Italija, MILANO
.../10/26 je ta pršut zanesljiv in vsestranski izdelek, primeren za širok spekter receptov. Popoln za tiste, ki ljubijo italijansko kulinarično tradicijo, je bistvena sestavina za tiste, ki želijo v svojo kuhinjo vnesti avtentičen okus. Enostaven za uporabo in pripravljen za uporabo, je idealna izbira za tiste, ki iščejo kakovost in udobje. EURO 7,50 NA KG KG 9.630 neto teža Minimalno naročilo: 50 embalaž po 2 pršuta...
Španija, Monroyo (teruel)
Smo proizvajalci šunke in mesnin v provinci Teruel, kjer od leta 1898 ročno izdelujemo naše izdelke. Sledimo strogemu procesu izdelave, pri katerem je končna kakovost na prvem mestu, da dosežemo visoko diferenciran izdelek. Pri tem se opiramo na skrbno izbiro surovin in rigorozno metodo izdelave, kjer združujemo naše tradicionalno znanje o izdelavi in obdelavi z najsodobnejšo tehnologijo.
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. je podjetje z več kot 58 leti izkušenj na področju trženja in distribucije svežega mesa, specializirano za izdelke iz iberskega prašiča. Od svoje ustanovitve leta 1952 ohranja stalno zavezo k inovacijam in kakovosti, prilagajajoč se potrebam trga in svojih strank. Naša evolucija nam je omogočila optimizacijo naših objektov in postopkov, kar zagotavlja izdel...
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Naš ročno rezan pršut Castro y Gonzalez "Fusión" izvira iz naših iberskih prašičev, ki se prosto pasejo. Med zorenjem ta pršut počiva 18 mesecev v naših kleteh, kjer se prilagaja hladnim in konstantnim temperaturam Guijuela, in prav tam pridobi sladek in gladek okus ter se pripravlja na potovanje proti najbolj spremenljivemu vremenu, ki ga najdemo v Sierra de Huelva. Tako se naš pršut Castro y González "Fusión" še 18 mesecev topi v meglicah Atlantika, pridobivajoč moč in globok vonj. Rezultat je izjemen pršut, primeren le za tiste, ki iščejo nekaj drugačnega. SKU:629013 Teža pošiljke:0.25 kg...
...Prosciutto di Parma DOP na voljo v različnih starostih. Izdelan iz stegna težke svinje, rojene in vzgojene v Italiji, hranjene s kakovostno hrano. Sladkost in vrednost naredijo ta surov pršut izjemno okusnega. Na voljo v oblikah z kostjo, brez kosti Addobbo in brez kosti Pressato.
Španija, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. je agroživilsko podjetje, ki je začelo s svojo dejavnostjo leta 1986, kot nadaljevanje celovitega projekta, ki zajema celotno verigo od pridelave prašičjega mesa, klavnice, prostora za razkosavanje, do predelave izdelkov. Filozofija, s katero smo začeli ta projekt, je izhajala iz štirih partnerjev z idejo ustvariti dodano vrednost pridelavi prašičev in hkrati ustvariti d...
Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI je organizirano obrtniško podjetje iz Piemonta, specializirano od leta 1997 za dnevno proizvodnjo sveže testenine, raviolov, lazanj in visokokakovostnih gurmanskih jedi, pripravljenih za profesionalce v prehrambeni industriji (HORECA) ter za maloprodajo, tako neodvisno kot organizirano. Vsak naš izdelek je rezultat stalne pozornosti do raziskovanja in izbire surovin, in na koncu vsi ...
Nemčija, Balingen
...Idealna kombinacija rezanja in tehtanja: ergonomska, enostavna za čiščenje, enostavna za uporabo, varčna z energijo. Idealna za vse ročne naloge rezanja, kot so kuhani pršut, kuhane in pečene klobase, rezan sir ali dolgoročni izdelki, kot so salama in zrakom sušen pršut. Poleg tega je to prostorsko varčna rešitev, če je potrebna metrologično odobrena teža za prodajno mesto in ročno rezanje na...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma...
Španija, Guijuelo-Salamanca
... na roke in pakiranje. Sestavine: Pršut Gourmet Oro in sol. Neto teža: 100 g. Pogoji distribucije in transporta: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano, pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: vroče razkosavanje, hlajenje, v-kotno rezanje, soljenje, naravno sušenje, počitek v kleti. Sestavine: Pršut Gourmet Oro in sol. Neto teža: 100 g.
