Francija, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: veletrgovec z perutnino in divjačino v Rungisu. Divjačina: srna, jelen, divji prašič in srnjad. Mala divjačina: divji raček, poljska zajec, fazan. Specialitete: perutnina v omaki, perutnina na žaru, domača perutnina in kosi Label Rouge, domači piščanci iz vse Francije, prepelice, račji file, race, golobi, pečenka (pečenka na žaru in pečenka pripravljena). EUROVOLAILLES je tudi praši...
Francija, Saint Lambert De La Potherie
... naprava, znana tudi kot profesionalna panini stiskalnica, vam bo koristila v vaši pekarni, prigrizkov, sendvičarni in drugih gostinskih obratih. Lahko pripravite vse vrste toplih sendvičev, kot so: Rdeča paprika in kozji sir, REUBEN sendviči (soljena govedina, kislo zelje, švicarski sir in oljčno olje), Puran s pestom, Pršut in mozzarella, Puran in feta sir, Quesadilla s puranom (s tortiljami). Dimenzije grilla: Š 410 x D 370 x V 200 mm Dimenzije zgornje plošče: Š 335 x D 220 mm Dimenzije spodnje plošče: Š 335 x D 230 mm Termostat temperature: 50 do 300°C Moč: 2200 W / 230 V Teža: 20 kg...
Francija, Lyon
...Četrt pršuta Bayonne, čisti svinjina iz jugozahodne Francije IGP, ki se prepozna po svojem nežnem in finem mesu, ki ga zagotavlja 12 mesecev zorenja. Pršut, ki uživa IGP (Zavarovana geografska označba) zaradi svoje kakovosti. Zoren po starodavnem znanju, je njegovo meso nežno in sočno, manj slano kot večina suhih pršutov.
Francija, Marseille
...Grosist italijanskih prehrambenih izdelkov. Italijanski izdelki AOP. Neposredni uvoz iz Italije. Specialist za distribucijo italijanskih sirov: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP ali Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta ali mozzarella di bufala… Grosist italijanske mesnine: tipična italijanska mesnina: Pršut San Daniele AOP, coppa, speck. Uvoz italijanskih omak: Pesto...
Francija, Auros
...1.2 KG DLUO 90 dni Rožice brez laktoze in brez glutena. Naravna čreva z dimno cvetico. Ročno izdelano v starem slogu Naravna čreva, zato je premer tanjši kot pri industrijski rožici, narejeni iz sintetičnih črev. Pravi ročni videz, ki izstopa. Rožice so ročno vezane z zelo drugačnim vizualnim videzom, kot smo ga navajeni. To so izdelki, ki omogočajo izstopanje in poudarjanje svojega ročnega profesionalizma. Linija Rožica pršuta „Extra Maigre“ 100% pršut IGP jugozahod. 1,2 kg DLUO 90 dni Rožica iz Pirenejev. 1,2 kg DLUO 90 dni Rožica s kosmi pršuta iz Bayonne IGP. 1,2 kg DLUO 90 dni.
Francija, Brissac Loire Aubance
...Srebrna medalja Mednarodni izziv Gilbert & Gaillard 2019 LETNIK: 2017 SORTA: Chenin. TEROIR: Glinasto-peščeno. VINIFIKACIJA IN ZORENJE: Nežna stiskanje soncem zlatih grozdov. Zorenje v hrastovih sodih na finih drožeh za pridobitev kompleksne strukture. APPELLACIJA: AOP Anjou Blanc. OPIS OKUSA: Svetlo zlata barva, sijoča. Arome rumenega sadja, cvetlične in začinjene note (vanilija). Poln okus z bogatostjo in volumen. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Ribe v omaki, Jakobove pokrovače, dimljeni pršut, siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: 9°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Carquefou
... pravokotno obliko. Ta pršut je vedno predstavljen brez kosti. Rezine so svetlo rdeče barve. Njegova tekstura je mehka in nežna. Sadni vonj alkohola in začinske note mu dajejo značilen aromo. Jambon de Vendée se večinoma uživa surov, v tankih rezinah. Vendar pa ga je mogoče tradicionalno uživati tudi kuhanega v debelejših rezinah, skupaj z mogetami.
Francija, Plailly
... zanesljivosti. Več kot 8.000 sistemov LUTETIA je bilo nameščenih po svetu za izvajanje operacij odmrzovanja, soljenja, kumulacije faz, toplotne obdelave, sušenja in dimljenja, hlajenja in kriogeneze. LUTETIA razvija tehnološke procese za vse vaše proizvodnje: mesnine iz svinjine (kuhan pršut, slanina, paštete), suhe mesnine (coppa, suhi pršut, suhe klobase, Cobourg), marinirane izdelke, predelane perutninske izdelke (perutninski pršut, nuggeti), pečene in dimljene piščance, morske izdelke (losos, glavonožci).
Francija, la Trinité
...Kontaktirajte nas za ponudbe za velike količine za profesionalce. Prodaja na debelo po ponudbi: šampanjec proizvajalcev, fine vina, kaviar, foie gras, začimbe, umetnost mize, italijanska vina iz vseh regij, konjak, calvados, izjemna vodka, žgane pijače, slaščice, čokolade, vode sveta, kava in kavni aparati, mesnine, pravi vrhunski pršut iz Parme. Na voljo smo vam za vse nasvete in morebitne sestanke po vaši izbiri. Dostava: vile, jahti, zasebni jet, vrhunske križarjenja.
Smo proizvajalec pršutov Serrano A.O.C iz Teruela (Calamocha) in proizvajalec iberskega pršuta Bellota iz Los Pédroches (Cordoba). Distribuiramo po vsej Franciji, Belgiji, Švici in Korziki, dostava iz skladišča Bodéga v 87520 Veyracu!!!! Lahko najdete pršut Serrano s kostjo in brez kosti vakuumsko pakiran. Iberijski lomo, klobaso, chorizo, saubressade iz Malorke.
Francija, Arnouville Les Gonesse
... uvaja tehnološke procese, prilagojene za vse vaše proizvodnje: svinjske mesnine (kuhan pršut, slanina, paštete in druge), suhe mesnine (koppa, suhi pršut, suhe klobase, Cobourg), Marinirani izdelki, Obdelani perutninski izdelki (perutninski pršut, nuggeti), Pečeni in dimljeni piščanci, Morski izdelki (losos, glavonožci in drugi).
Francija, Le Rouget
Podjetje MAS, ki se nahaja v Rougetu v Cantal, je specializirano za mesnine, suhomesnate izdelke in tradicionalne konzervirane izdelke iz Centralne masive. Podjetje ponuja izdelke z enostavnimi in avtentičnimi recepti. Na voljo je na primer suhi pršut, zoren do 24 mesecev v njihovem sušilniku v Rougetu, ter ročno mešan svinjski paštet. Hiša MAS je znana po kakovosti in avtentičnosti svojih izdelkov.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play