Laboratoriji Mathé, ki so se združili s podjetjem LOR'N PACK, formulirajo in proizvajajo paleto naravnih arom in barvil, namenjenih živilski industriji: sladoledarnam, pekarnam, slaščičarnam, pijačam (pivo, sirupi, alkoholi, sokovi), e-tekučinam (e-cigarete).
Naše arome cvetlic, začimb, sadja in zelišč ter naša barvila so primerna za hidro- in liposolubilne aplikacije, industrijske ali distribu...
Süße Werbung - že 40 let pionir in vodilni na trgu v certificirani proizvodnji sladkih promocijskih artiklov.
Od leta 1981 se specializirajo za individualizacijo odličnih sladkih promocijskih sredstev, Süße Werbung vsako leto znova prepriča z novimi možnostmi personalizacije, ki promocijske izdelke celo spremenijo v unikatne kose.
Začeli so s podjetniškimi logotipi iz marcipana, sledili so indiv...
70 let izkušenj.
Günthart sodi med mednarodno vodilna podjetja v industriji dekoracij sladkarij. Več kot 1500 zaposlenih dela v 10 državah po kakovostnih standardih IFS in BRC. Naša izkušnja na področju dekoracij tort in daril ter naša strast do novih idej nas postavljata za vaš optimalen kontakt za sladke dekoracije tort in inovativna darila. Pri tem vas podpirajo naši mednarodni Günthart zaposl...
Združujemo izdelke, strokovno znanje in zmogljivosti preko naših treh lokacij v Nemčiji. Vse je mogoče - z najsodobnejšo tehnologijo.
Najkakovostnejši oreščki se pri nas predelujejo v tipične pripravke: mlete, rezane, palčke, paste, drobtine, pražene, soljene, naravne, tudi karamelizirane ali v krokantu.
Poleg tega smo strokovnjaki za pakiranje – bodisi za maloprodajo in veleprodajo bodisi za in...
...Praline bio iz Rhône-Alpes
Polnozrnati in francoski oves
Bogato z vlakninami
Počasi pečeno v pečici
Hrustljavo in slastno
Veganska receptura
Kratka seznam sestavin
Zaprta kraft doypack vrečka
Navodila za uporabo
Vlijte v skledo z mlekom/ rastlinsko pijačo ali uporabite kot preliv na skuto ali sladici.
Sestavine
Flokani ovsa* 32%, flokani rži* 29%, nerafiniran sladkor iz trsa* 8%, koščki pralin...
Vsem pralinskim strojem, ki se ukvarjajo z "Brett-Geber" z "Fettleber", "Gürtelweiterschnaller", "Korkenknaller", "Alleswoller" in "Nichtsbereuer", dragi prijatelji našega doma. Smo vinchoc – Tvoja premium manufaktura za najfinejše truffle in praline darila, obogatena z tvojim logotipom.
zakaj vinchoc:
Obožujemo čokolado.
Kot premium manufaktura smo se ekskluzivno specializirali za izdelavo na...
... (krompirjev škrob, voda, oljčno olje), jajčna beljakovina, naravna vanilijeva aroma. Lahko vsebuje druge oreščke.
Postopek proizvodnje: Med in glukozni sirup kuhana v kotlu, jajčne beljakovine, nato kuhan sladkor, vanilija, mandlji in praline.
Alergeni: mandlji, jajca, pistacije, morebitni sledovi oreščkov.
Vsi naši nougati so zagotovljeno BREZ GLUTENA.
Priporočila za shranjevanje:
Shranjujte zaprto in suho pri temperaturi med 18 in 22°C.
Rok uporabe: 12 mesecev
...
Od leta 1960 naša ekipa čokoladnikov vsako leto proizvede na tisoče čokolad, pri čemer vedno spoštuje tradicionalno obrt z potrpljenjem in spoštovanjem. La Royale Normande se zavezuje k odličnosti s proizvodnjo lastnega praliné, kar zagotavlja edinstvene in globoke okuse za nas in za vas. Prednost tega pristopa je, da lahko nadzorujemo recept za praliné in kakovost končnega izdelka. Tako ohranjamo...
...•Lahko odmerite: bonbon, likerski bonbon in praline bonbon.
•Čokolada lahko vsebuje trdne delce do 3 mm debeline.
•Model je izdelan glede na potrebe proizvodnje in prilagojen strankinim kalupom.
•Območje odmerjanja, tako rezervoar kot odmerne šobe, je ogrevano, da olajša vroče odmerjanje čokolade pri nastavljivi temperaturi, kar zagotavlja optimalne pogoje za izdelek.
•Volumetrično...
...V Belgiji imamo tradicijo znamenitih "škatel praline". Za nas je sublimacija embalaže hrane tradicija. Tesno sodelujemo z vami, da združimo naše talente in najdemo rešitev po meri, ki stremi k odličnosti. Oblikovanje, oblikovanje, oblačenje, končna obdelava... vsaka naša realizacija ima namen postati ena izmed naših referenc.
...medene, praline
Nadzorovano in pakirano v naših delavnicah v Franciji
Ref:TONKAB1B
Družina izdelka: TONKA
Vrsta ekstrakta: Absolut
INCI koda: 70% ALKOHOL / 30% EKSTRAKT SEMENA DIPTERYX ODORATA
Država proizvodnje: FRANCIA
Država pobiranja: VENECUELA
Del rastline: Seme
Kategorija uporabe za posameznike: Aroma
Botanično ime: Dipteryx odorata (Aubl.) Willd.
Sestava: 100% Čista in naravna.
