Nizozemska, Amsterdam
... Čokoladno torto lahko pripravite na več načinov, in povsem od vas je odvisno, katere sestavine boste uporabili. Uporabite lahko temno ali navadno čokolado ter druge stvari, kot so kakav v prahu, instant kava itd. Spodaj smo govorili o eni izmed najhitrejših metod za pripravo tega recepta za čokoladno torto. SESTAVINE 4 oz čokolade (najbolje temne) Štiri velika jajca Šest žlic sladkorja Tri žlice moke Čeprav je 30 sekund nekoliko pretirano, je resnica, da lahko to čokoladno torto pripravite zelo hitro. Redke sestavine, ki jih potrebujete, so čokolada, jajca, sladkor in moka.
...%27 Čokoladno lešnikovo polnilo v rogljičku: Pšenična moka, rastlinsko olje (palma, soja, sončnica), sladkor, glukozni sirup, sredstvo za zadrževanje vlage (glicerol), rastlinsko olje (palma), kvas, mleko v prahu brez maščobe, rastlinsko olje (rapica, sončnica, palma), jajce, emulgator (mono in digliceridi rastlinskih maščobnih kislin), dekstroza, sirotkino mleko v prahu (mleko), kakav v prahu %1...
Nizozemska, Rhenen
...Mandlje prekrivamo v različnih različicah, kot so cela (naravna in blanširana), narezana, rezana itd., Mandlji so lahko prekriti z eno od naših osnovnih okusov: med, karamelizirani, cimet, javor, vanilija ali medenjaki. Da obogatimo vaš najljubši okus, lahko dodamo nekaj okusnih naravnih zelišč in/ali začimb, kot so: keltska morska sol, čili, česen, poper, kakav, komarček ali vaše najljubše...
...To dodatno aromo z naravno aromo se v 2-komponentnem sistemu (ki ga sestavljata osnova za mehko sladoled in aromatično dodatno sredstvo) uporablja kot aromatična komponenta za pripravo mešanice mehkega sladoleda. Sestavine Sladkor, prah posnetega mleka v pršilu, prah sladkorne sirotke v pršilu, kakav 48% (kakav v prahu, regulator kislosti kalijev karbonat), zgoščevalci (guarova guma, natrijev...
...Chefova mešanica; Souffle mešanica je enostavna za uporabo in vsebuje okusno kakav, pripravljen za izdelavo okusnih souffléjev v različnih barvah. Chefova mešanica; Souffle mešanica 1000 g. Olje 550 g. Čokolada 550 g. Voda 550 g. Olje in stopljena čokolada se združita v mešalniku. Nato se doda Chefova mešanica; Souffle mešanica, mešanica se stepeta v mešalniku 5 minut pri največji hitrosti. Skodelice se pečejo v predhodno ogreti pečici, potem ko so napolnjene s pripravljeno mešanico. Temperatura pečice: 200-220°C Čas peke: Odvisno od velikosti skodelice približno 10 – 15 minut.
Italija, Castel D'azzano
... najmlajših, in jim ne bodo mogli odporovati niti odrasli! Čokolada z visoko vsebnostjo mleka (kakav: min. 31%) Sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojina lecitina, arome. Lahko vsebuje oreške. Brez glutena.
Nemčija, Dissen
...dipi, tehnološke spojine, rešitve za stabilizacijo arom in barv, ojačevalce okusa, podaljševalce trajnosti, pražene začimbe, mikrozmlete začimbe, blokatorje oksidacije in druge funkcionalne izdelke. Osredotočamo se predvsem na industrijo prigrizkov, mlekarstva in mesa. Tudi drugim živilom pomagamo do dobrega okusa. Poleg živilske industrije oskrbujemo tudi živilsko trgovino in gostinstvo...
Francija, Yssingeaux
...Sladoleda in Restavracij. Naša lokacija v Yssingeaux (Haute-Loire) je opremljena z laboratorijem in ekipo, ki se posveča razvoju prilagojenih izdelkov. Zaradi svoje specifične strokovnosti nam ta laboratorij omogoča, da se razlikujemo in razkrijemo naše znanje na različne načine, kot so senzorična strokovnost naših ekip, tehničnost v procesih izdelave, prilagoditev vrsti uporabe, ali pa razvoj...
