Nemčija, Heidelberg
...Ti semena gorčice bodo dodala svoj svež in pikanten okus prelivom, omakam ter belemu ali rdečemu mesu. Njihov nežni okus pinjolov se bo prav tako dobro ujemal z vsemi jedmi na rastlinski osnovi.
Francija, Avançon
...La Moutarde au Miel je klasičen dodatek, ki združuje sladkost medu s pikantnostjo gorčice. Ta mešanica je popolna za tiste, ki iščejo uravnotežen in okusen okus. S neto težo 250g je ta gorčica idealna za spremljanje vaših mesnin, rib ali zelenjave. Uporabite jo lahko tudi v vaših receptih za prelive ali marinade, da dodate sladko-slani pridih. Njena gladka tekstura in nežen okus jo naredijo za popolno izbiro za vsakodnevne obroke ali posebne priložnosti.
Nemčija, Nürnberg
...Semena gorčice so majhna, okrogla semena rastline gorčice, znane po znanstvenem imenu Sinapis alba ali Brassica nigra. Pogosto se uporabljajo kot začimba in dodatek v različnih kuhinjah po svetu. Semena gorčice so na voljo v različnih barvah, vključno z rumeno, rjavo in črno, pri čemer ima vsaka svoj edinstven okus. Znana so po svojem ostrem in rahlo grenkem okusu. Semena gorčice se pogosto...
Španija, Molina De Segura
...Gorčična semena na debelo iz Lord Spices Group so bistveni sestavni del vsake kuhinje, ki želi dodati pikanten in živahen okus svojim jedem. Z več kot stoletnimi izkušnjami ponujamo gorčico najvišje kakovosti, na voljo v rumeni, bež, celih, mletih in črnih različicah. Naša gorčica ne vsebuje GSO in izvira iz različnih virov, kar zagotavlja njeno svežino in avtentičen okus. Idealna je za uporabo v omakah, prelivih in različnih gurmanskih jedeh ter zagotavlja kuharjem in prehrambenim podjetjem zanesljiv in visokokakovosten sestavni del.
Španija, La Garriga
...Rape in Mustard Oil (aceite de colza y mostaza) je rastlinski olje, ki lahko izvira iz semen colze ali gorčice. To olje je pogosto v kuhinji južne Azije in se uporablja tudi pri pripravi predelanih živil. Vsebuje visoke ravni mononenasičenih maščobnih kislin in omega-3 ter ima izrazit in močan okus.
Poljska, Brzozów
...% (čičerika, voda), pečena zelenjava 28% (korenje, čebula, zelena), voda, sončnično olje, sušeni paradižniki 1,9%, jabolčni kis, morska sol, česen, začimbe in zelišča (lahko vsebuje sledi gorčice in soje) & nbsp; <strong> hranilne vrednosti na 100 g </strong> energijska vrednost 557kj / 133kcal, maščobe 8,4g, od tega nasičene maščobne kisline 1,1g, ogljikovi hidrati 9,3g, od tega sladkorji 2,4g, vlaknine 3,4g, beljakovine 3,4g, sol 0,8g & nbsp; <strong> Uporaba </strong> za namaz na kruh, sendviče,...
Nemčija, Bad Bentheim
...) in kot prašek za pripravo gorčice (za grobo gorčico se tudi kombinira s koščki gorčičnih semen). Gorčična semena vsebujejo sinalbin, snov, ki gorčici daje oster okus. Vendar pa rumena gorčična semena vsebujejo manj sinalbina kot črna gorčica, kar pomeni, da so gorčice, narejene iz rumenih gorčičnih semen, pogosto blagega okusa. Odmaščevanje, hladna obdelava Ta gorčična moka je hladno odmaščena, zato vsebuje le do 15% preostale maščobe (v primerjavi z 20%-35% maščobe v neodmaščeni gorčični moki). Vezavne lastnosti odmaščenih mu…...
