Francija, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Ne, ne in ne! Jamčimo vam, da v tej lepi steklenici ni mesa, temveč le dobri rastlinski sestavini in mešanici gob nežne intenzivnosti. Zaprite oči, ste sredi gozdnih podrasti. SESTAVINE: kokosovo olje (35%), voda, sojine beljakovine, bio pivski kvas, gobe, gorčica, repično olje, sol, agar agar, bio chia moka, bio tamari, črni poper, šerijev kis, začimbe, česen, paradižnikova pasta, ječmenov miso, čebula.
Francija, Condom
...Različica naše Rdeče Sangrije z zmerno pikantnostjo Pimenta d’Espelette. Pravi aperitiv Baskov! TEŽA: 1,4 kg STEKLENICA: Steklenica 75cl SKU: BSANP...
Francija, Laissac
...Naj bodo kozarci preprosto postavljeni na mizo ali pa naj bo mesnine na krožniku po izbiri, nikoli ni bilo lažje pripraviti deske z mesninami. Krožnik za aperitiv za 25 oseb pripravljen v trenutku, Pop in je pripravljeno! (84g mesnin na osebo) 3 mesece shranjevanja pri sobni temperaturi pred odprtjem. Mesnine brez nitritov, izdelane v naši delavnici v Laissacu, v Aveyronu. Ročna izdelava po starem načinu z le 3 sestavinami: svinjina ali govedina, morska sol Guérande, poper Kampot IGP iz Kambodže. DLC: 90 dni Izvor: Laissac, Aveyron Teža: 2,1kg...
Francija, Arles
...Konzerve Guintrand Te konzerve so pripravljene iz majhnega spelta z Mont Ventoux, ki je opran, namočen in nato kuhan na najbolj naraven način, v vodi. Obogaten je z oljčnim oljem, baziliko in česnom. Sestavine: majhen speltt (57%), oljčno olje (13%), čebula, bazilika (11%), česen (8%), sol, koncentrat limoninega soka, poper.
Belgija, Nivelles
... in subtilnih arom Ardenner s srečo združuje okus tradicije in najsubtilnejše okuse. Zoren od 5 do 10 tednov v svoji mladi različici, od 3 do 6 mesecev v srednje starem in več kot 6 mesecev v starem, je prav tako okusen na kruhu kot v kockah za aperitiv. Mlad Ardenner se proizvaja tudi: z baziliko z ingverjem in zelenim poprom … Za sublimirane okuse! Linija Ardenner...
Francija, Cournon D'auvergne
...Korenje*(78%), pomarančni sok*(8%), hladno stiskano sončnično olje*, čebula*, limonin sok*(3%), riževa moka*, sol, kumina*, paprika*, črni poper*. *Sestavine iz ekološke pridelave - Alergen Primerno za vegane Nasveti za uporabo Idealno za namazanje na rezine kruha z suhim sadjem (kruh z rozinami, kruh s figami...) Pred degustacijo postavite kozarec za eno uro v hladilnik. Po odprtju hranite v hladnem in porabite v 5 dneh. Energija: 378 kJ (91 kcal) Maščobe: 5,4g Od tega nasičene maščobne kisline: 0,6g Ogljikovi hidrati: 8,4g Od tega sladkorji: 5,7g Beljakovine: 0,9g Sol: 0,7g...
Francija, Castelnaudary
...Mesnine in svinjska maščoba, svinjska jetra 34%, JAJCE, sol, poper, začimbe. Mesnine iz Francije. NASVET KUHARJA: Postrezite hladno s kruhom, kislimi kumaricami in malo dobrega vina… Pri nas praznični obrok pomeni surovo zelenjavo in paštete! Najbolj znana je, seveda, tista, ki jo boste poskusili: PAŠTETA IZ JETRA! Majhen nasvet: hranite jo v hladilniku! Vedno bo vaš najbolj zvest spremljevalec za nepričakovano aperitiv, piknik, toast ob štirih, televizijski pladenj… Nazadnje, ne pozabite jo postreči s njenim najboljšim prijateljem, hrustljavo kumarico.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... aperitiv ob mesninah ali pa jo postreči za mizo v kombinaciji z belo meso ali assortimentom sirov. Že vnaprej se nam pocedijo sline! Vsebina: 75cl Tip: Rdeče vino Sorta: 100% Trousseau AOC: Arbois Zorenje: Piti že zdaj in hraniti do leta 2028 Temperatura postrežbe: 16-18°C...
