Nemčija, Koblenz
...Pravi naravni izdelek iz 100 % regionalnih celih bio-jabolk, brez segrevanja ali filtriranja. Absolutno živ, kar se tudi vidi in okusi. Tako v kuhinji za pripravo jedi kot tudi v naravni medicini je jabolčni kis nepogrešljiv.
Turcia, Manisa/salihli
...Naravni jabolčni kis je eliksir življenja. Ni le kis, ki ga lahko dodamo solatam ali juham. Vsebuje zelo pomembne in koristne prijazne bakterije (probiotike) za prebavni sistem. Razmerje koristnih črevesnih bitij do škodljivih bi moralo biti 80 % več. Zato bi moral naravni jabolčni kis, ki je tako antiseptik (škodljivega ubijajočega) kot vir koristnih bakterij, uporabljati vsakdo vsak dan...
Nemčija, Frankfurt Am Main
...na primer, mesnih kroglic, zeljnih zvitkov, črevesja, rib, kumaric, sadja z raztopino, omako, marinado oziroma oljem vedno napolni do iste višine (ne glede na velikost vložka). Za stroj za polnjenje obstajajo tri vrste posod: 1. Posoda za polnjenje tekočin, kot sta slana voda ali vložni kis 2. Posoda za omake 3. Posoda za polnjenje olja Tehnične specifikacije: Višina: 1900 mm Širina: 760 mm Dolžina znotraj transporterja: 700 mm Zmogljivost: do 4200 pakiranj na uro Poraba energije: 0,18 kW Uporabni kozarci: od 0,2 do 0,9 I...
Avstrija, Neunkirchen
...Tip opreme: Avtomatski Volumen steklenice, l: 0,2 - 2 Izhod, bph: do 14000 bph Vaš izdelek: Voda in CSD, Pivo, Mleko in mlečni izdelki, Olje in kis, Gospodinjstvo in avtomobilska industrija Tehnični podatki Tlak pri pihanju 8-10 bar Nizkotlačni tlak do 40 bar Potreba po zraku pri nizkem in visokem tlaku 17,4 m³/min za steklenico 1,5 l Temperatura hladilne tekočine 7-9 °C Napetost 400 V / 50 Hz Nazivna moč 140 kW Skupne dimenzije 9520 x 3300 x 3200 mm Teža ~ 10 000 kg...
Francija, Signes
Francosko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo pravega Alepskega mila, ki se izdeluje v Siriji že več kot 25 let, Tadé Pays du Levant ponuja široko zbirko tradicionalnih mil in naravne nege iz Sredozemlja: Alepska mila, Marsejska mila, negovalna olja, kreme za roke, tekoča mila, alunit, kamenčki, moška nega, sladkor za depilacijo, kolonjske vode, telesna mleka, dišeče milnice...
Francija, Sainte Croix En Plaine
... alergenov / idealen kot nadomestilo za sol Izvor: Francija in Nemčija Videza: značilna rjava barva Okus: naravna kislost in začinjenost Kislost: 5° Navodila za uporabo: Začinjanje solat in drugih kulinaričnih pripravkov (omake, deglaziranje, mariniranje, kratka juha...). Kot pijača: 1 čajna žlička v kozarcu tople vode, piti na tešče zjutraj.
Francija, Lamothe-Montravel
...Balsamični kis iz Modene, aromatiziran z orehi. Sladek z oreškovim okusom. Popoln za prelive za solate, surovo zelenjavo itd...
Francija, Nantes
...Modul ekološkega oblikovanja konsolidira podatke iz referenčnega sistema izdelkov za oceno okoljskega vpliva izdelkov, izračunavanje ACV točk (analiza življenjskega cikla), izračunavanje okoljskih točk, kot je Ekološka točka® in pospeševanje ekološkega oblikovanja izdelkov.
Francija, Cournon D'auvergne
...Korenje*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizirano kravje mleko) (14%), sol, mlečne in zorenjske kulture, sončnično olje*, čebula*, sol, riževa moka*, jabolčni kis*, črni poper* *Sestavine iz ekološke pridelave - Alergen Nasveti za uporabo Idealno za namazanje na sveže rezine kruha, za spremljanje zelenjavnih palčk ali grisinov. Prav tako lahko obogatite svoje namaze z drugimi sestavinami, kot...