...NEA gorčična omaka je idealna za pečeno meso (piščanec in svinjina). Lahko spremlja meso, pa tudi krompir. Ima zelo dobro razpoložljivost za namaz in teksturo. Dobro se drži v sendvičih na vsakem kruhu. Bogat občutek v ustih. Okus gorčice je diskreten, vendar so vse druge sestavine in začimbe popolnoma uravnotežene!
Francija, Mietesheim
...Bio Dijon gorčica je močna in okusna receptura. Semena gorčice, zrela in napihnjena, so zdrobljena na mlinu, kar sprosti njihov pikantni okus, ki bo zaplesal na vašem nebu z rdečim ali belim mesom, zelenjavo in quichami. Sestavine: Semena gorčice*, kis iz alkohola*, voda, sol. *: Sestavine iz ekološke pridelave...
... gorčica vsebuje folno kislino in vitamin A. Gorčica ima bogat okus in kremasto teksturo. Tradicionalno se uporablja za poudarjanje okusa mesnih jedi – pečenega, pečenega, kuhanega mesa, pa tudi za pripravo drugih omak in za postrežbo s ulično hrano. Impulse Commodity Trading neposredno sodeluje z najboljšimi proizvajalci hrane in svojim strankam ponuja najvišjo kakovost gorčice. Za podrobnosti nas kontaktirajte na telefonsko številko, navedeno na spletni strani. maščobe: 10 g beljakovine: 9,7 g ogljikovi hidrati: 18,7 g...
Martinik, Rivière-Pilote
...Gorčica s poprom Penja "Okusi Maje" prinaša neprimerljivo aromo vašim receptom. Subtilna mešanica značaja popra in moči gorčice. Poper Penja je eden najboljših poprov na svetu. Zelo ga cenijo veliki kuharji, ki obožujejo njegov okus, značaj in moč ter njegove lesne in mošusne note. Odlična kot priloga k rdečemu mesu, prav tako pa bo popolna za marinade belega mesa. Ne pozabite je uporabiti tudi v svojih omakah in prelivih.
Španija, Tafalla
...Hrskava testenina, ki ji ne dodajamo sladkorja. Le s sončničnim oljem in maltitolom. So popolni za prigrizke in kavo, odličen prigrizek ob katerem koli času dneva. Lahko jim dodate drugačen okus z namazanjem z marmelado, maslom ali kakavovo kremo, kot vam je všeč. So brez mleka (brez laktoze, brez mlečnih beljakovin) in brez oreščkov. Lahko vsebuje sledi soje in gorčice.
Poljska, Jastrzebie-Zdroj
...Pripravljeni v posebni marinadi, kjer je tako pomemben pravilen delež vseh sestavin – od vode do dodatkov – kisa, sladkorja, gorčice, ki dajo kumaricam želen okus. Poleg tega je njihova elegantna oblika, ki se odlično prilega pripravi različnih prigrizkov.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Semena gorčice lahko zmeljemo, razredčimo z vodo in kisom ter dobimo običajno kulinarično gorčico. Lahko pa jih ne zmeljemo - prepražimo v suhi, rahlo naoljeni ponvi in dodamo omakam, čatniju, kar jim daje mehko ostrino. Poleg tega po kuhanju semena gorčice prijetno pokajo med zobmi. Uporaba za Osnove omak, juh, omak, solat, marinad, mesnih jedi, zelenjave, prilog. Okus Intenzivno pikanten, začinjen. Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 37,1 Maščobe (g / 100g)… 11,1 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 32,6 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 378...
Francija, Ham
... izvirnosti svojim jedem z našo gorčico z divjim česnom. Njen pikanten in izrazit okus se odlično ujema z mesom, sendviči, burgerji, klobasami, prelivom in še mnogimi drugimi jedmi. Njen subtilen vonj po divjem česnu prinaša divjo in sofisticirano dimenzijo vašim kulinaričnim pripravkom, da prebudite svoje brbončice in navdušite svoje goste. Referenca:AR804036 Sestavine:gorčica Voda, gorčična semena...