Italija, Bertinoro
...Sladkarniški oddelek je bil ustanovljen nekaj let kasneje. Že od začetka je bila pozicija BABBI daleč od že bogatih množičnih trgov in se je posvetila ustvarjanju "edinstvenih in neponovljivih sladkih specialitet" z uporabo plemenitih, iskanih, pristnih surovin ter dolgotrajne in natančne ročne obdelave. Na tej osnovi so nastali Vaflji iz Dunaja in Waferini, danes znani in cenjeni po vsem svetu.
... usmerja v trajnostno naravnano strategijo, ki omogoča malim pridelovalcem, da živijo od sadov svojega dela. Dobavitelj SUHEGA SADJA, KUHINSKIH POMOČI, SLADKORJEV, SEMEN IN LEGUMINOZ, BIO, ki se distribuirajo na debelo in v PAKETIH v specializiranih trgovinah in gurmanskih trgovinah, v FRANCII in EVROPI. Pakiranja so na voljo za predelovalce.
Švica, Kreuzlingen
... švicarske čokolade. Kot proizvajalec zasebnih blagovnih znamk vam zagotavljamo visoko varnost izdelkov in hitre dobavne roke. Naš spekter formatov in receptur je širok: od klasične čokolade do bio in Fair Trade čokolade, izdelkov brez dodanega sladkorja, promocijskih in sezonskih izdelkov, slaščičarskih kreacij, halal in košer izdelkov ter do popolnih novih in nadaljnjih razvojnih idej za vašo čokolado - pri Chocolat Stella Bernrain ste zagotovo na pravem naslovu.
Švica, Vétroz
... čokolatierji združujejo tradicionalne metode z moderno inovacijo, da ustvarijo čokoladne kreacije najvišje kakovosti. Od izbire najboljših kakavovih zrn do nežnega praženja in obdelave čokolade - vsak detajl šteje za naš odličen okus. Naša čokolada ni le čudovito okusna, temveč tudi izraža bogato dediščino in kulturo Kameruna. #CocoaValley #Čokolada #Kakav #EkološkoCertificirano #FairTrade #Obrt...
Edini umetniški čokolatier, predelovalec kakava iz regije PACA! THEOBROMEUR ČOKOLATIER z višjo izobrazbo na področju agroživilarstva, Daniel Eynard, izključno predeluje kakav iz Slonokoščene obale! Proizvaja svojo lastno čokoladno oblogo! v svoji mikro enoti v Venellesu v Provansi! Čokolada ČRNA in mlečna 100% iz Slonokoščene obale, edina prava mono-izvorna monovarietalna čokolada iz Francije...
Italija, Olbia
... kakav v polizdelke, kot sta kakavova masa in ročno izdelana čokolada. Imamo na voljo kakavova zrna iz naše plantaže v Salvadorju, pa tudi iz drugih plantaž iz Nikaragve, Gvajdela, Hondurasa, Belizeja in Kostarike. Naše podjetje ponuja pakiranja za industrijsko uporabo HO.RE.CA, tudi za majhne količine, da ustreza strankam, ki iščejo visoko kakovostne izdelke v manjših količinah. Ponujamo storitve uvoza-izvoza, selekcijo in svetovanje pri nakupu surovih kakavovih zrn Trinitario iz Srednje Amerike, tako konvencionalnih kot ekoloških. Našim strankam ponujamo tudi možnost nakupa kakavovega prahu.
Ekskluzivni distributer Cargill: škrob, sladila, teksturizerji, kakav, čokolada. Vodilni globalni distributer za živilsko industrijo. Svetovanje in rešitve na terenu. Kot vaš partner za surovine smo že 50 let med globalno vodilnimi distribucijskimi partnerji v živilski industriji. S sedežem na Nizozemskem, 29 podružnicami in več kot 1.100 zaposlenimi, smo prisotni na 38 lokacijah v 18 državah...
