Čokolada je občutljiva surovina, ki jo je med obdelavo treba obravnavati z največjo skrbnostjo. To je izhodišče pri razvoju stroja v delavnicah Mol d'Art. Po vsem svetu se čokoladniki in podjetja za predelavo čokolade zanašajo na znanje, izkušnje in tehnologijo Mol d'Art, da svojim strankam lahko ponudijo popolnoma obdelane čokoladne izdelke.
...Za vsak okus in v vseh oblikah. Zagrizite v naše piškote in praline, kar je prvi korak k okusni in zadovoljni izkušnji.
Vsak detajl je skrbno obdelan, začenši z izbiro vedno svežih in pristnih sestavin.
... in njihovi dodatki za oblaganje in oblikovanje čokolade, ki omogočajo izdelavo bonbonov, praline, napolitank, čokoladnih tablic, truflov in praznih oblik, so idealna rešitev za oblaganje praline, žitnih ploščic, riževih krekerjev, peciva, piškotov… Hladilni tunel za čokolado z linijo za oblaganje ali oblikovanje za bonbone in tablice, oblagalnik za žvečilne gumije in lizike. Popoln avtomatski oblagalni sistem po meri in ključ v roke. Linija za oblikovanje koščkov in leč ter figuric ...
...nutricijske vrednosti na 100 g
energija(kcal)= 557.1
energija(Kj)=2317.6
maščobe(g)=38.3 od tega nasičene maščobne kisline(g)=8.3
ogljikovi hidrati(g)=43.5 od tega sladkorji(g)=32.8
beljakovine(g)=7.2 sol(g)=0.1
Stanje: Novo
SESTAVINE: Praline 30.5% Lešniki iz Cervionija 21.8%, temna čokolada 70% (kakav, kakavovo maslo)
Neto teža: 40 g
Izvor: Korzika...
... sladolede (korneti ali sladoledi z bresilienne) ali kot polnilo ali zaključek za praline, namenjene čokoladnikom. Na voljo so različni kalibri zrn, od 1-2 mm za fino bresilienne do 2,5-4 mm za standardno bresilienne.
Glede na uporabo ali zahtevo se lahko odstotek lešnikov v izdelku giblje od 20 do 70 %.
.../nadgrajene hladilne mize opremljene z:
notranjostjo in zunanjostjo v celoti iz AISI 304 nerjavečega jekla.
digitalnim upravljalnim panelom, kar omogoča digitalno branje in nastavitev temperature.
digitalno nastavitev hitrosti zraka nad vašim izdelkom.
več ali manj prisilnega hlajenja, tako da je povsod na hladilni mizi enako hladno.
izolirano RVS hladilno posodo.
hladilnik, ki se lahko izvleče za enostavno vzdrževanje.
Vsi koti v hladilni posodi so zaobljeni.
Dimenzije EuroNorm (60x40).
Poznamo naslednje 3 izvedbe:
PEKARSKA - prisilno hlajena +4°C. izpih zraka.
PRALINE - prisilno hlajena +16°C.
... zahvaljujoč rafinirani sledi ambroxa, praline in mlečnega lesa. Užitnost, rafiniranost in ženskost so prisotni v tej dišavi, ki jo podpisuje Mauboussin parfumi.
Alkohol Denat., Parfum (Dišava), Aqua (Voda), Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol
Razpršite dišavo po vratu, zatilju, za ušesi, na zapestjih, na vrhu oblačil
Volumen: 90ml...
... zapeljiv, individualiziran vonj, ki izhaja iz pravih cvetnih listov, rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj. Vse praline so ročno izdelane z ljubeznijo v Evropi, kar pomeni, da je vsaka edinstven kos in zagotavlja izjemno kakovost ter vrhunsko obdelavo hkrati.
Ta set kopelnih bomb vsebuje praline z naslednjimi aromami: cvet sleza, pomaranča cimet, črna vrtnica, jagoda figa, čokolada in limeta makadamija.
...Papirnate role za strojno proizvodnjo praline in čokoladnih prelivov, transportni papirji iz nadomestka pergamenta, pergamina ali voščenih papirjev v različnih širinah in dolžinah.
