Francija, Castelnaudary
...Pred odprtjem postavite konzervo v vodno kopel za približno 5 minut, da se stegna osvobodijo maščobe. Dokončajte odstranjevanje maščobe, nato pa pecite stegna s kožo na visoki temperaturi 5 minut. Obrnite in pustite, da se nekaj minut pečejo na mesnati strani na nizki temperaturi.
Francija, Castelnaudary
...Konfitirane račje stegna v svojem maščobi, sol. Meso iz Francije. NASVET KUHARSKEGA MAJSTRA: Odprite konzervo in jo postavite v vodno kopel, da se maščoba stopi. Stegna specite v pečici ali na ponvi ter uživajte z jurčki ali krompirjem, praženim v maščobi. Konfit je jed iz jugozahodne Francije! Dobro pečeno konfitirano račje stegna postanejo hrustljava. To je visoka gastronomija, dostopna vsakomur. Za ta konfit posebej vzgajam račke pri gospodu Martyu v Plaigneu, majhni vasici, izgubljeni med hribi okoli Castelnaudaryja.
Francija, Brive La Gaillarde
...Za gurmanski tête-à-tête... Za 2 osebi. Škatla 780 g, ki vsebuje 2 račja stegna. Ne pozabite obdržati maščobe za vaše majhne pražene krompirčke!
Francija, Pomarez
Že tri generacije družina DUMECQ, ki se nahaja v srcu Chalosse, proizvaja foie gras. Poleg foie gras podjetje DUMECQ proizvaja tudi konzervirane in sveže kmetijske izdelke. Tako ponuja široko paleto izdelkov: sveže izdelke (fileti race, cela raca, foie gras iz race, magret iz race), foie gras iz race v pločevinkah ali kozarcih, magrete, želodce, konfit, stegna in krila race v pločevinkah, lokalne izdelke v pločevinkah (racevi čičoni, raceve rillete s foie gras...) in darilne škatle.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play