Italija, Orbassano
...Sveže jajčne tagliatelle so dolga oblika testenin, znana po svoji teksturi, okusu in velikosti po vsem svetu. Je sinonim za emilijansko kuhinjo, izjemno vsestranska in se lahko uporablja v neštetih pripravah. Idealna je z ragujem (mesna omaka), omako iz gob ali tartufovo omako, prav tako pa je prav tako okusna s preprostimi paradižnikovimi omakami.
Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...tortilje, truflani toast, "boilur" pica, "boilur" mesna omaka, "boilur" testenine, "boilur" rižota, "boilur" lazanja, "boilur" sir, "boilur" pire, "boilur" ribe, solate z truflanim kisom in katera koli druga jed, ki si jo lahko zamislimo. Treba je upoštevati, da "Olio-baldintzak" niso namenjeni kuhanju, saj bi toplota pokvarila okus, temveč jih je treba uporabiti za obogatitev že pripravljenih jedi...
Litva, Kaunas
...Ta visoko kakovostna testenina je izdelana iz izbranega vrhunskega pšeničnega moke, po posebni tehnologiji, ob ohranjanju starodavnih proizvodnih tradicij. Testenina ne vsebuje umetnih dodatkov. Ko je kuhana, je testenina z dodanimi jajci v testu bolj rumena, elastična in ima bogatejši okus. Ta testenina vsebuje vitamine skupine B, ki so potrebni za pravilno delovanje prebavnega trakta, ter...
Grčija, Kiato Korinthias, Peloponnese
... • Suha testenina iz semoline, oliv, fete, paradižnika, zelene paprike. • Premium kakovost in najfinejši okus. • 100% naravno - brez ojačevalcev okusa, brez arom, brez polnil, brez konzervansov itd. • Bogata z ogljikovimi hidrati. Uporabljamo semolino iz durum pšenice, pridelane v Peloponezu v Grčiji, sveža jajca iz lokalno nadzorovanih kmetij ter preostale sestavine od lokalnih kmetov, gneteno in sušeno v naši delavnici. Vse mediteranske okuse v ugrizu testenine.
Belgija, Anderlecht
... z veljavnimi "CE" standardi glede varnosti in higiene. Nekaj praktičnih nasvetov: * priprava listnatega testa za ravioli: 70% moke tip 00, 30% semolina iz trde pšenice, 5 jajc na kg + voda gnetite približno 10 minut, testo mora imeti odstotek vlage med jajci in vodo približno 32%. * priprava testa za tagliatelle: 50% moke tip 00, 50% semolina iz trde pšenice, 7/10 jajc na kg ali 100% semolina iz trde pšenice, Referenca: LP17M-230/1 Blagovna znamka: Diamant Europe Neto teža (Kg): 62 Dimenzije v MM (ŠxVxD): 400x520xh630 Volumen (M³): 0,28 Moč (kW): 0,9 Napajanje (Volti): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Francija, Melle
Melle et une Pâte je proizvajalec testenin s sedežem v Melle, blizu Marais Poitevin (79). Proizvajamo suhe in sveže testenine vrhunske kakovosti z lokalnimi surovinami. Naše testenine so edinstvene in vam ponujamo izvirne okuse: divji česen, alge, koprivo, žafran, angeliko, jurčke, spirulino, konopljo, poprovo meto in piment d'Espelette. Ponosen sem, da zagotavljamo resnično kakovost naših izdelko...
Francija, Grigny
..."Les Classiche" podjetja Canuti so pripravljene iz skrbno izbranih surovin, brez dodatka barvil ali konzervansov. Kot vse testenine z jajci Canuti, so izdelane po klasični metodi počasnega prešanja v bronastih matricah. Različni nadevi so na osnovi zelenjave, mesa, rib, sirov, gob in tartufov. Te "Classiche" so vse odlične kakovosti: so rafinirane in iskanje. PAKIRANJE: 3 x 1 kg = 3 kg...
... jedi z jajci in sirom. Na voljo je v različnih velikostih listov ali v mletih oblikah, z močnim aromatičnim okusom, origano je zelo vsestransko in pogosto uporabljeno zelišče. Proizvodnja temelji na mešanju, fizičnem čiščenju in zmanjšanju velikosti.
Ujemajoči se izdelki
Origano, origano
Origano, origano
Drugi izdelki
Sumak
Sumak
Družinsko podjetje iz regije Rhein-Neckar je bilo ustanovljeno leta 1986 s strani petih bratov Baklan kot trgovina na drobno. Do danes se je razvilo v globalno delujoče mednarodno podjetje. Skupini Baktat trenutno pripada dvanajst podjetij s približno 1.500 zaposlenimi. Trenutna ponudba obsega 3.000 izdelkov in je na voljo v približno 52 državah po svetu. Temelj našega delovanja je bližina in mul...
...Tudi te so podobne klasičnim piadinam, vendar obogatene z jajci, mlekom in različnimi drugimi sestavinami. Po učenju naših starih staršev, količina polnozrnate moke, ki se uporablja, omogoča pridobitev zelo nežnega izdelka, hkrati pa polnega okusa. Ročno razvaljane v skladu s družinsko tradicijo.
Italija, Fisciano
... kakovosti, ki vključuje naše: • Testenine z jajci: Pripravljene s svežimi, prostoživečimi jajci in visokokakovostno durum pšenično semolino za bogat okus in zlato barvo. • Polnjene testenine: Ponujamo slastno izbiro raviolov, tortellinov in njokov, vse pripravljene z avtentičnimi in svežimi sestavinami. • Testenine, vlečene na bronu: Naše testenine, vlečene na bronu, se ponašajo z edinstveno teksturo, ki popolno...
