Italija, Mesoraca
... in ročno zaveže, da dobi klasično obliko salamino. Zorenje poteka v prostorih s kontrolirano vlažnostjo in temperaturo najmanj 40 dni. Priporočamo kot predjed in za polnjenje sendvičev. TEŽA:500/550g Teža:0.350 kg Sestavine:Svinsko meso, Sol, Naravne arome in začimbe Sladkorji:dekstroza in saharoza Antioksidanti:E301 Konservansi:E250-E252 Kategorija:Kalabrijske mesnine...
Italija, Orsogna
...Salumi in siri tipični za Abruzzo * Salama s tartufom * Sladka okrogla aquilanska salama * Sladka cigolana salama * Pikantna cigolana salama * Salama iz svinjske jeter tipa cigolana * Pikantna salama v palčki * Aquilanska spianata salama * Sveže abruzzeske klobase Naši siri: * Klasična caciotta iz kravjega mleka * Caciotta z drobnjakom * Caciotta z orehi * Caciotta z črnimi olivami * Caciotta z zelenimi olivami * Caciotta s čilijem * Caciotta s tartufom...
...Izbor mesnin in sirov iz italijanske tradicije. Suhi pršut 30 mesecev, svinjski file, česen salama in pecorino s črnim tartufom, olivami, čilijem ter kravjim sirom. Pripravljeni za uživanje kot prigrizek ali za aperitive s prijatelji.