Francija, Creissels
Kot oblikovalec in proizvajalec opreme za sirarstvo, Roussel Inox izdeluje vašo opremo z nenehnim poudarkom na vaših potrebah. Imamo trdno znanje o vašem poklicu sirarja, izpopolnjeno pri strokovnjakih v Franciji in na mednarodni ravni. Želite obnoviti svoje stroje, povečati svojo proizvodno kapaciteto, ustvariti svojo delavnico? Skupaj določimo za vsako opremo najbolj primerno dimenzioniranje i...
Španija, Malagón
...Stisnjen sir iz pasteriziranega ovčjega mleka. Mehak ovčji sir Rocinante - Zrel 7 dni. Poltrd ovčji sir Rocinante - Zrel 3 mesece. Zrel ovčji sir Rocinante - Zrel 6 mesecev.
Italija, Fidenza
...Mešani sir iz ovčjega in kozjega mleka s čilijem...
Italija, Radicofani
...To je sir, narejen samo iz ovčjega mleka, proizveden v obliki sklede, značilni za Val d'Orcia, s težo približno 1,5 kg.
...Odličnost ricotte, ovčjih in kozjih sirov, ročno izdelanih iz mleka, ki prihaja le iz sicilijanske živine, in v skladu s starodavnimi regionalnimi tradicijami.
Ujemajoči se izdelki
Sicilijanski Sir
Sicilijanski Sir
Francija, Esquiule
...Sirarna Balaka je specialist za sir Ossau Iraty iz kmetij. Kupujemo sveže sire, ki jih nato zoremo od 4 do 8 mesecev v naši kleti v Baskiji. Ti siri so proizvedeni izključno s strani pastirjev iz Baskije in gora Béarn. Ročno in obrtniško zorenje. Ta sir ima AOP. Kontrolirano poreklo.
Italija, Misano Adriatico
...SEPI Pecorino Gran Sepi, pakiranje 1,5 kg, je sir visoke kakovosti iz Sardinije. S svojim edinstvenim in izrazitim okusom so ti siri popolni za obogatitev vsake jedi in zadovoljitev najbolj zahtevnih okusov. Narejen iz lokalnega ovčjega mleka, je SEPI Pecorino Gran Sepi odlična izbira za ljubitelje sira.
Italija, Martina Franca
...Pecorino Affinato in Fieno je zreli sir, izdelan iz ovčjega mleka in zoren v senu tri mesece. Ta sir se odlikuje po izrazitem in divjem okusu, kar ga naredi popolnega za uživanje samostojno ali kot del plošče s siri. Pecorino affinato in fieno je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njegova ročna obdelava in edinstven okus ga uvrščata med odlične izdelke italijanske sirarske tradicije.
Italija, Dorgali
...Sir z značajem, izdelan izključno iz celotnega ovčjega mleka, zagotavlja močan in rahlo pikanten okus, ki se izkaže ob vsakem ugrizu. Njegova polkuhana, kompaktna in čisto bela pasta je zaprta v valjasti obliki z nejedljivo skorjo, kar priča o stari umetnosti in natančni pozornosti do detajlov. Popoln za dodajanje pridih klasike vašim jedem, od preprosto naribanih do bolj zapletenih receptov.
Finska, Turku
...Sestavine Pasterizirano Mleko, Sol Volterra, Rennet, Mlečnokislinske Fermenti Izvor Mleka Maremma Ovčje Mleko Volumen: 150g (±10%)...
...Iberski sir je sir s stisnjeno pasto, izdelan iz mešanice treh vrst mleka (kravje, ovčje in kozje). To je najbolj priljubljen sir v Španiji, in v skladu z razmerji, določenimi v 4. odstavku Priloge I Kraljevega odloka 262/2011 z dne 28. februarja, ki odobrava standarde kakovosti za sire in topljene sire. Vsi siri, ki se tržijo pod imenom "Iberski", morajo biti izdelani iz svežega mleka v naslednjih razmerjih: največ 50 % kravjega mleka, najmanj 15 % kozjega mleka in najmanj 15 % ovčjega mleka.