Nizozemska, Amsterdam
...Bio-kurkumino v prahu ima topel, grenak okus in se pogosto uporablja za začinjanje ali barvanje curry praškov, gorčice, masla in sira. Vsebuje rumeno obarvano kemikalijo, imenovano kurkumin, zaradi česar se kurkuma pogosto uporablja za barvanje hrane in kozmetike.
Avstrija, Wien
...Avstrijski klasika gorčice je obogaten s posebnim postopkom Ramsa-Wolf. Tako pridobi svojo edinstveno, kremasto konsistenco in sladko začinjen okus. Kremser gorčica spada v Avstriji med klasične vrste gorčice, pri čemer se obdelujeta tako svetlo kot temno gorčično seme. Poseben, edinstven okus naše Kremser gorčice izhaja iz posebnega postopka izdelave in dodajanja sladkorja. Tako nastane njena...
Francija, BRIE
...Za lažje delo v kuhinji. Tehnična obstojnost: 12 mesecev Pakiranje: enota Paletizacija: 120 vedrov na paleto Shranjevanje: Ambient Emulzijska omaka. Okus in aroma jajca in gorčice.
...Kremni sir z medom in gorčico. Videz: rumena barva z variacijami in zelenimi zelišči. Okus/Aroma: pikanten, začinjen okus gorčice z močnim/neustavljivim okusom sira, prijetno zaokrožen. Konsistenca: kremasta.
Nemčija, Hamburg
...Kategorija: Posamezne začimbe Okus in aroma: Srednje pekoče Uporaba: Mešanica dela: Različne vrste čilija so zmlete in med seboj pomešane. Rezultat: Vsestransko orodje za zelenjavo, ribe in meso. Sestavine: Čiliji Opozorilo za alergike: Lahko vsebuje sledi lupinastih sadežev, arašidov, sezama, gorčice in zelene. Vsebina: 30 g v pločevinkah...
Italija, Pontecagnano Faiano
...Orientalska kultura, zelo razširjena na Japonskem, ima ozke, podolgovate in nazobčane liste temno zelene barve ter bele stebla. Ima svež in mehak okus, rahlo pikanten z nežnim pridihom gorčice. Uživamo jo lahko surovo ali kuhano. Sorta baby leaf. Možnost uporabe za pripravo mešane solate. Na voljo v črnih škatlah ali termično zatesnjenem stiroporu po 500 g in 1 kg.
Francija, Saint Christol De Rodières
...Sestavine: - Gorčična semena * - Alkoholni kis* - Nerafinirana morska sol* - Voda * Izdelki iz ekološke pridelave - Brez konzervansov Nasveti za uporabo: Njegov izrazit okus bo razveselil ljubitelje začinjenih jedi. Odlično se poda k mesu, žarom in je popoln za pripravo vinaigrette ali majoneze. Položite plast dijonske gorčice na dno pite, dodajte nariban sir, rezine paradižnika, sol, poper...
... tehnološkem procesu ne uporabljamo konzervansov ali drugih sredstev, ki umetno izboljšujejo okus in podaljšujejo rok uporabnosti. Dokaz našega priznanja za naše izdelke je dodelitev "Kujavsko - Pomorskega Znaka Kakovosti".
... okusno! Proizvodnja naših vrst gorčice poteka v zelo nežnem hladnem mletju, z naravno mineralno vodo iz lastnega globokega vodnjaka. S pomočjo vsakodnevno sveže mletih gorčičnih semen, ki niso brez olja, ostanejo vsi pomembni nosilci okusa in eterična olja v gorčičnem semenu. Odkrijte več kot 200 vrst gorčice; figova gorčica, medena gorčica, piva gorčica, pikantna gorčica, Trabi gorčica, enorogova...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play