Francija, Frespech
Družinsko podjetje SOULEILLES FOIE GRAS proizvaja foie gras iz generacije v generacijo. Tradicionalno rejo, zdravo prehrano, spoštljivo hranjenje živali in edinstveno znanje omogočajo podjetju, da proizvaja izdelke visoke kakovosti. Poleg foie gras podjetje svojim strankam ponuja tudi terine, paštete, kreme iz foie gras, filete, klobase, ocvrte koščke, želodce, piščančje trakove, račje tournedos...
MASSE La Maison du Foie Gras od leta 1884. Hiša MASSE ostaja specialist za surov foie gras za profesionalce. Ustanovljena po vsej Franciji, prisotna v Evropi in širše, zna prepoznati potrebe vsakega in ponuditi natančen in kakovosten odgovor. Na podlagi svojih izkušenj, ki prisluhnejo svojim strankam, je hiša MASSE prav tako razvila paleto svežih izdelkov, praktičnih zamrznjenih rešitev in fine tr...
Francija, PEYREHORADE
Ustanovljena leta 1929, hiša BARTHOUIL proizvaja in trguje s dimljenimi lososi in foie gras. Račke BARTHOUIL prihajajo od ekskluzivnih rejcev, ki se nahajajo v bližini podjetja. Posebna pozornost je namenjena račkama od reje do klanja, kuhanja, začinjenja in zorenja. Dimljenje lososov poteka po tradicionalnih danskih tehnikah. Zahvaljujoč temu znanju in staromodnim dimnikom hiša BARTHOUIL proizvaj...
Francija, Bergerac
Alimentation Fine de France je referenčni francoski veletrgovec z vrhunskimi živili, ki se ponaša z rigorozno kakovostno politiko: izbira izdelkov na podlagi zahtevnih okusnih in kakovostnih kriterijev, pri čemer se čim bolj izogibamo različnim aditivom, barvilom, konzervansom ter spodbujamo enostavnost uporabe in inovacije, ob spoštovanju francoske kulinarične tradicije. Uvedena je bila popolna s...
Belgija, Beauvechain
Palais Gourmands promovira in distribuira ročno izdelane prehrambene izdelke ali "delikatese", predvsem na sejmih in tudi v trgovinah. V ta namen je "dobavitelj za občutljive okuse" izbral obrtnike, ki pripravljajo te izdelke zaradi njihove natančnosti in stalnega nadzora kakovosti. Palais Gourmands vam ponuja priložnost, da sami ustvarite svoj paket iz izdelkov iz njihove ponudbe ali po vaši izbi...
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
Francija, Castanet-Le-Haut
La Valtiere je družinsko podjetje, ustanovljeno pred 25 leti, na jugu Francije. Od reje do konzerviranja, inoviramo v široki paleti izdelkov na osnovi mastnega račjega mesa, piščancev in foie gras z znano kakovostjo v Okcitanskem. Številne reference, kot so račje merguez, čopolate, panirani piščanci, ražnjiči; in na koncu avtentičen in poseben foie gras. Čez vse leto in brez prekinitve.
Belgija, Embourg
Périgord je predvsem način življenja, nežnost bivanja in izjemna gastronomija. V zadnjih letih je Patrice Gauvry sklenil živeti svojo strast. Danes deli ta okus po dobrih stvareh v svoji specializirani trgovini na trgu Musch v Embourgu, naslovu, ki ga z veseljem delijo gurmani iz Liègea. Če je december idealna priložnost za odkrivanje teh dobrot, pa se ljubitelji vse leto zgrinjajo v specializ...
Francija, Caylus
Od leta 1896 je minilo 121 let in znanje podjetja Conserves d’Autrefois se še naprej bogati. 121 let, v katerih svojo dejavnost opravljamo s strastjo, natančnostjo in ustvarjalnostjo… Naša kulinarična dediščina, bogata, rezultat številnih receptov, ki so jih razvili naši kuharji skozi vse te desetletja, nam danes daje dragoceno znanje, izhajajoče iz tega dediščine. Nahajajo se v srcu Quercyja.
Francija, Lanzac
Belgija, Haccourt
Francija, Montaut
Belgija, Ronquières
Belgija, Wommelgem
Francija, Castels
Francija, Reims
Francija, St Astier
Obrtni konzervator v Perigordu, gospa Mudry, razvija recepture, ki so povsem perigordinske, ob spoštovanju tradicij, pridobljenih v tridesetih letih izkušenj. Pripravljamo kuhane ali polkuhane konzervirane izdelke iz račjega in gosičjega foie gras, ter derivatov, kot so konfite, rillete itd. V zadnjih štirih letih smo prejeli 12 medalj na različnih tekmovanjih, kot so splošno kmetijsko tekmovanje ...
Francija, La Brede
Podjetje MOULIN DE LA MOLLE, ustanovljeno pred več kot 30 leti, se specializira za proizvodnjo račjega in gosičjega foie gras. Gosi in race so skrbno izbrane in hranjene, da njihova jetra med kuhanjem ne izgubijo maščobe. Tako MOULIN DE LA MOLLE proizvaja račja in gosičja jetra v različnih formatih. Podjetje svojim strankam v Franciji in tujini nudi vse svoje znanje.
Francija, Bosdarros
Francija, Bischoffsheim
Francija, Montesquieu Volvestre
Francija, Catus
Francija, Le Lardin-Saint-Lazare
Francija, Pomarez
Francija, Monteils
Francija, La Queue En Brie
Francija, Osses
Francija, Domme
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play