Nemčija, Hockenheim
...Steklenice so primerne za pijače, jedilna olja, kis, vino, sok in mleko. Seveda ponujamo tudi ustrezne zamaške za steklenice. Standardno so steklenice za pijače na voljo v prozorni barvi, mlečne steklenice v neprozorni beli in vinske steklenice v klasični zeleni barvi. Posebne barve na zahtevo.
Nizozemska, Capelle Aan Den Ijssel
... lahko škodovali zdravju ljudi. Natrium bikarbonat ima širok spekter kulinaričnih in prehranskih uporabljenj, vključno z: Pekarstvo: Pogosto se uporablja kot sredstvo za vzhajanje v receptih za peko, saj pomaga, da testo in zmes vzhajata, tako da pri mešanju z kislimi sestavinami, kot so kis, kisla smetana ali kremna tartar, proizvaja ogljikov dioksid.
...Naši jabolka, pridelana v lastnih sadovnjakih, so skrbno obranjena v sezoni in skozi naravni postopek fermentacije, ki traja do enega leta, postanejo jabolčni kis. Nova Vera Naravni Fermentirani Jabolčni Kis %100 iz sadja, brez pesticidov, naravno. Ne vsebuje nobenih dodatnih kemikalij. Kako in kje se uporablja? Lahko se uživa samostojno, zmešan z vodo. Zaradi svoje naravne in brez dodatkov sestave izboljšuje okus v solatah, jedeh in pekovskih izdelkih. Lahko se uporablja kot tonik za nego las in kože. Uporablja se lahko tudi kot čistilo za telesno higieno.
... sestavinami testa kruha, piškotov in slaščic, kot so fosfati, kremna tartar, limonin sok, jogurt, kis itd. Ta reakcija sprošča ogljikov dioksid v obliki plina, kar povzroči, da testo naraste, zgosti in postane spužvasto. Ta lastnost emisije plina in izboljšane kakovosti testa ter spužvastosti prispeva k največji želeni vrednosti pecilnega praška. Ključna točka je, da se pecilni prašek šteje za glavno surovino za pecilni prašek. Uporablja se tudi kot prehranski dodatek, ki nosi kodo E500.
Nemčija, Scheßlitz
...Življenje & Ambient Proizvajamo visokokakovostne zapore za steklenice (na primer za parfume, dišave za prostore, vino, kis in olje itd.) vključno s plastičnim navojem - tudi po vaših željah in idejah.
Združeno kraljestvo, Uxbridge
...IZBOLJŠANA FORMULACIJA: Naša najnaprednejša formulacija jabolčnega kisa vsebuje mešanico probiotikov + prebiotikov + kurkume + ingverja + kajenskega popra in črnega popra za MAXIMALNE koristi. Naša formulacija/izdelek ponuja veliko več (1300mg na odmerek) kot le jabolčni kis. Naše kapsule jabolčnega kisa, pridobljene in izdelane v Veliki Britaniji, so skrbno formulirane, da zagotavljajo pravšnjo...
Francija, Clermont L'hérault
... nanesite orešček izdelka na konice in dolžine, pri čemer se izogibajte koreninam, če je le mogoče. Pustite delovati, nato temeljito sperite s hladno vodo za večji sijaj. Aktivne sestavine: Med, arganovo in kokosovo olje, pšenične beljakovine, aloe vera, jabolčni kis...
Belgija, Awans
...BIO sok iz granatnega jabolka Granaline Sadni in kiselkast Bogato z antioksidanti in polifenoli Idealno za kulinarične priprave, solate in marinade Steklenica 250 ml V Belgiji: 4,50 € Francija, Nizozemska, Luksemburg: 10 €...
Italija, Savignano Sul Rubicone
...54/34/28/25/23/20/17/12/10/5 lt Trdna plastika in železo Ekonomična plastična mrežasta prevleka Polna plastična prevleka Lesena prevleka za posodo...
Južna Koreja, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...","Product Features":"Certificirana mojstrska fermentacija\nSamo naravno\nEkološko prijazno organsko staranje\n40 vrst aminokislin\nHACCP, ICG, certifikacija kakovosti tradicionalne hrane","Product Use":"ravnotežje telesa in duše\nKavarna pijača: svež ade & mešanje koktajlov\nRestavracija & domača kuhinja: organski kis & preliv & omaka\nDetox & dieta: joga, pilates, kateri koli šport"}...