Španija, Cuarte De Huerva
...Staran ovčji sir "Rezerva" podjetja Boffard Sir tipa "Rezerva" je zrel sir, ki je izdelan iz 100% surovega ovčjega mleka, v skladu z starodavno kastiljsko tradicijo. Postopek zorenja, ki je strogo nadzorovan, traja najmanj 8 mesecev (za izdelek teže 3 kg) ali 4 mesece (za izdelek teže 1 kg), med katerimi se siri 3-krat odstranijo iz skladišča, da jih obložijo z oljčnim oljem. Olje prodre v sir...
Francija, Auros
... Nectaire, Comté, naravni brie in brie s tartufi, kmetijske jogurte, jogurte iz ovčjega mleka, kmetijsko smetano, sveži sir, nariban Emmental iz surovega mleka itd.... Ne oklevajte in nas povprašajte po našem celotnem katalogu in cenah.
Španija, Legasa
...Sir, narejen iz surovega ovčjega mleka. Naravno dimljen z lesom hrasta in bukve.
Španija, Madrid
...Sir, izdelan v edinstvenem okolju, ki se nahaja v leonski gori, na vratih Picos de Europa. Živali - krave, koze in ovce - ki proizvajajo osnovo vseh naših sirov, se prehranjujejo z odličnimi paši in so obdarjene s tipičnim podnebjem tega območja. Temperatura in vlažnost okolja sta idealni za zorenje njihovih sirov, kar ponuja končni izdelek zelo visoke kakovosti. Zato je narava izvor kakovosti vseh naših sirov. Vrste: Zoren sir mešanica (V-C-O) Polzoren sir mešanica (V-C-O) Sir, izdelan iz ovčjega mleka Zoren ovčji sir Rezervni ovčji sir Mini polzoren ovčji sir Mini polzoren mešani sir (V-O)...
Grčija, Eleftherio
...Feta (grško Φέτα, féta, "rezina") je slani beli sir, ki se proizvaja v Grčiji iz ovčjega mleka ali iz mešanice ovčjega in kozjega mleka. To je drobljiv zrel sir, ki se običajno proizvaja v blokih in ima rahlo zrnato teksturo.
Ujemajoči se izdelki
Feta sir je okus narave
Feta sir je okus narave
Španija, Fresno De La Vega (león)
...Sir, izdelan na jugu province León iz ovčjega mleka, na voljo v različicah STAREJŠI, ZRELI, POLZRELI in MEHKI. Na voljo v enotah po 1 kg ali 3 kg vakuumsko pakiranih. Ponujamo tudi kozji sir in mešanico ovčjega in kravjega sira.
Francija, Marseille
...tipičen sir iz osrednjega in južnega dela Italije ter otokov, narejen iz svežega ovčjega mleka, koaguliranega z rastlinsko ali živalsko rennet (jagnje ali kozliček), slan in aromatičen, če je staran nekaj mesecev, z značilnim pikantnim okusom, če je zorenje trajalo dlje; Na voljo je več sort: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano in pecorino Sicilien.
Španija, Totanes
...Iberski sir je sir s stisnjeno pasto, izdelan iz mešanice treh vrst mleka (kravje, ovčje in kozje). V skladu z razmerji, določenimi v 4. odstavku Priloge I Kraljevega odloka 262/2011 z dne 28. februarja, mora biti vsak sir, ki se trži pod imenom "Iberski", izdelan iz svežega mleka v naslednjih razmerjih: največ 50 % kravjega mleka, najmanj 15 % kozjega mleka in najmanj 15 % ovčjega mleka...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato je tradicionalni sir, ki ga odlikuje trda pasta, pridobljena iz pasteriziranega ovčjega mleka, z dodatkom sirila in soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato ima minimalno zorenje 120 dni in je primeren za obogatitev jedi italijanske tradicije.