Papirnate role za strojno proizvodnjo praline in čokoladnih prelivov, transportni papirji iz nadomestka pergamenta, pergamina, papirja za peko ali voščenih papirjev. Role so na voljo v vseh običajnih velikostih, premerih tulcev in dolžinah. Pri blagu na zalogi je možna tudi neposredna dobava, sicer pa so dobavni roki od 3 do 10 tednov, odvisno od izdelka.
...Različni čokoladni izdelki za slaščičarstvo. Vrste: dekorativni čokoladni izdelki, kot so praline, ganache, slaščičarstvo, kuvertura, kapljice, bloki, vermicelli in bonboni.
... je potrjeno z laboratorijskimi rezultati. Odličen za vključitev v različne zdrave jedi, kot so: smutiji, jogurt, sokovi, surove ploščice, surove praline; prav tako v pečenih jedeh kot moka iz šipka: palačinke, muffini itd.
...Lesena embalaža za praline iz rdeče bukve in vezanega lesa. Škatla je opremljena z dvema tečajema in zaklepom. Na pokrovu se nahaja umetniški žig.
Več informacij in dodatne slike izdelkov najdete na naši spletni strani: https://gebrueder-rebhan.de/produkte/pralinenkisten-und-lebensmittelverpackungen/...
...naravno sladko aromo in prijetno, žvečljivo teksturo.
- Proračunsko prijazna možnost: Zavedamo se pomena stroškovno učinkovitih rešitev za vaše potrebe po slaščicah, zato naše brezkoščkaste slive ponujamo po neprekosljivi ceni.
Ne glede na to, ali pripravljate praline, pecivo ali energijske ploščice, naše brezkoščkaste slive bodo dvignile vaše recepte z njihovim bogatim okusom in priročno pripravo. Dvignite svoje slaščice, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. Izberite naše brezkoščkaste slive še danes!
...5 receptov za bio piškote z okusnimi nadevi: čokolada, praliné, sadje, karamel... Vključno s 4 veganskimi izdelki.
Teža: 175g
Število piškotov: 5 paketov po 2 piškota...
... pakirane kakovostne praline.
Pergamin je lahek, fleksibilen, zelo dobro se tiska v vseh postopkih, se lahko natančno prepogne, reže, vtisne in lepi.
Odlično je primerno za premazovanje in laminiranje. Je čist, zračen, svetlobno prepusten, nevtralen v okusu in seveda odporen proti maščobi.
... varno prevažajo. Avtomatsko ravnanje s občutljivimi izdelki, kot so npr. nepakirane hrane (sadje, praline, sir, pecivo, perutnina, ribe itd.), zahteva tehnične rešitve, ki ustrezajo zahtevam izdelka, pa tudi trenutnim higienskim standardom.
Nudimo te rešitve! Vsak prijemalec iz naše hiše lahko deluje v skladu s trenutnimi higienskimi standardi in zagotavlja varno in nežno ravnanje z občutljivimi izdelki.
... antioksidanti, kot je vitamin E
Oluščeni lešniki se uživajo na več načinov
Tako kot so
Kot prigrizek
V sladkih pripravkih (brownies, namaz, praliné...)
CROC'ELLA je obrtna tovarna suhega sadja, ki se nahaja v Franciji v regiji PACA v departmaju Bouches-du-Rhône v Marseillu. Distribuiramo tudi olive (italijanske in maroške) ter italijanske izdelke (antipasti).
Pri CROC'ELLA boste našli suho sadje
Dehidrirano
Oluščeno
Pečeno brez soli
Pečeno soljeno...
...Redno obnavljamo naš katalog z novimi predmeti in komunikacijskimi materiali. Vabimo vas, da odkrijete naše okusne personalizirane čokolade.
Temne čokolade, bele čokolade, mlečne ali praline, zbrali smo paleto edinstvenih okusov, ki vas bodo navdušili, z izbranimi surovinami najvišje kakovosti (čokolada 100 % maslo kakava).