Italija, Novi Ligure
Industrija slaščic. Proizvodnja čokolade. Čokoladna jajca. Pri nas je obdelava čokolade izvedena z ljubeznijo in pozornostjo, ob upoštevanju tradicije in kakovosti, ter se osredotoča na vse vrste čokolade, od mlečne do temne, vključno z belo ali lešnikovo. Gambarotta srl izvaja svoje obdelave tudi za tretje osebe: kakav v prahu, temna čokolada, gianduja, čokoladni nougat, čokolada, čokoladni bonboni, lešnikova čokolada, čokolada za namaz, sladkarije in sladkor, čokoladne tablice in čokoladna jajca.
Švica, Zürich
Pozdravljeni, Moje podjetje se nahaja v Švici, kjer proizvajamo posebno švicarsko čokolado z edinstvenimi sestavinami, kot so zelena in modra spirulina, kurkuma, ekološka eterična olja in celo luksuzna posebna švicarska čokolada, prekrita z 24-karatnim užitnim zlatim listom. Lahko proizvedem posebno švicarsko čokolado po željah strank, kar zadeva okus, sestavine, embalažo itd. Lahko...
Nemčija, Vogtsburg
... drugih znanih proizvajalcev ter čokolada iz lastne čokoladnice dopolnjujejo našo ponudbo. Poleg obsežnega asortimana so na voljo različne možnosti obdelave embalaže. Poleg tega lahko ponudimo popolnoma podnebno nevtralno proizvodnjo. Izrazit servisni pristop je vedno v ospredju celotne ekipe Sweetware. Z veseljem bomo skupaj z vami razvili individualno idejo in jo uresničili po vaših željah. Celotna proizvodnja poteka na lokaciji Vogtsburg/Baden-Württemberg po najvišjih standardih certificiranja, kot je FSSC 22000.
Nemčija, Eningen Unter Achalm
...plemenit produktni dizajn, estetske darilne embalaže in elegantne možnosti obogatitve. Kot majhna moderna manufaktura smo učinkovito strukturirani in se kljub temu lahko prilagodimo individualnim željam naših strank. Kaj nas žene Ljubezen do dobrih konfekcionerskih izdelkov. Nežna, se topijoča čokolada, sveža smetana in dobra maslo iz regije, dragocena bourbon vanilija, izbrano nugat, ročno izbrane...
Španija, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
KAJ DELAMO IN KAKO? - Pakiramo sladkorje v individualnih formatih (vrečke, cevi, piramide in sladkor s mešalnikom). - Proizvajamo in pakiramo kavo v kapsulah in enodoseh. - Formuliramo mešanice in pakiramo sladila. - Formuliramo mešanice in pakiramo Stevio. - Formuliramo mešanice in pakiramo kakav v prahu. - Proizvajamo kovinske embalaže po 2 in 3 kg za zrna kave. - Oblikujemo in gradimo...
Francija, Livry Gargan
Burçak Baharat je priznano turško podjetje z dolgo zgodovino. Specializirani smo za proizvodnjo in izvoz različnih začimb (od 100 gramov do 25 kg), vključno s rdečo papriko, kavo in pekovskimi izdelki (stepena smetana, kakav, sladkorna vanilija, pecilni prašek, čokoladna omaka, vrste škroba), granatno jabolko sirup, jabolčni kis in vinsko kis, ter aromatizirane pijače. Smo proizvajalci in...
Nemčija, Berlin
...Smo "izumitelji želene čokolade", vodilni na trgu individualiziranih čokolad v nemško govorečih državah in največja spletna slaščičarna v Nemčiji. Chocri oskrbuje zasebne in poslovne stranke po vsej Evropi. V fizičnih trgovinah s sladkarijami sodeluje chocri z več kot 600 trgovci. Za našo čokolado uporabljamo certificirani Fairtrade kakav. Proizvodnja in dostava potekata CO₂ nevtralno.
... - Izraženost: Kakovost in avtentičnost zaznamujeta naše čokolade. Dolgotrajne v ustih, izdelane z najboljšimi sortami kakava in skrbno izbranimi surovinami. Čokolada je 100 % čista kakavova masla. - Kreativnost in izvirnost: več kot 50 novih kreacij je na voljo našim strankam z različnimi gamami ganache in pralin. - Estetika: Poleg njihove kakovosti okusa in vonja, imajo naše čokolade posebno značilnost, da so vse fino okrašene z kakavovim maslom. Prav tako izdelujemo tartufe, čokoladne palete in ponujamo degustacijske škatle.
