Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Pikillo omaka iz ekstra deviškega oljčnega olja in različnih rastlinskih sestavin, kot so paprika in čebula, pakirana s fizičnimi procesi, daje pateju teksturo in zelo prijeten vonj ter okus črne čebule, kar jo naredi zelo okusno za neposredno uživanje na rezinah kruha ali v jedeh s špageti, mesnimi jedmi,...
Francija, Avançon
...Moutarde au Miel et Estragon je izvrsten condiment, ki združuje sladkost medu z edinstvenim okusom estragona. Ta popolna mešanica je idealna za obogatitev vaših jedi, bodisi v prelivu, marinadi ali kot priloga k mesu. S neto težo 250g je ta gorčica zasnovana za zadovoljitev najbolj zahtevnih okusov. Njen nežen okus in kremasta tekstura jo uvrščata med nepogrešljive izbire za ljubitelje rafinirane kuhinje. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali ljubiteljski kuhar, bo ta gorčica dodala pridih izvirnosti vašim receptom.
Španija, Alcora
... gurmanskih prigrizkov, prinaša sofisticiran in aromatičen pridih, ki vsakodnevne jedi spremeni v kulinarične izkušnje. Kremasta konsistenca salse in njena esenca, infuzirana s tartufi, jo naredi priljubljeno izbiro za tiste, ki iščejo rafinirano in gurmansko dopolnilo svojemu kulinaričnemu repertoarju.
Italija, Città Di Castello
...Salsa s poletnimi tartufi in gobami. Brez konzervansov in brez glutena. Popolna za testenine, rižote, jajca, tartine, predjedi. Ne vsebuje črnih oljk za pravi okus tartufa! Omaka s črnimi tartufi in gobami. Idealna za obogatitev različnih jedi, kot so predjedi, toasti, glavne jedi, omake, meso, gratinirane jedi in omlete.
Italija, Orbassano
...Sveže jajčne tagliatelle so dolga oblika testenin, znana po svoji teksturi, okusu in velikosti po vsem svetu. Je sinonim za emilijansko kuhinjo, izjemno vsestranska in se lahko uporablja v neštetih pripravah. Idealna je z ragujem (mesna omaka), omako iz gob ali omako s tartufi, prav tako pa je okusna tudi s preprostimi paradižnikovimi omakami.
Italija, Roma
...Sestavine: Gojeni gobe (Agaricus bisporus), ekstra deviško oljčno olje, sončnično olje, črne olive, poletni tartuf 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, sol. Datum poteka: 36 mesecev. Način uporabe: Idealno je kot začimba za kruhke in nadeve za predjedi, glavne jedi in druge jedi, omlete ter kot osnova za vse jedi s tartufom. Alergeni: Izdelek ne vsebuje alergenih snovi ali izdelkov, ki vsebujejo...
Francija, Mandelieu
Ustanovljena v Vence leta 1972 s strani svojega ustvarjalca, po katerem nosi ime, Françoisa Roméa, je oljarna z istim imenom skozi leta uspela ustvariti in razviti različne linije oljčnega olja. Ponuja harmonično ravnotežje med nežnostjo in sadnostjo, živahnostjo in zeliščnimi notami, oljčno olje François Roméo očara široko publiko. Blagovna znamka François Roméo je med potrošniki prepoznana kot ...
Združeno kraljestvo, London
Belbri Condiments je blagovna znamka omak in past, ki spada pod oddelek za predelavo hrane podjetja Amaizonia. Proizvajamo vrsto začinjenih čili omak, miso paste in drugih past. Naša sedež je v Londonu. Naš moto, odličen okus za odličen namen, izraža naše splošno prepričanje v harmonijo. Amaizonia je družba z omejeno odgovornostjo, ustanovljena leta 2019, tehnološki startup. V asortimanu Belbri s...
Italija, Orsogna
Smo v Abruzzu, zeleni regiji. Specializirani smo za trgovino s FRESH TRUFFLE, tip in kakovost pa sta odvisna od sezone. Natančno izbrani. Nudimo tartufe v naslednjih časovnih okvirih: • 24h Italija (It) in Evropa (EU) • 24h Severna Amerika in Kanada • 36/48h Azija • 48h Avstralija Poleg tega smo ustanovili proizvodni obrat za izdelke na osnovi tartufa ter klasične izdelke italijanske gastronomije ...
Italija, Sassello
...hrustljavi polnjeni čili poperki (s tunino kremo) v ekstra deviškem oljčnem olju, hrustljavi čili poperki v oljčnem olju s sardelami, kaprami in olivami, razporejeni sušeni paradižniki v oljčnem olju, grenko-sladke čebulice, pečene majhne čebulice v oljčnem olju, majhne čebulice z balzamičnim kisom Modena I.G.P., hrustljivi sardinski artičoki v oljčnem olju, pečene jajčevce v oljčnem olju, poperki s tartufi, mešanica hors d’oeuvre v oljčnem olju, kremni sir stopljen s tartufi, oljčni paté s Tartufi, tartufna krema,...
...ardenška omaka, alžirska omaka, omake s poprom, annibal omaka, proizvajalec aromatiziranih gorčic (cimet, med, estragon, curry, figa in tartufi), maroko omake itd. Različne embalaže: kozarci, stisnjene embalaže, vedra, škatle, vrečke in konzervirane hrane. Imamo raziskovalno in razvojno enoto, da lahko proizvajamo pod vašo lastno blagovno znamko, v okviru zasebne blagovne znamke. Obiščite našo spletno stran brez odlašanja...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play