Italija, Martina Franca
Pioggia Store je vodilno italijansko podjetje na področju proizvodnje in distribucije tipičnih prehranskih izdelkov iz Apulije, s poudarkom na izvozu na mednarodne trge in na debelo. Z natančnim izborom surovin, ki izvirajo izključno iz lokalnih kmetij in rej, zagotavljamo avtentične in visoko kakovostne izdelke. Naša ponudba vključuje sveže sire, kot so mozzarella di bufala, kremasta burrata, zre...
Španija, Cuarte De Huerva
... modri ročaji izdelani iz polipropilena, materiala, ki je cenjen zaradi svoje enostavne uporabe, dolgotrajnosti in lahkosti. Poleg tega paket vključuje DVD (v španščini, angleščini in francoščini), ki je praktičen in intuitiven ter jasno razlaga, kako pravilno rezati pršut. Vsebuje tudi dragocene nasvete glede pravilne uporabe in vzdrževanja nožev za rezanje.
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...Pršut iz Parme je sušena šunka, proizvedena v provinci Parma, na severu Italije. Gre za tradicionalni izdelek z dolgo zgodovino, priljubljen in znan v Italiji in širše. Pršut iz Parme je proizveden izključno iz italijanskih prašičev in zori najmanj 24 mesecev. Ta izdelek ima certifikat PDO (DOP).
Proizvodnja pršuta in culatella Rosa dell'Angelo je posebna že od samega začetka. Meso ima različne kakovosti, zaradi načina proste reje in starodavnega ročnega dela, ki vključuje le sol in dolgo zorenje. Naši črni prašiči starih pasem, ki so skoraj popolnoma izginile, se prosto pasejo po gozdovih. Prosti pod soncem, vetrom in dežjem. Prosti, da izrazijo svoj instinkt. Prosti, da se prehranjujejo ...
Francija, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: veletrgovec z perutnino in divjačino v Rungisu. Divjačina: srna, jelen, divji prašič in srnjad. Mala divjačina: divji raček, poljska zajec, fazan. Specialitete: perutnina v omaki, perutnina na žaru, domača perutnina in kosi Label Rouge, domači piščanci iz vse Francije, prepelice, račji file, race, golobi, pečenka (pečenka na žaru in pečenka pripravljena). EUROVOLAILLES je tudi praši...
...Storitev prodaje e-trgovine specialitet gastronomije Emilije-Romagne, z Emilijanskim okusom, poslane s kurirjem po vsej Evropi. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradicionalni balzamični kis, vina Lambrusco, Cotechino in Zampone iz Modene, Pršut iz Parme, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konzervirane češnje iz Vignole, biseri v balzamičnem kisu, Savoret.
Francija, Marseille
...Grosist italijanskih prehrambenih izdelkov. Italijanski izdelki AOP. Neposredni uvoz iz Italije. Specialist za distribucijo italijanskih sirov: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP ali Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta ali mozzarella di bufala… Grosist italijanske mesnine: tipična italijanska mesnina: Pršut San Daniele AOP, coppa, speck. Uvoz italijanskih omak: Pesto...
...Najboljši italijanski sušeni pršut. Le italijansko svinjsko meso...
Ročna proizvodnja kuhanih pršutov, ki se začne z natančnim izborom surovin in skrbno obdelavo. Naša ponudba vključuje široko izbiro z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Nacionalni kuhan pršut, tudi brez sladkorjev in vsi brez polifosfatov, mlečnih derivatov, glutena. Kuhani pršut L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, kuhan pršut Cinta Senese Dop, paro kuhan puran, Speckotto, Porchetta.
Španija, Guijuelo (salamanca)
OD LETA 1983 Podjetje Productos Cárnicos BRISA, S.L. je družinsko podjetje, ki se nahaja v Guijuelu, z več kot 35-letnimi izkušnjami na področju izdelave vrhunskih iberskih izdelkov. Njihovi začetki segajo v marec 1983, v majhno tovarno velikosti približno tisoč kvadratnih metrov v središču vasi Guijuelo. Kraj, kjer so bile zgrajene prve prostore, je bila nekdanja tovarna foie gras, imenovana BR...
Italija, Viterbo
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1947, s ustanoviteljem Coccia Sestom, mesarjem z velikimi sposobnostmi. Sčasoma se je razširilo in postalo industrija, vendar pravilo ostaja enako: uporabljati najboljše surovine in nikoli ne imeti zamrzovalnih celic, da bi zagotovili kakovostni standard, ki se razlikuje od običajnega. Danes je podjetje certificirano po standardu Iso 22000, pooblaščeno za izvoz v...
