Nemčija, Heidelberg
...Črni poper v prahu HT je obdelan pri visoki temperaturi za čist, robusten poprova okus. Idealno za začinjanje mesa, juh in omak, doda ostri, začinjen okus jedem.
Nemčija, Bad Bramstedt
...Z našim okusnim ribjim poprom edinstveno podpirate lastno aromo vsake ribje jedi. Kot poprova pika na i za dimljeno ribo, k kuhanim, pečenim ali dušenim ribam in morskim sadežem, ali pa univerzalno v juhah, omakah ali kari. Tudi k raki, mesu, špargljem, zelenjavi, BBQ, mehkim sirom, krompirju ali v žar maslu naš ribji poper zagotavlja optimalno in aromatično začimbo. Vsebina: 40,00 g Številka artikla: 480830...
Španija, Molina De Segura
...Rožna paprika v razsutem stanju podjetja Lord Spices Group je nežna in aromatična začimba, idealna za obogatitev vaših jedi z dotikom barve in okusa. Z več kot 100 leti izkušenj na trgu ponujamo rožno papriko visoke kakovosti, proizvedeno in distribuirano na debelo s poudarkom na zadovoljstvu strank. Naša rožna paprika je skrbno pakirana v različnih formatih, kar zagotavlja njeno svežino in kakovost. Popolna za uporabo v solatah, omakah in sladicah, je rožna paprika podjetja Lord Spices Group elegantna dodatek vaši kuhinji.
Nemčija, Bad Bentheim
...Brazilski rožnati poper Prebivajoč v vlažnih, toplih predelih Brazila, jagode Schinus rastejo na grmovjih in drevesih ter imajo sladek, sadni okus z rahlo ostrino in spadajo med tako imenovane lažne čilije. Ni poper...? Zaradi svojega rahlo ostrine in podobne oblike popru ga napačno imenujejo rožnati poper. Uporaba rožnatega popra Rožnati poper je odličen v omakah, perutnini, mesu in divjačini, prav tako pa je primeren za sladke sladice in nežno zelenjavo, kot je špargelj ali sir. Zaradi čudovitih vizualnih in dekorativnih lastnosti jagod jih lahko najdemo v mnogih poprih in začimbah.
Egipt, Egypt And Uk
...Jalapeno poper Jalapeños se spravljajo sprva zeleni, nato pa dozorijo v rdeče. Zeleni Jalapeños: Nudijo pikanten okus in osvežujoč priokus, pogosto se uporabljajo v marinadah, omakah ali postrežejo sveže ob različnih jedeh. Rdeči Jalapeños: Imajo slajši okus in bolj kompleksno aromo, običajno se uporabljajo v kislih kumaricah, sušeni in mleti v čili prašek.
Martinik, Rivière-Pilote
...Gorčica s poprom Penja "Okusi Maje" prinaša neprimerljivo aromo vašim receptom. Subtilna mešanica značaja popra in moči gorčice. Poper Penja je eden najboljših poprov na svetu. Zelo ga cenijo veliki kuharji, ki obožujejo njegov okus, značaj in moč ter njegove lesne in mošusne note. Odlična kot priloga k rdečemu mesu, prav tako pa bo popolna za marinade belega mesa. Ne pozabite je uporabiti tudi v svojih omakah in prelivih.
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aromatične mešanice, ki naravno ščiti in ohranja okuse in vonje - Ekskluzivna patentirana formula. Ta mešanica združuje organska zelišča Provence, organsko kumino, organsko papriko, organski ingver in organsko oljčno olje. Posujte neposredno po vaših žarih s pomočjo izliva. To mešanico lahko uporabite na vaših kozjih sirovih, v vaših maslenih ali smetanovih omakah, ali v katerikoli drugi pripravi. Pustite domišljiji prosto pot!! Kovinska darilna škatla: neto teža 40g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mehiška narava te paprike se v celoti razkrije v pikantnih omakah in prelivih za solate. Še posebej v povezavi z nacionalnimi mehiškimi jedmi, kot sta chipotle in guacamole. Te goste omake so lahko odlična obleka za vroče jedi, pa tudi omaka za sendviče in pico. Uporaba za Juhe, omake, solate, marinade, mesne jedi, perutnino in ribe, priloge. Okus Oster, srednje pikanten Hranilna vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 12 Maščobe (g / 100g)… 17 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 33 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 330...
Francija, Ham
...Piščanec s koriandrom in limono Sestavine: 4 piščančji fileti 2 žlici koriandra v prahu Sok enega limone 2 stroka česna, drobno sesekljana Sol in poper, po okusu Oljčno olje, za kuhanje Referenca:AR805385 Ean13:3760306805385...
Italija, Marciano Della Chiana
...Guanciale je mesni izdelek, pridobljen iz lica svinje. Meso se približno pet dni masira s soljo. Dodani poper in čili se aromatizirata z rožmarinom in žajbljem, da postane meso še bolj okusno. Zorenje, ki traja od 60 do 90 dni, poteka v prostorih z optimalno klimo in vlažnostjo. Uporablja se v kuhinji v različnih receptih in omakah: testenine alla carbonara, gricia in amatriciana, da omenimo nekatere najbolj znane.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play