire 4 % (vsebuje konzervans: kalijev sorbat), invertni sladkorni sirup, jajca, mleko v prahu z nizko vsebnostjo maščob, sredstva za vzhajanje: natrijeve in amonijeve karbonate; sol, aromo, cimet 0,1 %. Ob obratu se uporabljajo: sezam, soja, sulfit, arašidi, druge oreščke. Nastavitev: Mesta Mesto: Krakov...
Tunizija, Tunis
...Jabolčni sok z vlakninami, z minimalno vsebnostjo sadja 10 % 12 mesecev od datuma izdelave pri optimalnih pogojih shranjevanja (25°C). Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku. Dobro pretresite pred odprtjem. Uživajte ga hladnega, med 4°C in 6°C. Sestavine: Voda, koncentrat jabolčnega soka, sladkor, topne vlaknine iz žit, citronska kislina E330. EloPak: Pure-Pak sence...
Francija, Faverolles-Sur-Cher
...Sladkor, jagode iz Sologne 12%, ribez 9%, črni ribez 9%, robide 9%, malin 9%, jabolčni sok in limonin sok, dodatek pektina po potrebi. Odpirano posodo hranite v hladilniku. Pripravljeno z 51g sadja na 100g. Skupna vsebnost sladkorjev 62g na 100g. Energetske informacije Energija 996 KJ / 238 Kcal maščobe 0.15 g od tega nasičene maščobne kisline 0.03 g Ogljikovi hidrati 57.9 g od tega sladkorji 57...
Francija, Arles
...L'artisan Popol Kulinarična priprava sadnega kisa. Sestavine: kristalni kis 8% kislosti (41%), limonina pulpa (20%), pulpa rožnatega grenivke (22%), sladkor in jabolčni pektin.
Francija, Ham
...Potopite se v osvežujoči svet bio gelé iz verbene, dobrote za namaz, predstavljene v kozarcu 220g. Izdelana iz sestavin, pridobljenih iz ekološke pridelave, je ta gelé koncentrat nežnih okusov. Verbena, znana po svojih blagodejnih učinkih, prinaša aromatično svežino tej pripravi, medtem ko jabolčni sok in sladkor dodajata subtilno sladkost. Brez dodatkov in konzervansov je ta gelé iz verbene...
...Zimski namaz iz sliv in brusnic Možne količine polnjenja: 50g, 100g, 175g, 275g Sestavine: Sadje (sliva, brusnica) (66 %), surov trsni sladkor, limonin sok, želirni agent jabolčni pektin...
Italija, Mazara Del Vallo
...) - kristalizirana fruktoza iz grozdja - kristalizirana dekstroza iz grozdja - kristalizirani sladkor iz datljev - kristalizirana fruktoza iz datljev - kristalizirana dekstroza iz datljev Med certifikati, ki jih imamo: IFS Food, ISO 9001, ISO 22005 Izdelki so lahko certificirani BIO, ORGANIC USDA, HALAL, KOSHER...
Smo podjetje, ki je zelo navdihnjeno za predstavitev in oglaševanje izdelkov iz šipka iz Bolgarije ter njihovega neprimerljivega učinka za naravno lepoto, zdravje in črevesno udobje. Predstavljamo edinstven izdelek - jabolčna melasa - jabolčni sladkor.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play