Nemčija, Bad Bentheim
... podlagi njihovega Dextrose Equivalent (DE) in lahko imajo DE-vrednost med 3 in 20. Maltodekstrini z nizkimi DE-vrednostmi imajo dolge glukozne verige. Niso sladki in imajo visoko odpornost na toploto. Višja kot je DE-vrednost, krajše so glukozne verige in torej bolj sladek je maltodekstrin. Maltodekstrini z DE-vrednostjo do 10 se štejejo za nesladkane. Nad DE-vrednostjo 20 je tako sladek, da ga ne moremo več imenovati maltodekstrin. Takrat se imenuje glukozni sirup. Maltodekstrin DE-10 iz tapiokinega škroba Ta…...
Španija, Valencia
Distribucija škrobov, modificiranih škrobov, dekstrinov, maltodekstrinov in praškastega glukoznega sirupa. Vedno z najboljšo razmerjem med kakovostjo in ceno. Industrijske sestavine z različnimi aplikacijami: Človeška prehrana, hrana za hišne ljubljenčke, tekstil, embalaža in ovojnice, gradbeništvo, farmacevtska in kemična industrija. Neposredni uvoz škrobov iz tapioke in denaturiranega alkohola...
Ujemajoči se izdelki
Kasiava škrob
Škrob
Drugi izdelki
Kassavastärkelse, kassavamehl
Krompirjevi škrobi

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play