Francija, Castelnaudary
...Po tradicionalnem receptu hiša Rivière pripravlja bogat in okusen kasulet, ki odraža regijo in njene prebivalce. K mehkim fižolom, dušenim v sveži zelenjavni juhi, dodamo konfite gosje krake in klobaso iz Toulousa, pripravljeno v naših delavnicah iz svinjine francoskega porekla.
Francija, Castelnaudary
... Corbières ali Minervois, da ga spremljam. To je kraljevska jed Castelnaudaryja, ki izhaja iz lokalne tradicije. Ime je dobila po posodi, v kateri se kuha: kasola. Legenda: Kasulet je nastal med obleganjem, ko so bili chauriani (prebivalci Castelnaudaryja) mučenci v srednjem veku. Ob pomanjkanju hrane so zbrali in skuhali vse zadnje zaloge, ki so jim ostale, in tako je nastal slavni kasulet iz Castelnaudaryja.
...Poleg naših foie gras ponujamo široko izbiro pripravljenih jedi. Raznolike, naše pripravljene jedi predstavljajo znanje naše regije, jugozahod. Za odkriti: Alicuit, konfitirana raca, sončna prepelica, kasulet z konfitiranimi racjimi kraki, petelin v vinu, salmis iz golobov.
Francija, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE je spletna trgovina in trgovina v Brive-la-Gaillarde, ki ponuja različne ročno izdelane izdelke, da vam predstavi terroir Corrèze v Franciji in deli z vami najboljše iz te regije. Od gastronomije, preko dekorativnih predmetov, nožev, sveč, nakita do kozmetike, vse to lahko najdete v naši spletni trgovini. Izbiramo najboljše ročno izdelane izdelke made in Corrèze: - gastronomski izd...
Francija, Lyon
Trije prijatelji, strastni do gastronomije in ljubitelji narave, Thomas, Thibault in Andréa, so ustvarili JOKO. Njihova ambicija je valorizirati meso divjadi iz Francije in svinjino iz Bigorre AOP z uporabo kratkih dobavnih verig. Ponujajo naravne kakovostne izdelke skozi avtentične in inovativne recepte, hkrati pa se borijo proti prehranskemu odpadku, povezanemu s lovom. Njihov cilj je, da naredi...
Belgija, Ronquières
Kmetija Landrifosse je predvsem specializirana za foie gras (surova jetra in polkuhana jetra). Ponuja tudi mulardove račje prsi, paštete (na osnovi svinjine, telečjega mesa in račjega mesa), račje rillete, božični krvavi puding, confit račjih stegen, confit želodcev, kasulet, marmelade (čebula, cikorija, šalotka, chutney), sire, med, olja, kisa,…...
Francija, Toulouse
Z modernizirano proizvodno enoto na obrobju Toulousea, družinsko podjetje SAS SAMARAN ohranja pravo tradicionalno znanje, združeno z normiranim in vse bolj nadzorovanim okoljem. Izdelki so vedno pripravljeni na ročni način, različne recepte za paštete, konfit, terine, kasulet s konfitirano raco ... pa črpajo iz regionalne kuhinje, ki je zibelka družine. Podjetje danes združuje okoli štirideset...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play