Litva, Kaunas
...LICATRANS logistična podjetja za prevoz tovora, ki prevozi nepakirane tekoče in razsutne tovore v specializiranih transportnih cisternah in silosih. Pakirani tovor s škarjastimi in hladilnimi polprikolicami. Splošni tovor s pomorskimi kontejnerji in železniškimi vagoni. S tovornjaki za živila: olje, glukozni sirup, glicerin, maščoba, sok, aroma iz ječmena, vino, mlečni koncentrat, smetana, kis...
...* 10g Ekstra Deviško Olivno Olje * 10g Kis * 10g Limonska Omaka * 10g Sirup iz Granatnega Jabolka * Sol * Sladkor * Čili Poper * Timijan * Meta * Črni Poper...
Turcia, Bursa
...Naši kisu, proizvedeni z naravno fermentacijo z mamo kisa po popolnoma tradicionalnih metodah, so zelo koristni za človeško zdravje.
...Storitev prodaje e-trgovine specialitet gastronomije Emilije-Romagne, z Emilijanskim okusom, poslane s kurirjem po vsej Evropi. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradicionalni balzamični kis, vina Lambrusco, Cotechino in Zampone iz Modene, Pršut iz Parme, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konzervirane češnje iz Vignole, biseri v balzamičnem kisu, Savoret.
Nemčija, Eresing
...je jasna, korozivna, vnetljiva tekočina s kislim okusom in vonjem. Proizvaja se s fermentacijo etanola ali karbonilacijo metanola ali oksidacijo acetaldehida. Mešana z vodo se imenuje kis za gospodinjske namene. Ocetna kislina se v Evropi in Aziji že stoletja uporablja kot začimba. Odkritje le-te naj bi segalo v leto 5000 pr. n. št. V naravi se ocetna kislina lahko najde v sokovih ali eteričnih...
... okuse svojih sestavin. Z globokim spoštovanjem do narave in obrti je Martin’s Cider brez glutena in vsebuje minimalne količine sulfitov, kar ga dela bolj zdravo izbiro za tiste, ki uživajo v hrustljavi, osvežujoči pijači. Ta lokalni izdelek je ustvarjen s strastjo in avtentičnostjo, prinaša novo val jabolčnega mošta na Slovaško in še dlje. Ne glede na to, ali uživate na sproščenem srečanju ali posebni priložnosti, je Martin’s Cider popoln spremljevalec, ki ponuja zabavo v steklenici z vsakim požirkom.
Bolgarija, Dolni Dubnik
...Ta kis je pridobljen z ocetno fermentacijo jabolčnega soka. Vsebuje sulfit. Ta kis je popoln za začinjanje vseh vaših solat, za spremljanje vaših marinad in za konzerviranje zelenjave.
Združeni arabski emirati, Dubai Silicon Oasis
...%100 naravno, Narejeno iz pravih česnov črnega česna, brez umetnih arom ali esenc, Na voljo v velikosti 0,47L s posebno zasnovano embalažo, 12 dolgih mesecev trajnosti, Pripravljeno za uporabo, lahko se uporablja kot nadomestek za sol in druge začimbe v jedeh, Vsebuje sojino omako, jabolčno kašo, jabolčni kis in še več!
Italija, Paterno'
...Znana po vsem svetu kot tipična jed sicilijanske kuhinje, je bila tudi vključena med P.A.T. Ministrstva za kmetijske politike. Melanže, paprike, čebula, zelena, zelene in črne olive, kapre, kis, sol, sladkor, passata iz lokalnih paradižnikov in ekstra deviško oljčno olje, to so sestavine catanese različice CAPONATE; ki skupaj s spoštovanjem tradicij in izkušnjami pri proizvodnji prispevajo k širjenju in ohranjanju visokega imena Sicilijanske kuhinje po svetu.
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... katerih doseže zrelost. Vse to naredi ta kis pravi kondiment, ki obogati jedi, s katerimi ga kombiniramo. Uporabljen z ekstra deviškimi olji San Carlos ali Pago Baldios San Carlos, ta mešanica bo spremenila vaše jedi v največje zadovoljstvo vaših brbončic. Priporočeno za mariniranje, divjačino, perutnino, goveje meso, ribe in morske sadeže... Steklenica 250ml...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play