Italija, Mazara Del Vallo
NATURALIA INGREDIENTS SRL se že vrsto let ukvarja z raziskavami in razvojem novih virov sladkorja in naravnih sladil. Zlasti projekt trenutno obravnava nov proizvodni postopek, ki predvideva ekstrakcijo sladkorjev neposredno iz grozdja in datljev v kristalizirani obliki. Mednarodno patentiran projekt si prizadeva za ekskluzivno srečanje med naravo in tehnologijo, tradicijo in prihodnostjo, strast...
Francija, Ascain
... jabolčni sok, 6 % volumen alkohola. Pakiranje Steklenice po 75 cl, plastična zamašek Pilfer, kartonska škatla po 12 steklenic. 30-litrski inox sod, ki se vrača. 20-litrski reciklabilni KEYKEG. Mnenje mojstra kleti Uživajte dobro ohlajeno, približno 12°C. Suh in sadni okus. Razvite aromatične note, eksotično sadje. Steklenico je treba pred odprtjem pretresati, da se ponovno suspendira naravni usedlina v filtrirani pijači. Postrežemo v toku na razdalji 50 centimetrov od stekla s plitvim dnom.
Portugalska, Leiria
Nemčija, Waldkirch
...Fin sadni vino, narejeno iz izbranih borovnic. Popolno za tople poletne dni ali dobro temperirano in začinjeno z zimskimi začimbami v hladni sezoni.
Francija, Cénac
... Uho Lepo strukturo, vino je bogato z lepo sladkostjo, prijetno sadno, sočno (da daje občutek, kot da grizemo v sadje). Lepo koncentrirano vino, sončno, z obteženo, svilnato končnico. Splošni vtis to vino se odlično poda k pečenim mesom, belim mesom ali trdim sirom. Priporočamo serviranje med 14 in 16°C. Izdelek: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Površina: 13 ha Terroir: glinasto-kalcitna - ilovnato tla Videz: lepa globoka in mehka rubinasta barva...
Italija, San Donaci
...Vino, pridobljeno iz mešanice grozdja Negroamaro (50 %), Cabernet (25 %) in Syrah (25 %), gojenega v obliki grma. Območje pridelave: Salento, med provincama Brindisi in Lecce. Po šestih mesecih zorenja v barrique se zorenje nadaljuje v steklenici. V vonju se pojavljajo sadni vonji borovnic, rdečega ribez in višnje v alkoholu, začinjeni s cimetom, nageljni in poprom, z izrazito balzamično noto. Zaradi elegance svojih taninov se odlično poda k jedem iz mesa, kot so straccetti z govejim ragujem, meso na žaru, kot je govedina in jagnječje rebrice.
Francija, Brue Auriac
... in belega breskev, nežno poudarjene z blagimi začimbami in vanilijo. Ustna izkušnja je mesnata, okrogla in voluminozna, kar razkriva sladek sadni okus, ki se nadaljuje v dolgem začinjenem zaključku. Ujemanje jedi in vina Postrežba: Ribe v omaki, telečja blanquette, gobe Shranjevanje Posebnost 8-10°C Piti takoj ali v naslednjih 5 letih Ime cuvéeja, Rezerva Prijeure, se nanaša na nekdanji priorat in kapelo Notre Dame, ki obkroža vinograde posestva.
...Vina v steklenicah po 0,75 l. Pakiranja po 6 steklenic. VINO INZOLIA Z BADLJEM. Sestavine: Vino, sladkor, naravna aroma badlja (2,5%). Senzorični vidik: Prosojno vino svetlo rumene barve. Ima sladek, sadni okus z notami belega jagodičevja, z močnim vonjem in okusom grenkega badlja. NERO D'AVOLA Z BADLJEM. Sestavine: Vino, sladkor, naravna aroma badlja (2,5%). Senzorični vidik: Vino intenzivne...
Francija, Roubia
... Kompleksen, bogat, svilnat, note limone, note grenivke, note nektarine, fine tanine, raztopljeni tanini, mehak, mineralen, strukturirano telo, dobra intenzivnost, dobra obstojnost. Ujemanje jedi in vina Hladne predjedi, Mediteranska kuhinja, Začinjena jedi, Suši, Sadni sladice Barva: Roza Sorta: Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Vsebnost: 75 cl (Steklenica)...
