...Mandeljno moko se pridobiva iz mletih mandljev. Je brezglutensko moko z nizkim glikemičnim indeksom. Tako mandlji kot moko, pridobljeno iz njih, sta bogata z hranili. Sem spadajo beljakovine in esencialne maščobne kisline (EMK), minerali, kot so magnezij, fosfor, kalcij in kalij, ter vitamini, pri čemer je posebna pozornost namenjena vitaminu E, ki ga mnogi smatrajo za vitamin mladosti. Med vsemi...
...HACCP in DIN EN ISO 9001 certificiran.
Nudimo tudi naslednje izdelke:
Acerola
Poljski fižol
Poljska preslica
Afriški črni fižol
Elekampan
Alfa lipoična kislina
Amla
Artičoka
Ashwagandha
Astaksantin
Valerijana
Bambus
Beta glukan
BIO brezin list
BIO brazilska mandelj
BIO kopriva
BIO brokoli
BIO čaga
BIO klorela
BIO brusnica
BIO ječmenova trava
BIO ginseng
BIO grenivka
BIO ohrovt
BIO šipak
BIO borovnica
BIO ježkova spikenard...
...Mandelj je rastlina oreščkov, katerih plodovi se imenujejo tudi mandlji. Imajo tanek lupinico in trdo lupino, ki ščiti občutljivo endosperm. Mandlji so priljubljena sestavina v kuhanju in peki, prav tako pa so hranljiv prigrizek. Bogati so z beljakovinami, maščobnimi kislinami, vitamini in minerali, kot so vitamin E, magnezij in kalcij. Mandlji so znani po svojih zdravstvenih koristih, vključno z izboljšanjem zdravja srca, zniževanjem holesterola in nadzorovanjem ravni sladkorja v krvi.
...so pa tudi sestavina v različnih jedeh. Mandlji so na voljo v mnogih oblikah, kot so cela mandlja, mandljevi granulati in mandljeva moka.
Zdravstvene lastnosti mandljev
Mandlji so bogati z hranili, kot so mononenasičene maščobe, magnezij, beljakovine in vitamin E, pa tudi vlaknine in fitokemikalije.
...Vitamini A in D-pantenol sta regulatorja rasti celic in povečujeta odpornost kože. Vitamin D-pantenol spodbuja celični metabolizem in regeneracijo. Vitamin E je zelo dober antioksidant, ima vazodilatacijski učinek. Vitamin F je vključen v gradnjo celičnih membran, povečuje elastičnost kože in sijaj las, ter uravnava delovanje lojnic.
...Pistacija, Antep pistacija, Šam pistacija, Vitamin E, B in C kompleks so bogati. - Pistacija, Antep pistacija, Šam pistacija, Vitamin E, B in C kompleks so bogati.
Plod Antep pistacije, v primerjavi z oljnimi plodovi, kot so lešniki, mandlji in arašidi, vsebuje 22,6 % beljakovin, 15,6 % ogljikovih hidratov in ima kalorično vrednost 3250, kar ga uvršča na prvo mesto, po vsebnosti maščob (54,5...
... ste v profesionalnem salonu ali v udobju svojega doma, je enostavnost uporabe neprimerljiva, obljublja vitalnost, prožnost in osupljivo sijaj.
Zasnovan posebej za suhe in poškodovane lase, močna mešanica kolagena in svilenih beljakovin zagotavlja mehkobo, sijaj in predvsem zdravje las. S to nego ohranite in izboljšajte svoje dolžine, kar vsak dan naredi poseben za vaše lase.
Glavne sestavine: olje, karitejevo maslo, sladki mandelj, vitamin E, kolagen, svile beljakovine
Prednosti: obnavlja, ščiti in revitalizira lase. Krepi in intenzivno hrani lase.
Količina: 1L...