Italija, Caraglio
... in pristne surovine, da ohranimo okuse preteklosti. V naši maloprodaji v Caraglio, le nekaj kilometrov od Cuneo, so na voljo vsi tipični formati testenin italijanske kuhinje: agnolotti, cappelletti, gnocchi, testenine z jajci, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortelini, ravioli del plin in valgranotti s Castelmagno. Pripravljene so izključno z naravnimi sestavinami, kot so krompirjevi kosmiči...
Italija, Ceglie Messapica
Proizvodnja in prodaja svežih in suhih testenin, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Sveže testenine iz opečenega pšenice, sveže testenine iz senator cappelli. sveže testenine z jajci. tujina, Nemčija, Anglija, Francija, Pastificio SUMA, ki združuje vrhunsko kakovost in pristnost, iz najboljših mešanic semolina ustvarja svojo ljubezen do testenin. Bogat in neponovljiv okus orecchiette...
Grčija, Kozani
... (svežo ali zamrznjeno), široke rezance z jajci (po naročilu in s kmečkimi jajci), kisli trahan z kravjim jogurtom, sladki trahan z kravjim mlekom, ter testenine iz polnozrnate moke brez glutena, v vseh vrstah (široki rezanci, trahan, spirale) itd. Avtentični okusi 100 % grškega izvora, brez sledu konzervansov, z osnovnimi sestavinami iz domačega lokalnega trga.
Španija, Daroca-Zaragoza
Visokokakovostne testenine in posebne testenine: školjke, spirale, zvezde, farfalle, tanek rezanec, srednje debel rezanec, debel rezanec, fideua, galets, črke dežja, rebrasti makaroni, čudež, semena, bat, peresnik, špageti, rezanci, morski pes. Z durumsko semensko moko, z zelenjavo, z jajci, polnozrnate, s špinačo, ekološke, z inko lignjem. Prav tako testenine za lazanje, kanolone, drobtine in moko. Proizvajamo za množično potrošnjo, prehransko storitev, gostinstvo.
Pasta Riscossa od leta 1902. Testenine iz semoline trdega pšenice, domače in tuje visoke kakovosti z najmanj 12,5% beljakovin. Pastificio Riscossa pokriva več kot deset področij ponudbe: Suhe testenine iz semoline, Posebne regionalne testenine, Polsveže in obrtne testenine, Testenine z jajci, Gourmet testenine prešane z bronom, Rdeča linija, Omake, Olje in kis, Piškoti, Moke in semolina, Riž, Krompirjevi njoki. 120 oblik. 250 distributerjev v 80 državah.
Poljska, Warsaw
... - ki jih odlikujejo rumene etikete. Imamo npr. madžarsko piščančje meso, indonezijske testenine, beskidno svinjsko ledvico, rižoto z žafranom, poljsko kislo zelje in krompirjevo juho, mešanice za pico in umešana jajca. Naši kupci so prav tako navdušeni nad divjim piščancem in umešanimi jajci s lisičkami. Začimbe iz naših polj in travnikov - večina so lokalno sušene zelenjavne in začimbne mešanice. Naše podjetje nenehno uvaja vrsto tržnih inovacij v svojo ponudbo. Indijske začimbe - npr. kardamom, rdeča paprika, fenočik, vanilija, janež, komarček.
Francija, Wittenheim
VALFLEURI je vodilni na trgu proizvajalcev testenin iz Alzacije s 7 svežimi jajci. Ustvarjalec testenin za veliko distribucijo, gostinstvo in živilsko industrijo, VALFLEURI je proizvajalec testenin z jajci, hiperproteinskih testenin, testenin namenjenih industriji, alzaških testenin, pekovskih testenin, catering testenin in tradicionalnih testenin. Večina testenin po svetu je narejena iz trde...
Belgija, Moxhe (hannut)
Naše specialitete: jedi na osnovi testenin, omake na osnovi paradižnika, omake iz surovega mleka, omake iz školjk, sveže testenine z jajci in suhe testenine z jajci, omake in jedi brez mesa ter jedi iz čistega govejega mesa. Kot proizvajalci surovin dajemo prednost kratkemu dobavnemu verigi, ohranjanju narave in svežini hrane. Obrtniška proizvodnja, ki jo uporabljamo, ohranja okus sestavin in...
Poljska, Lublin
... kruhom, • mineralna voda, gazirane in negazirane pijače, • mlečni izdelki, vključno z naravnimi jogurti, skuto, jajci, mlekom in ghee maslom, • ajda, testenine, moka, sladkor in kvas. Podjetje zagotavlja sveže izdelke in hitro obdelavo naročil. Blago se dostavlja z vozilom, opremljenim s specializirano hladilnico. V isti trgovini lahko kupite tudi kozmetiko in čistila. Nakupe preko spleta je...
Italija, Viareggio
Če iščete poceni izdelek, ne obiščite naše strani, saj smo podjetje, ki temelji izključno na izjemni kakovosti naših izdelkov, v skladu s toskansko tradicijo sveže testenine z jajci, še posebej pa na ročno zaprtih artisanalnih polnjenih testeninah, kot je klasični tortello z mesom. Izbira vrhunskih surovin nas postavlja v nišo, ki se razlikuje od trenutnih konkurenčnih cen, saj si prizadevamo...
Proizvodnja testenin z jajci...
Italija, Guarene
Proizvodnja barvnih testenin, testenin z jajci, aromatiziranih testenin in testenin iz semoline.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play