Francija, LE LAMENTIN
Družinsko podjetje, specializirano za veleprodajo in maloprodajo prehrambenih izdelkov, alkoholnih pijač in žganih pijač. Naša strokovnost, resnost in izkušnje nas postavljajo kot iskrenega in pomembnega igralca na področju uvoza, izvoza, iskanja dobaviteljev in trgovanja za partnerska podjetja, ki nam zaupajo.
Francija, Malataverne
...Sadni in svež, rosé je res najprej idealen za aperitiv, vendar ga ni mogoče postreči s čipsi ali arašidi! Da bi vašim aperitivom dodali značaj, združite suho vino z ribjimi rilleti, kozicami z majonezo, tapenado ali chorizom, kar bo ustvarilo dopolnitev z maščobno noto teh jedi. Morski in jodirani izdelki se prav tako zelo dobro ujemajo z najtanjšimi roséji. Kar zadeva glavno jed, se svetli...
Združeno kraljestvo, London
... je omogočilo popolno in homogeno zorenje. Grozdje je imelo brezhibno sanitarno stanje, kar je omogočilo proizvodnjo vin z velikimi možnostmi. VARIETE: Tempranillo 60% in grenache 40% BARVA: Intenzivna češnjeva rdeča, z visoko intenzivnostjo. AROMA: Arome zrelih, rdečih sadežev, čiste in intenzivne. OKUS: Okus, ki vabi k ponovnemu uživanju in uravnotežen. Svež in sadni z svilnatim zaključkom. SKU: 001-05...
Ujemajoči se izdelki
Črna Orhideja
Črna Orhideja
Drugi izdelki
Malbec
Malbec
Portugalska, Porto
Hiša ob Vali se nahaja na območju Balde, v Baião. Njena bližina reke Douro, Pala in Porto Novo ji daje edinstveno lokacijo, s čudovitimi razgledi in hkrati znanimi pridelovalnimi območji, ki so znana po kakovosti tam pridelanih izdelkov. Kmetija, velika približno 5 hektarjev, ima stoletno hišo in jo je pred 25 leti kupila družina Cardoso Fernandes. Od takrat naprej pridelujejo pomaranče in zeleno ...
Italija, Schio
...Ciliegiolo... drugačen napitek iz Toskane. Vizualno intenzivno rdeč, skoraj neprosojen, sadni, prijetne note češnjevega džema, zrele robide, rahlo začinjen, beli tobak, črni poper na prvem mestu. Na nebu je obdajajoč, uravnotežen, harmoničen, eleganten in fin, pohvalen svilnati tanin. Odličen napitek, lahko ga postrežemo z divjačino, razkošnim divjim prašičem v omaki s polento in zrelimi siri, zrelim toskanskim ovčjim sirom.
Francija, St Vincent Rive D'olt
...Francoska oznaka Roussanne B Uporaba Sorta grozdja za vino Fenologija Čas brstenja: 8 dni po Chasselas. Čas zrelosti: 2. obdobje, 3 in pol tedna po Chasselas. Tehnološke potencialnosti Grozdje je majhno do srednje veliko, jagode so majhne. Roussanne B daje vina velike fine in kompleksnosti (cvetlični in sadni aromi medu, trnovca, marelice), močna, z dobro kislinsko ravnotežje in primerna za...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Languedoc Rosé Assemblage : Grenache - Cinsault - Vermentino Potencial za staranje : Približno 2 leti Vinifikacije : Vsaka sorta grozdja se vinificira ločeno, da se ohrani njeno ravnotežje in v celoti izrazi njen potencial. Grozdje, obrano zgodaj zjutraj, da ohrani svojo svežino, se stisne, da se izloči prvi sok, ki je bolj kakovosten. Ta sok se nato očisti in vzdržuje pri nizkih temperaturah skozi celoten proces fermentacije. Zorenje traja 4 mesece na finih drožeh, sledi rahlo lepljenje, vino pa se hitro stekleni, da ohrani svoj svež in sadni značaj.
Francija, Saint-Vérand
... obvladovanje pridelka. Vinifikacija: Trgatev: ročna. Metoda: tradicionalni Beaujolais, polikarbonska, v celih grozdih. Maceracija: 6 do 10 dni. Zorenje: v cisternah. Degustacija: Vino, ki ga je enostavno prepoznati. Lepa vijolična barva. Nos z zelo tipičnimi aromi vijolice in mošusa. V ustih je vino široko in mehko. Zaključek je dolg in intenzivno sadni.
