... ogljikovih hidratov sladice je nefermentabilnih. Dodatek Desatase v kombinaciji z maltogenimi amilazami, kot je Maltosylase, v fermentor pretvori nefermentabilne dekstrine v maltozo, ki se nato fermentira v alkohol, kar daje očitno attenuacijo višjo od 100 % brez izgube polnosti okusa ali zadrževanja pene. Pri enaki koncentraciji alkohola kot pri normalnem attenuiranem pivu bo super-attenuirano pivo zahtevalo 25 % manj surovine. Glejte Modifikacija attenuacije. TEMPERATURA Optimalna 55-60°C. Enzimske komponente so deaktivirane v pivu (pH 4,2)...
...kečap. Stroji za steklene in plastične posode. Črpalke za lepilo in druge izdelke. Uporabljeni stroji. Rezervni deli in deli za stroje za polnjenje in pakiranje. Za etiketerje PE, ALPE, KOSME, ALFA, Robino & Galandrino, Eticap: menjave formatov, valji za lepilo, palete, skladišča etiket, gobe, krtače, mehanski elementi, ležaji, ležaji, prijemne glave, membrane, napihljivi cevovodi za prijem steklenic. Deli polnilcev Procomac, Simonazzi, Bertolaso, Berchi, Arol. Popolni pipi in deli, košare za pranje steklenic.
Nemčija, München
Nemčija, Neu-Isenburg