Ročno vezeno domače tekstilno blago, proizvodnja in prodaja edinstvenih izdelkov: miza, kuhinja, kopalnica, jadrnica, otroci, čipke, spalnica, personalizacije, kot so inicialke ali reprodukcije na tkanini risb, ki jih predlaga stranka, reprodukcije na tkanini risb, pridobljenih iz storitev krožnikov ali drugega. Vezenine na vseh vrstah tkanin, narejene ročno. Zaradi posebnosti ročne proizvodnje ni...
Italija, Langhirano
Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek o...
...Nekatere panoge zahtevajo najvišjo raven zaščite. Ne samo kuhani pršut, ki ga najdemo v hladilniku, se obdeluje v čistem prostoru.
Italija, Mesoraca
...Suhi pršut je tipična italijanska mesnina, pridobljena s suhim soljenjem stegna svinje, zlasti od živali, ki so dosegle težo okoli 130 kg. Meso se ročno natančno masira, obreže se, da dobi želeno obliko, nato pa se začini po naši stari recepturi. Obdobje sušenja pršuta presega 180 dni in je najobčutljivejša faza, ki vpliva na kakovost izdelka. Kategorija: Kalabrijske mesnine TEŽA: 500/550g Teža: 0.550 kg SESTAVINE: Svinjsko meso, sol, naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252...
Španija, Guijuelo
...Alta Gastronomija 75% Iberijski Pršut, Krmljen z Žirom Sladkost, intenziven okus, privlačen vonj, svež in dolgotrajen, to so vse odtenki in nianse, ki jih Alta Gastronomija Pršut, Krmljen z Žirom, ponuja nepcu. Njegove infiltracije maščobe pa omogočajo, da se vsak rez stopi v ustih, kar omogoča, da njegova spomin ostane, prinašajoč nam spomine na več kot štirideset mesecev naravne zorenja v kleti...
...SUPER PONUDBA! Jamón Serrano Bodega, kos 6,5 - 7,5Kg. približno. Od kosa do vaše mize! Zelo praktično, idealno za darilo v teh praznikih ali za razvajanje, ali tudi kot darilo za podjetje. • Predstavljen na zraku, zavit v svilen papir, z bombažno prevleko in vrvico • Znotraj okrašene darilne škatle se nahajajo: pršut, stojalo za pršut in nož • Minimalno zorenje 9 mesecev. • Tradicionalna izdelava...
Nemčija, Wasserburg Am Inn
...MEGGLE-ova produktna linija FONDOLAC vam nudi odlične funkcionalne lastnosti za emulgacijo, stabilizacijo in izboljšanje okusa za slane izdelke, kot so kuhani pršut, omake, delikatese in mesni izdelki. S sušenjem delno de-laktizirane sirotke MEGGLE proizvaja delno de-laktiziran prašek sirotke z relativno visoko vsebnostjo beljakovin. Značilnosti in koristi: Odlične emulgacijske lastnosti Kapaciteta vezave vode Obogatitev z beljakovinami Izboljšuje učinek rjavenja (Maillardova reakcija) Izboljšanje teksture in posledično občutka v ustih Izboljšanje okusa (manjša uporaba arom in začimb)...
...Nastane iz stegen italijanskih svinj, soljenih, na delu, pokritem s kožo, z vlažno soljo in, na pusti strani, z suho soljo, poprom, česnom in naravnimi aromami. Pršuti so postavljeni v hladilno komoro za soljenje (temperatura med +1° in +4°, vlažnost 80%), nato v drugo komoro, imenovano "prostor za počitek". Tukaj, po odstranitvi preostale soli, ostanejo obešeni 90 dni. V tej fazi pršut počasi...
Ujemajoči se izdelki
Zreli prosciutto crudo
Lokalno zreli prosciutto
Drugi izdelki
Antipasto hiše
Antipasto hiše
Francija, Auros
...1.2 KG DLUO 90 dni Rožice brez laktoze in brez glutena. Naravna čreva z dimno cvetico. Ročno izdelano v starem slogu Naravna čreva, zato je premer tanjši kot pri industrijski rožici, narejeni iz sintetičnih črev. Pravi ročni videz, ki izstopa. Rožice so ročno vezane z zelo drugačnim vizualnim videzom, kot smo ga navajeni. To so izdelki, ki omogočajo izstopanje in poudarjanje svojega ročnega profesionalizma. Linija Rožica pršuta „Extra Maigre“ 100% pršut IGP jugozahod. 1,2 kg DLUO 90 dni Rožica iz Pirenejev. 1,2 kg DLUO 90 dni Rožica s kosmi pršuta iz Bayonne IGP. 1,2 kg DLUO 90 dni.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play