Francija, Boulogne-Billancourt
...Odkrijte močan okus artičoke, povezan s sladkostjo zelene olive v tej kremi, pripravljeni z oljčnim oljem za osvežujoč in lahek aperitiv. Uživajte hladno kot aperitiv na toastu. Rok trajanja brez odprtja: 3 leta Teža: 90 g Sestavine: artičoke 73,8 %, zelene olive 15,4 %, oljčno olje 7,9 %, sol 2,0 %, poper 1,0 % Toupine in Cabesselle sta družinsko podjetje in obrt, ki se nahaja blizu Avignona v Provansi. Izdelki te blagovne znamke gurmanskih dobrot so vabilo k odkrivanju okusov te lepe regije. Teža: 90 g...
Francija, Malataverne
...Izdelek iz Baskije Sestavine: jetra, vrat in maščoba svinjine, rehidrirani lisičke 4%, jajce, čebula, sol, dekstroza, arome, poper, česen, ojačevalci okusa mononatrijev glutamat in dinatrijev inozinat, čili. meso svinjine iz Francije. Pašteta z lisičkami je tradicionalni recept naših podeželij. Lahko jo tudi postrežete, navdihnjeni z "banderillas" paštete z lisičkami, guindillas in pimientos del piquillo iz Navarre. Odkrijte avtentičnost paštete značaja, dišeče po lisičkah. Pašteto z lisičkami toastirajte kot predjed ali aperitiv. Dober tek ))...
Francija, Sendets
...Izdelek za aperitiv visoke kakovosti, izdelan s pimentom d'Espelette in drugimi začimbami. V okviru visoko kakovostnega aperitiva ponujamo svinjsko terino z črnim česnom. Receptura odraža veliko znanje in subtilno združuje arome črnega česna, pimenta d'Espelette in popra. Naročite preko spleta, dostava v 48h. Sestavine: pusto svinjsko meso*, svinjska jetra, svinjska maščoba*, francoski črni česen*, morska sol, poper*, piment d'Espelette*, provansalske zelišča* * Sestavine 100% iz ekološke pridelave Količina: 90g Shranjevanje: Hraniti v hladilniku po odprtju.
Italija, Palagonia
...Format: Stekleni kozarec 212 g Idealni kot aperitiv skupaj z okusnimi prigrizki. Priporočamo k svežim in mehurčkastim vinom, kot je Prosecco di Valdobbiadene; temperatura postrežbe 8°. Bruto teža: 350 g. Neto teža: 212 g. . Sestavine: Šparglji 35%, Suhi paradižniki 30%, Sončnično olje 30%, Drobtine 5%, Kislo vino, Sol, Česen, Mleti črni poper, Peteršilj, Citronska kislina, Askorbinska kislina. Nasvet: Hranite na hladnem, pri temperaturi od +4°C do 20°C. Posode od: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Francija, Sarcelles
Sončne arome, vonji mediteranske obale se izmenjujejo, da obogatijo aperitivne mize ali dodajo nepričakovano noto klasičnim receptom. TAPENADE, zelena, črna, jajčevcev, koriander, limona, pikantna, poper, bazilika, paradižnik, anchoïade ANTI-PASTI, sušeni paradižniki v olju, pečeni jajčevci v olju, srčki artičok v olju. Solate iz artičok, jajčevcev, bučk, paprike, paradižnika. Česen za aperitiv...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo