Belgija, Engis
... pekarstva in piškotkov - obdelava konzerviranega ali zamrznjenega zelenjave - obdelava krompirja - priprava različnih mlečnih izdelkov - mineralna dopolnitev pijač in žit - obdelava instant rezancev in testenin - obdelava olj in maščob - kvas in fermentacije, itd. Paleta izdelkov podjetja Prayon se osredotoča na dve glavni družini: očiščen fosforjeva kislina in posebne soli (natrijeve, kalijeve in kalcijeve soli).
My Foodog je raziskovanje, študij, strast. Raste iz močne želje po zagotavljanju zdrave hrane za pse, popolnoma brez konzervansov in kemičnih dodatkov, enostavne za dajanje in dolgotrajne. Priprava izdelkov myfoodog.it poteka v majhni obrtni delavnici v središču Rieti, pri čemer se uporablja sveže in kakovostne surovine, predvsem iz lokalnega okolja in namenjene človeški prehrani. Vsak kos mesa...
Francija, Queven Cedex
...Glavna dejavnost podjetja VALIA je industrijska priprava zamrznjenih živil na osnovi perutnine, rib, sirov in mesa. Neodvisno in inovativno podjetje v prehrambeni industriji, oblikujemo, proizvajamo in ponujamo kuhane, narezane, IQF zamrznjene izdelke, visoke kakovosti in "po meri" za strokovnjake (industrijske in HORECA). Od leta 1986 se nenehno prilagajamo in predvidevamo spremembe v...
Francija, Oyonnax
... tako, da zadostuje vsem prehranskim potrebam vašega psa ter preprečuje glavne težave, s katerimi se srečujejo. Sestavine so skrbno izbrane, priprava pa je bogata z hranili, ki so pomembna za dobro zdravje, prav tako pa pogosti in redni nadzori kakovosti zagotavljajo najboljšo kakovost in prebavljivost naše palete hrane.
Nizozemska, Rotterdam
Pompa BV carinska ekspedicija je specializirana za carinsko tehnično obravnavo uvoznih in izvoznih pošiljk, kot so priprava uvoznih prijav IMA, izvoznih prijav EXA, dokumentov T1, dokumentov EUR1, GDB veterinarskih dokumentov. Vključuje tudi pregled sadja, mesa, rib itd.
Francija, Poitiers
Zakaj izbrati halal mesarijo v Poitiersu. Kakovost novega mesa je težko opisati, saj je to zmedena misel, ki jo nadzorujejo nagnjenja strank. Ker je hrustljavo meso tkivo živali, primerno za prehrano, so značilnosti kakovosti odvisne od različnih komponent, kot so mišična struktura, obdelan kos, stanje snovi, skupni napor komponent mešanice, po smrti, učinki pred mesarjenjem, upravljanje stvari, priprava in omejitve, mikrobiološke številke in mase, itd. Še posebej je kakovost svežega mesa jasno povezana z značilnostmi mišičnih vlaken, saj skeletne mišice v osnovi vsebujejo mišične niti.
Italija, Ragoli
... tipični trentinski izdelki, je neponovljiva in prijetna razlika, ki je nikomur ne more uiti, ko uživa v teh gastronomskih specialitetah. Odkriti okuse preteklosti, zadovoljiti najbolj zahtevne okuse, inovirati tradicionalne jedi z nekaj zanimivimi in tipičnimi sestavinami: to je moj cilj, zvest kulturi in tipičnim izdelkom naše dežele. Moja strast se odraža tudi v storitvah za stranke: priprava po naročilu izdelkov, mesnin, mesa pripravljenega za kuhanje ali že kuhanega.
Španija, Noreña
... enoto proizvodnje, za izvoz prehranskih izdelkov. (Projekt IDEPA) Priprava in analiza mesnih izdelkov, primernih za celiakijo. (Projekt FICYT) Tehnološki razvoj, uporabljen za nadzor benzopirena (rakotvorna spojina, ki je predmet zakonodaje) v surovih dimljenih mesninah. (Projekt FICYT) Razvoj pilotne dimnice-sušilnice z nizko toplotno obremenitvijo za nadzor benzopirena (BaP) v asturijski mesni industriji. (Projekt CDTI) Razvoj novih modelov prediktivne mikrobiologije z uporabo pri upravljanju varnosti hrane in kakovosti. (Projekt FICYT) Razvoj novih proizvodnih procesov.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play