Belgija, Rochefort
Ostričja Doneu ponuja kakovostno meso noja, ki izvira iz lastne proizvodnje in lastnega klavnice, ki je odobrena s strani EU. Na voljo so naslednji izdelki iz reje nojev: nojevo meso (čisti file noja, nojev zrezek, nojevo meso za pierrade, fondue, karbonade), nojev mesni izdelki (dimljeni nojev pršut, klobase iz čistega nojevega mesa, pašteta iz nojevega jeter, nojeva pašteta), nojev nektar, nojeva jajca, nojeve perje, kože in usnjeni izdelki iz noja. Izdelki iz noja so 100% naravni. Možnost obiska reje nojev, trgovine in prostora za degustacijo nojevih izdelkov.
Belgija, Izier
... v blagi, naravni slanici ali v filetu, dimljen ali ne. Slanina: Suho soljena prsa, dimljena ali ne. Ročno kuhani pršut: Pršut prve kakovosti, ročno soljen, kuhan in pečen v pečici. Suhi klobasa: Priprava iz mesa svinjine in govedine prve kakovosti.
Belgija, Neufchâteau
... ali drugega sanglochon in se vrnete domov z mesninami in drugimi "domačimi" ter regionalnimi izdelki. Trgovina na kmetiji vam ponuja različne izdelke: sušena klobasa sanglochon, pršut sanglochon, orehi pršuta, dimljena slanina, dimljena klobasa, sušeni pršut, mleko sanglochon, češnje v alkoholu, vino iz bezgovih cvetov, kutinova žele, rožna žele, pivo Tchesté, domači jabolčni sok,…...
Belgija, Eupen
Van Hees predstavlja široko paleto izdelkov na področju začimb in dodatkov; konzervansi, emulgatorji, barvila, rdečila, ojačevalci okusa, začimbe, arome, mešanice za sveže meso, mešanice za kebab, mešanice za rezanje, mešanice za soljenje, mešanice za suho salamo, mešanice za sušeni pršut, mešanice za mesnine, mešanice za kuhano meso...
Belgija, Destelbergen
Vse o sušenem Ganda pršutu Naravno sušen Ganda pršut se pripravlja po stari flamski tradiciji in obrtništvu. Na voljo je kot celoten pršut (za lastno rezanje), ponujamo pa tudi široko izbiro predpakiranih izdelkov, kot so dimljen pršut, Angus govedina in Mangalica pršut.
Belgija, Monteneau
... splošno. Danes, tako kot že generacije prej, se pravi ardenški pršut izdeluje s trdim ročnim delom. Čas je pomembna sestavina. Dimljenje poteka po stari tradiciji, z bukovim lesom in brinovimi jagodami. 6 mesecev proizvodnje je potrebnih, da svež pršut postane pravi ardenški pršut iz Montenaua.
Belgija, Sankt Vith
...ardenški pršut itd. Ljubitelji ribjih in mesnih specialitet bodo našli svoje. Primerni vini bodo dopolnila vaše obroke. Sezonska jedi se redno pojavljajo na našem meniju. Naši prostori so idealni za vaše majhne ali velike družinske praznike. Restavracija nudi prostor za približno 150 oseb. Če želite poseben meni za vašo zelo zasebno zabavo, vam bomo z veseljem svetovali.
Podjetje Les salaisons du Pont d’Amour se specializira za sire in mesnine. Ponuja široko paleto izdelkov: ardenški pršut, ardenške orehe, klobaso, ardenški ovratnik, ardenške pipe, ardenško klobaso, slanino, pršut z kostjo, pašteto, slanino, šunko, krvavico, cervelas, pariško klobaso, klobaso iz pršuta, mesni kruh, mesne kroglice, polnjeno prsa,…...
... skrbno pripravljena karta ponuja nekaj zdravil za "majhne lakote": solate, dimljen losos, ardenški pršut, zrezek ali pečenko s pomfriji in solato, špagete, sladolede in različne sladice. Restavracija sprejema dnevne goste, hkrati pa je primerna tudi za praznovanje družinskih dogodkov, kot so obhajila ali rojstni dnevi, podjetni seminarji itd. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam in proračunu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play