Belgija, Liège
Pri Carré Noir čokolada pomeni ustvarjalnost. Ta trgovina-delavnica, ki se je začela na spletu, izpostavlja svoje izdelke tako, da jih preoblikuje v prave komunikacijske objekte. Čokoladnica redno sodeluje z mladimi oblikovalci iz Liègea. Rezultat: izdelek, ki je povzdignjen in predstavljen v več izvirnih oblikah. Nasmehi, subtilen opomnik na logo Carré Noir, vas bodo postavili na noge, cvetje...
Belgija, Bruxelles
Personalizirana čokolada in organizacija obiskov delavnic. Concept Chocolate se specializira za personalizacijo svojih izdelkov, pri čemer čokolado uporablja kot komunikacijsko orodje. Sculptirane čokolade, praline oblikovane po podobi vašega podjetja, naše čokolade združujejo grafiko z aromo. Proizvodnja je popolnoma ročna, izdelki pa so naravni (brez barvil in konzervansov). Concept Chocolate...
Belgija, Betekom
Delvora praline so z veliko skrbnostjo in strokovnostjo izdelane v našem lastnem ateljeju. Njihova izjemna kakovost temelji na uporabi najboljših sestavin, kot so belgijska čokolada, sveža smetana in maslo. Njihova svežina je optimalna zahvaljujoč strogim higienskim pogojem med proizvodnjo in idealnemu shranjevanju v suhi atmosferi pri 15°C. Delvora asortiman je zelo raznolik po okusu, obliki in...
Nizozemska, Hoogeveen
... rešitve. Naročite svojo čokolado in presenetite nekoga z našimi slastnimi čokoladnimi darili. Nič standardne čokoladne tablice, temveč edinstveno čokoladno darilo z osebnim sporočilom. Vsa naša čokoladna darila so izdelana na tradicionalen način in proizvedena iz najboljše kakovosti belgijske čokolade Callebaut. S čokolado iz Chocoladebezorgd boste zagotovo pustili vtis. Imamo okusno čokolado za vsako priložnost, kot so ročno izdelane bonbone, čokolada za veliko noč, čokolada za valentinovo, čokolada ob rojstvu, božična čokolada in čokolada za sv. Miklavža.
Nemčija, Bremen
... najboljših kakovosti kakava na svetu - se prideluje izključno v Ekvadorju. Uvažamo vrhunski ARRIBA NACIONAL bio kakav kot družinsko podjetje, neposredno iz matične države in pošteno trgovano brez posrednikov. Pošteno, ker naši pridelovalci kakava tudi proizvajajo kakavovo maslo in kakavov prah, saj tako ostane del dodane vrednosti v matični državi. Ponosni smo na naš osebni odnos do naših izdelkov. Dobro jih poznamo, saj jih uvažamo iz majhne, nam zelo znane kooperative iz regije Vinces, Los Ríos v Ekvadorju.
Belgija, Wauthier-Braine
Tohi, bio čokolada, ki združuje avtentične okuse, užitek in naravo. Tohi vas popelje v divji svet čokolade, kjer so okusi še vedno naravni in surovi. Po svetu iščejo subtilne in včasih malo znane okuse, mojstri čokolade Tohi se opirajo na tradicionalno belgijsko znanje, da obdelujejo surove in naravne okuse bio čokolade. Recepti so slastni in inovativni. Vsi izdelki iz linije Tohi so izključno iz...
... SVET Navdihnjeni z naravnostjo švicarskih gora, v naši manufakturi po tradicionalni obrti nastaja edinstvena blagovna znamka. Pri tem se osredotočamo na uporabo BIO sestavin. Z uporabo švicarskih zelišč in najboljše BIO alpske mleka nastajajo naše visokokakovostne kreacije. PERSONALIZIRANA ČOKOLADA Zadovoljitev potreb naših strank na inovativen način je za nas v središču pozornosti. Pri tem...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play