Švica, Niederwil
...Naši sadni vini so švicarski izdelki, ki so narejeni iz svežega in sončnega sadja. Z le 7,1 % oziroma 10,0 % alkohola (vinsko vino iz jagod) so odlična izbira za aperitiv ali kot spremljevalec prijetnega druženja! Ta sadna vina so priljubljena pri mladih in starejših. V 3-pakiranju so tudi zelo privlačna kot darilo.
Francija, Thiais
...Ta vakuumska polnilnica je edina, ki ima profesionalne zmogljivosti s kapaciteto približno 250 steklenic na uro, zelo enostavna za uporabo in kompaktnih dimenzij. Idealna je za tekočine, kot so: vino, olje, paradižnikova omaka, likerji, sadni sokovi in tudi za izdelke z visoko gostoto (potrebna je menjava dodatkov). Značilnosti Proizvodnja: približno 180/200 steklenic (750ml)/h...
Francija, Auxerre
...{"Dégustation":"Degustacija\nBarva z rumenimi odtenki. Sadni aromi z notami hruške. Svežina v ustih, zelo prebavljivo vino.\nVinification\nMaceracija s kožico traja 3 dni, nato pa nežno stiskanje 3 ure. V posodi je potekala malolaktična fermentacija. Zorenje na finih drožeh traja 8 mesecev v posodi. Vino je vinificirano brez žvepla.\nAccord metvin\naperitiv, školjke\n\nNasvet enologa: postrežemo...
ufs.country_names.RU, Moscow
... zavitki, pite, še posebej s sadnim nadevom, pečena jabolka, mlečni napitki, likerji, grog, punč, kuhano vino in sladkarije skoraj vseh vrst. Uporaba Za vse vrste peciva in sladic, sadje, vroče napitke in začinjene jedi orientalske kuhinje. Okus Sladek, aromatičen, pekoč Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 4,0 Maščobe (g / 100g)… 3,0 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 28 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 160...
...Vrečke Bag-in-Box so večplastne vrečke, posebej izdelane za pakiranje in shranjevanje tekočin v aseptičnih pogojih, kar ohranja kakovost izdelkov dlje časa, še posebej pozimi. Za pakiranje tekočih in poltekočih izdelkov, kot so naravni rastlinski in sadni sokovi, vino, olje, voda in mlečni izdelki, je idealno uporabiti vrečke Bag-in-Box. Ta vrsta embalaže je preprost, ekonomičen in učinkovit...
Francija, Pont D Ain
...Bandol Rosé Cuvée de la Ville de Sanary iz posestva Ray-Jane je roza vino z bio certifikatom. Je eleganten, gastronomski, sadni roza, ki ustreza tako za aperitiv kot za poletne jedi. Stanje: Novo Država: Francija Regija pridelave: Provansa Oznaka: Bandol Rosé AOC Bio Letnik: 2020 Alkohol: 13,5° Volumen: 600cl...
...Pastörizatorji so naprave, ki izvajajo postopek pasterizacije. S temi napravami je mogoče pasterizirati številne izdelke, kot so mleko, smetana, sadni sok, vrtnica, kečap, majoneza, mošt, pivo, vino, sadni preliv. Ta postopek se lahko izvaja s kapacitetami od 5 ton do 50 ton na uro. Tehnične specifikacije pastörizatörjev Material: Nerjaveče jeklo AISI 304 Kapaciteta: 5 ton/uro Avtomatizacija: PLC nadzor Elektrika 380 volt Moč motorja 8 kW Nadzor pare: Pnevmatski ventil Teža 280 kg Dimenzije 900 x 1800 x 2500 mm...
Nemčija, Bad Essen
...Polsuhi cider iz lokalnih jablan in desertno vino iz kislih češenj dopolnjujeta našo ponudbo. • Cider: Cider je okusen osvežilec. Z nizko vsebnostjo alkohola, približno 3,5 vol. %, in mehurčki ogljikovega dioksida je osvežujoče pijača za tople poletne večere, pa tudi za slane čebulne pite in sladke crêpes. • Desertno vino iz kislih češenj: S 12 % vol. vsebnosti alkohola je to sadno vino prirejeno v desertno vino. Poletje (dobro ohlajeno) kot zima (ogreto in s smetano) je okusna alternativa za ljubitelje sadnih vin. • Sadni in jagodni kuhani vino...
Avstrija, Untermarkersdorf
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play