Nizozemska, Amstelveen
... transmaščob. Tudi za naše American Style pica testo? Da, seveda. Moka, voda, sol, kvas, sojino olje in sladkor – več kot teh šest magičnih sestavin ne potrebujemo za izkušnjo pice, vredno New Yorka. Zaradi strukture kruha so kosi pice ne le enostavni za prepogibanje, temveč tudi zadržujejo toploto. Zato so pice z osnovo iz American testa odlične za dostavo.
Italija, Orbassano
...Ta zeleni raviol v obliki srca je zavit v tanko plast testa, obarvanega s zmletimi špinačnimi listi, in je polnjen z baziliko, pinjolami in ricotto (tipičnim italijanskim mehkim sirom): prava gastronomska kreacija, ki slavi tradicijo in rafiniranost italijanske kuhinje. Fino sesekljani pinjoli dodajajo hrustljavo noto, ki spominja na borov gozd na sončen dan, medtem ko nežna ricotta služi kot kremasta osnova, ki popolnoma povezuje sestavine, aromatična bazilika pa nudi nepozaben vonj, ki prikliče takojšnje vonje Mediterana.
Italija, Giuliano
...KROG IZ KRHKIH TESTA: "00" moka, sladkor, maslo, maščobe in rastlinska olja, lešnikova moka, pasteuriziran rumenjak, vodoodporen sladkor v prahu. NADJEV: Sladkana ovčja ricotta, sveža smetana, na kocke narezane hruške, hruškova koncentrat.
Nemčija, Bad Bentheim
... koristno za delovanje. Uporaba Psyllium Husks Vlaknin Psyllium vlaknine se raztopijo v vodi, uporabljajo se kot vezivo in kot naravni izboljševalec v kruhu in pecivu. Dajejo sočno teksturo pecivu in kruhu. Poskrbijo, da kruh in pecivo ostaneta dlje sveža. Potrebujete le čajno žličko na dan. Ekološki psyllium lupine ponujajo odličen način za dodajanje vlaknin vaši prehrani. Zmešajte jih z veliko vode ali sadnega soka za čistilen in pomirjujoč zdrav napitek...
Francija, Nanterre
...Sveža sladkana vafeljna masa, oblikovana v kose po 120 g. Omogočila vam bo pripravo lepih liških vafljev teže 120 g. Rok trajanja je 6 mesecev od datuma proizvodnje (proizvajamo po naročilu, tako boste prejeli kose, pripravljene nekaj dni pred dostavo). Teža: 120 g...
Italija, Villafranca
...), da se oblikuje izbrana oblika. Ujemanje med Svežo Testenino in Suho Testenino: Narediti kakovost izbiro za boljše življenje. 270 kcal/100g za Svežo Testenino 350 kcal/100g za Suho Testenino Sveža Mediteranska Testenina Made In Italy "Napoli" Hladni transporti Stef...
...V nedotaknjenih pašnikih v notranjosti regije Kampanija se pasejo izbrane krave, katerih okusno mleko bo dalo življenje kravji mozzarelli. Gre za zelo svež sir z vlečeno testo, ki je po obdelavi zelo podoben bufalski mozzarelli. Na videz je biserno bel, njegov notranji del pa razkriva zelo tanke plasti testa. Kravja mozzarella ima nežen okus, hkrati pa je dobro prepoznavna po svojih organoleptičnih značilnostih. Poleg tega, da se uživa sveža, se pogosto uporablja tudi kot sestavina pri kuhanju. Klasičen primer je pica, kjer se uporablja za obogatitev okusa.
Italija, altamura
...Focaccia Barese je narejena iz testa, ki vsebuje naslednje visokokakovostne sestavine: fino mlet semolina iz trde pšenice, moka iz mehke pšenice, lecitin iz soje, ekstra deviško oljčno olje, sončnično olje, sol, pivski kvas, voda, izboljševalec. Vsebuje gluten in sojo. Preliv: češnjevi paradižniki, črne olive, origano. Ročno obdelana, pakirana v ATM in ovita v plastično folijo za živila.
Italija, Fidenza
Od leta 1986 je ITALPAST vodilni na področju načrtovanja in gradnje strojev, avtomatskih obratov in celotnih linij za proizvodnjo visoko kakovostne testenine, tako za obrtniški kot industrijski sektor. Suha testenina, sveža testenina, testenina brez glutena, polnjena testenina in predkuhana testenina za pripravljene jedi. Obrati in celotne linije za suho testenino s proizvodnimi zmogljivostmi od...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play