Od 80 darilnih škatel ali 1800 posamezno pakiranih kosov, Levet komunikacija vam ponuja rafinirano poslovno darilo z ustvarjanjem personalizirane čokolade.
...V zadnjih 20 letih smo na naslednjih področjih uresničili različne koncepte embalaže:
- možnosti embalaže za čokolade in praline
- široka izbira oblik steklenic
- različne vrečke in torbe
- steklenice z različnimi zapirali
Iz tega nabora izkušenj koristijo naši kupci.
Kaj pakiramo?
Obstaja možnost "Co-Packaging" za:
- peciva in prigrizke
- dragee in bonbone
- oreščke in žitarice
- zelišča in začimbe
- in še več.
...Ulivanje čokoladnih tablic, čokoladnih palic, praline in po meri oblikovanih izdelkov.
Polnjenje čokoladnih tablic, čokoladnih palic, praline in po meri oblikovanih izdelkov.
Proizvodnja akcijskih artiklov, kot so božički, velikonočni zajci in čokoladni izdelki na palici.
Obdelava čokoladnih izdelkov z rešitvami Onclusion.
Klasifikacija iz ekstrudatov, oreščkov in še več.
Oblačenje vseh sestavin, kot so ekstrudati, oreščki in še več.
Ustvarjanje kalorično zmanjšanih namazov in krem.
...), polnjene teme (praline jajca, ocvrti izdelki, lizike...), izvirne teme (zlat jajček, sladkosned zajec...), zabavne teme (krava, ptica...).
Vsak recept in tehnika sta predstavljena korak za korakom.
Knjiga je namenjena strokovnjakom v čokoladni industriji in ustreza zahtevam podjetja.
Referenca: BEL34
Na voljo: 3 izdelki
Dimenzije: 170 strani
Jezik: Francoščina in angleščina...
...Pistacijev medeni soufflé spominja na najnežnejšo praline kremo, ki je zelo priljubljena v Italiji in Franciji. Nežna in objemajoča mehkoba medu s koščki oreščkov ustvarja zelo rafinirano in samostojno sladico. Idealna je tudi kot spremljava sladic in sirov. Pistacije imenujemo tudi "oreščki vitkosti", saj vsebujejo veliko manj kalorij kot drugi oreščki in so bogate z vlakninami.
...Z uporabo naše opreme za proizvodnjo čokolade lahko:
- Proizvodite široko paleto vrst čokolade na eni proizvodni liniji,
- Proizvodnja čokolade v različnih barvah in oblikah,
- Hitro preklapljate med različnimi izdelki,
- Razširite raznolikost mas med seboj ter z vaflji, piškoti in drugimi kombinacijami z povečanjem raznolikosti oblik, izdelavo polnil in slaščic. Vsaka masa se lahko uporablja: čokolada, karamel, praline, nugat, halva, marcipan, suho sadje, fondant, sufle, marmelada itd.
- Skoraj popolnoma brez ročnega dela.
...Vino: Cuvée R (kot Roger, eden od ustanoviteljev hiše Fourny) je šampanjec izjemne opulence in bogastva, ki je zorel 18 mesecev v hrastovih sodih. Okusen in radodaren, se aromi masla z nežnostjo prepletata z vanilijevo noto ter z zrelimi belimi sadeži. Oznake lešnika in praline dopolnjujejo kompleksnost te slastne steklenice z obsežno strukturo. Okusna udarci, katere bogastvo vas bo spomnilo na...
...zgoščevalec in stabilizator v tehnologiji hrane.
V kreativni kuhinji se ksantan gumi uporablja v prelivih in omakah, zaradi svoje sposobnosti stabilizacije emulzij olja in kisa. Ne glede na to, ali gre za majonezo, paradižnikovo kečap, gorčico ali mešanice suhih začimb, skoraj vse, kar vsebuje olje, lahko stabiliziramo s ksantan gumijem.
Druge možnosti uporabe so znane tudi v slaščičarstvu, da izboljšajo stabilnost zamrzovanja in odmrzovanja finih pekovskih izdelkov (torte, kolači, praline, sladoled). Sladoled naj deluje kremasto, da upraviči svoje ime sladoled.