...{"Dégustation":"Zelo uspešna cuvée. Prisotnost Cabernetov in malo Malbeca morda ni nepomembna. Nos združuje robide z elegantnim lesom, ki spominja na praliné. V istem aromatičnem spektru usta ponujajo mehko in okusno meso, ki ga nosijo svilnati tanini. To, kar imenujemo 'vino užitka'.","Commentaire":"Zgodba se začne leta 1956, ko Paul in Fernande Fompérier kupita svojo prvo parcelo vinograda na...
...V kozmetiki, toaletnih izdelkih in v fine parfumeriji ta oleoresin daje rumene in kremaste odtenke zgornjim notam ter sladek učinek v srcu kompozicij. Arome Ta izdelek na osnovi vanilije podpira note kakava, vanilije, kave ali praline ter zaokroži sadne ali suhe sadne okuse. Kozmetika V kozmetiki najdemo izvlečke vanilije v izdelkih, kot so negovalna olja za obraz in telo, dišeča kopalna olja, olja po sončenju, masažna olja in hranilna telesna olja. Prav tako se pojavljajo v izdelkih, namenjenih mešani, mastni in suhi koži.
...Naši kopalni dodatki vas vabijo, da pustite vsakdan za seboj in se potopite v svet sprostitve. Ne glede na to, ali gre za pomirjujoče kopalne soli, osvežilne kopalne praline, romantične kopalne vrtnice ali mehurčkaste kopalne bombe – tukaj boste našli vse, kar potrebujete, da bo vaša kopel resnično posebna.
... Lemaître vsebuje:
6 vrst čokoladnih truflov s premazom mlečne čokolade v pravokotni škatli (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby)
6 vrst truflov v prahu z dvojno mlečno čokoladno oblogo v vertikalni škatli (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee)
Ponujamo tudi luksuzni asortiman pod blagovno znamko Lemaître, prosimo, povprašajte po minimalnih količinah:
105g pravokotna škatla, ki vsebuje 12 truflov v kosmičih v 3 različnih vrstah.
...To je cvetlična amber dišava za ženske.
Zgornje note so mandelj, kava, bergamotka in limona;
Srednje note so tuberoza, jasmin sambac, pomarančna cvetlica, iris in bolgarska vrtnica;
Osnovne note so tonka, kakav, vanilija, praline, sandalovina, mošus, amber, kašmir, cimet, patchouli in cedar.
...Okusen chypre, ki prinaša pridih modernosti, medtem ko cvetlično srce izžareva senzualnost in glamur. Osnova iz patchoulija, praliné in jantarja daje dišavi skrivnostno sled.
...PetroPET-folije
Če iščete visoko prozorno in kakovostno okensko folijo iz PET za vašo kartonazo, ste s PetroPET ® na pravem mestu. Ta posebna okenska folija se uporablja v prehrambeni industriji, na primer pri embalaži testenin in praline ter pri embalaži neprehrambenih izdelkov v tehničnem sektorju. Z veseljem vam vnaprej svetujemo o folijah, ki so primerne za vaš izdelek, in natančno...
...Čista pasta iz pistacij
Praline paste in/ali aromatizirane in/ali obarvane (naravne ali brez azo barvil)
Z grenkim mandljevim ali sadnim ali praženim okusom
Barva: od izrazite do pastelno zelene, do zeleno-rjave.
...Individualno tiskane produktne in pošiljkaste škatle, izrezane škatle - Ponujamo individualno tiskane kartone. Digitalni tisk z umetniškimi deli strank, na voljo v različnih velikostih. Glavno področje našega delovanja so kozmetične škatle, ki so odlične kot škatle za milo, škatle za šampone, škatle za parfume, škatle za vino, škatle za praline, škatle za CBD olje, darilne škatle in še veliko več...
... mestu v zgodovini Bruslja, na tej belgijski čokoladni turi. Naučili se boste izbirati, okušati in ceniti kakovostno belgijsko čokolado kot nikoli doslej ter postali pravi belgijski čokoladnik.
Bruseljska čokoladna tura
Minimalno število udeležencev: 20
Maksimalno število udeležencev: 50
POVPRAŠAJTE DANES
Postanite belgijski čokoladnik
Med čokoladno turo vas bomo povabili na delavnico, ki jo bo vodil naš najboljši čokoladnik, ki vas bo naučil, kako narediti svoje praline.
Bruseljska čokoladna tura je zabaven dan, poln sladkarij, in lahko je čudovito...
...Glukozni sirup je pomembna surovina za industrijo sladkarij in marmelad, pa tudi za fino pekarstvo in konfekcijo. 45° glukozni sirup se lahko oblikuje v kroglo z golimi rokami, saj je zaradi višjega deleža suhe snovi trši. Tako ga lahko dobro uporabimo za glazure za torte, praline, modelirno čokolado, bonbone in sladoled.
Bello & Angeli je umetniški čokoladnik s sedežem v Saint-Orens-de-Gameville, v departmaju Haute-Garonne. Vse naše izvirne in "domače" kreacije so izdelane v naši delavnici blizu Toulousea, kjer izbiramo najboljše čokolade in sestavine.
Vsak dan izdelujemo slastne kreacije z največjo ročno skrbnostjo, med katerimi so čokolade, pa tudi sladoledi in sorbeti ter makroni.
Da bi ponudili izjemne čokol...
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Od leta 1960 družina Janin tradicionalno izdeluje čokolade že tri generacije. Ena izmed zadnjih ročnih čokoladnic v Ile-de-France. Čokolade so narejene iz najboljših kakavovih zrn in pripravljene z veliko skrbnostjo v skladu s tradicijo preteklosti. Chocolats Janin je delavnica za izdelavo čokolade v 94, kjer Stéphane Janin, chocolatier Île-d...