Slovaška, Košice
Dobrodošli v MILKYLAND, vodilnem podjetju v industriji distribucije hrane z desetletnimi izkušnjami na področju veleprodaje, uvoza/izvoza in učinkovitega upravljanja logistike. Naša glavna specializacija so mlečni izdelki, še posebej raznolika izbira sirov in alternativ, obogatenih z rastlinskimi maščobami. Ponosno ponujamo izbiro vrhunskih sirov, kot so Mozzarella, Edam in Trappist, ki so znani p...
Francija, Valence
... široko izbiro embalaž. Prav tako delamo na usklajevanju primarne in sekundarne embalaže za maksimalno harmonijo, ergonomijo in praktičnost. LMDC Lab se za vas ukvarja z iskanjem dobaviteljev, ki bodo aktivno odgovarjali na vaše najbolj specifične potrebe. Naše laboratorij in njegove strokovne ekipe ponujajo več galenskih univerzumov (kremna tekstura, serum, prašek, ...).
Francija, Rioges
...S kremasto teksturo, povezana s praškom iz ekoloških jedrc marelic, ki je 100% naravni in 100% biorazgradljiv eksfoliant, nudi edinstveno izkušnjo nežnega luščenja. Ko se znebi odmrlih kožnih celic, koža ponovno pridobi satenski in sijoč videz. Ekološka pomarančna voda in prašek iz ekoloških jedrc marelic. Primeren tudi za nosečnice in doječe matere. Steklenica 150mL. 99,5% celotne vsebine je...
... sestavinami testa kruha, piškotov in slaščic, kot so fosfati, kremna tartar, limonin sok, jogurt, kis itd. Ta reakcija sprošča ogljikov dioksid v obliki plina, kar povzroči, da testo naraste, zgosti in postane spužvasto. Ta lastnost emisije plina in izboljšane kakovosti testa ter spužvastosti prispeva k največji želeni vrednosti pecilnega praška. Ključna točka je, da se pecilni prašek šteje za glavno surovino za pecilni prašek. Uporablja se tudi kot prehranski dodatek, ki nosi kodo E500.
Belgija, Anderlecht
... pakiranjih in formuliranih izdelkih. • Je idealen vir mleka za vsako situacijo, kjer redna dobava tekočega mleka ali hlajenje nista na voljo. Polnomastni mlečni prašek Instant polnomastni mlečni prašek: Vlažnost: 2.5% max Laktoza: 36.0% min Maščoba: 28.0% min Beljakovine: 24.0% min Pepel: 7.0% max Indeks topnosti: 1.0 max Titrirna kislost: 0.15 max Barva: Kremna/Bela Okus: Prijeten Standardno število kolonij: 50000 cfu/g max Koliformi: 10 cfu/g max Stafilokoki: 10 cfu/g max Salmonela: Negativna E. Coli: 10 cfu/g max S.
Nizozemska, Capelle Aan Den Ijssel
... lahko škodovali zdravju ljudi. Natrium bikarbonat ima širok spekter kulinaričnih in prehranskih uporabljenj, vključno z: Pekarstvo: Pogosto se uporablja kot sredstvo za vzhajanje v receptih za peko, saj pomaga, da testo in zmes vzhajata, tako da pri mešanju z kislimi sestavinami, kot so kis, kisla smetana ali kremna tartar, proizvaja ogljikov dioksid.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play