Francija, Hélette
... Ossau-Iraty z 12 meseci zorenja, ovčji sir AOP Ossau-Iraty z 12 meseci zorenja na leseni deski, ovčji sir AOP Ossau-Iraty iz surovega mleka z 5 do 6 meseci zorenja, ovčji sir AOP Ossau-Iraty s 4 meseci zorenja, Petit Agour sir iz surovega mleka, obrnjen s čilijem, baskovski kravji sir, sir krav-ovca, blok ovčjega sira, ovčji sir s čilijem iz Espelette, sir koza-ovca, ovčji sir AOP Ossau-Iraty iz surovega mleka, obrnjen s čilijem iz Espelette, sir koza. Hiša Agour ponuja cele sire, pol sire, v porcijah, narezane na rezine.
Španija, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO je podjetje, specializirano za Manchego sir, ki ga sestavljajo ljudje z bogatimi izkušnjami. Naša ponudba vključuje tudi sire iz kozjega, ovčjega in iberskega mleka (50 % kravjega, 25 % kozjega in 25 % ovčjega), vsi pa so izdelani iz mleka najboljše kakovosti. Naši siri DANSO in CANTARERO so trdi, aroma in okus sta nežna pri mlajših (poltrdi), bolj izrazita pri zrelih in močna...
...Proizvajalec sirov iz kozjega mleka: mini kozji sir iz lokalnih virov, kozji krottin... Proizvajalec sirov iz ovčjega mleka: ovčji sir... Proizvajalec Chavignol krottinov... Francoski proizvajalec sladkih smetan. Proizvajalec mlečne marmelade s soljo iz Guérande;...
Španija, Casar De Cáceres
Ročno izdelani siri Artisan siri Siri s PDO Torta del Casar Siri iz ovčjega mleka Dobavitelj sirov Skupina proizvajalcev sirov Zelenjavna reneta Surovo mleko Naravni sir, izdelan s tradicionalnimi tehnikami Alergeni: brez glutena...
LACTOVIL je podjetje, ki je referenca v sektorju mlečnih izdelkov na Portugalskem, in se ukvarja s proizvodnjo in prodajo različnih vrst sirov: Siri iz ovčjega mleka, Siri iz kozjega mleka, Siri iz kravjega mleka, Ovčji skuta. Siri tipa plošča, Zreli siri, Masleni siri, Začinjeni siri, Polnomastni siri, Lahki siri, Flamengski siri, Krogli siri, Palčni siri, Skuta, Mešani siri ... S sedežem v...
Španija, Villamayor De Calatrava
Smo Quesos Finca La Cruz, proizvajalci čistega ovčjega ročnega sira. Naši izdelki so pripravljeni iz čistega mleka naših lastnih ovc, kar omogoča dosego enotne kakovosti, arome in teksture. Poleg tega so vakuumsko pakirani in zaprti z lanenim platnom za boljše odvajanje vlage.
Smo proizvajalci feta sira iz kozjega, ovčjega in kravjega mleka od leta 1957. Proizvodnja poteka v higienskih pogojih v modernih obratih v skladu s standardi TSE, Turškega prehranskega kodeksa, ISO 9001 in HACCP. Vabimo vas v našo tovarno.
Španija, Zamora
Proizvajalci sirov od leta 1929. Danes Quesos Revilla ohranja tradicijo in znanje treh generacij mojstrov sirarjev ter ga združuje z najsodobnejšimi tehnološkimi sredstvi, kar zagotavlja, da naš sir ne izgubi niti kančka arom, tekstur in okusov preteklosti, hkrati pa lahko zadostimo najzahtevnejšim potrebam naših strank. Naša posebnost je v izdelavi sirov iz surovega mleka, tako ovčjega kot mešanega (ovca, koza in krava), pri čemer izstopajo ovčji siri z zaščiteno oznako porekla DO „Queso Zamorano“ in naš sir CASTELLANO, ki ima zaščiteno geografsko označbo ...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play