Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI je organizirano obrtniško podjetje iz Piemonta, specializirano od leta 1997 za dnevno proizvodnjo sveže testenine, raviolov, lazanj in visokokakovostnih gurmanskih jedi, pripravljenih za profesionalce v prehrambeni industriji (HORECA) ter za maloprodajo, tako neodvisno kot organizirano. Vsak naš izdelek je rezultat stalne pozornosti do raziskovanja in izbire surovin, in na koncu vsi ...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma...
Italija, MILANO
.../10/26 je ta pršut zanesljiv in vsestranski izdelek, primeren za širok spekter receptov. Popoln za tiste, ki ljubijo italijansko kulinarično tradicijo, je bistvena sestavina za tiste, ki želijo v svojo kuhinjo vnesti avtentičen okus. Enostaven za uporabo in pripravljen za uporabo, je idealna izbira za tiste, ki iščejo kakovost in udobje. KG 9.630 neto teža Minimalno naročilo: 50 embalaž po 2 pršuta...
Proizvodnja pršuta in culatella Rosa dell'Angelo je posebna že od samega začetka. Meso ima različne kakovosti, zaradi načina proste reje in starodavnega ročnega dela, ki vključuje le sol in dolgo zorenje. Naši črni prašiči starih pasem, ki so skoraj popolnoma izginile, se prosto pasejo po gozdovih. Prosti pod soncem, vetrom in dežjem. Prosti, da izrazijo svoj instinkt. Prosti, da se prehranjujejo ...
...Storitev prodaje e-trgovine specialitet gastronomije Emilije-Romagne, z Emilijanskim okusom, poslane s kurirjem po vsej Evropi. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradicionalni balzamični kis, vina Lambrusco, Cotechino in Zampone iz Modene, Pršut iz Parme, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konzervirane češnje iz Vignole, biseri v balzamičnem kisu, Savoret.
Italija, Viterbo
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1947, s ustanoviteljem Coccia Sestom, mesarjem z velikimi sposobnostmi. Sčasoma se je razširilo in postalo industrija, vendar pravilo ostaja enako: uporabljati najboljše surovine in nikoli ne imeti zamrzovalnih celic, da bi zagotovili kakovostni standard, ki se razlikuje od običajnega. Danes je podjetje certificirano po standardu Iso 22000, pooblaščeno za izvoz v...
Italija, Langhirano
Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek o...
...Najboljši italijanski sušeni pršut. Le italijansko svinjsko meso...
Italija, Marciano Della Chiana
KingoFood prodaja italijanske izdelke vrhunske kakovosti. Suhomesnati izdelki, kot je Finocchiona IGP, meso najvišje kakovosti, začinjeno s soljo, poprom, česnom in divjim komarčkom. Ali pa ovčji sir, zoren v jami, z izrazitim okusom. In vino: Chianti Riserva - Camperchi - Prva izbira - D.O.C.G. Čas in način dostave blaga sta zelo pomembna dejavnika. Izbrali smo specifične sisteme dostave z izolac...
Italija, Mesoraca
...Suhi pršut je tipična italijanska mesnina, pridobljena s suhim soljenjem stegna svinje, zlasti od živali, ki so dosegle težo okoli 130 kg. Meso se ročno natančno masira, obreže se, da dobi želeno obliko, nato pa se začini po naši stari recepturi. Obdobje sušenja pršuta presega 180 dni in je najobčutljivejša faza, ki vpliva na kakovost izdelka. Kategorija: Kalabrijske mesnine TEŽA: 500/550g Teža: 0.550 kg SESTAVINE: Svinjsko meso, sol, naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252...
...Nastane iz stegen italijanskih svinj, soljenih, na delu, pokritem s kožo, z vlažno soljo in, na pusti strani, z suho soljo, poprom, česnom in naravnimi aromami. Pršuti so postavljeni v hladilno komoro za soljenje (temperatura med +1° in +4°, vlažnost 80%), nato v drugo komoro, imenovano "prostor za počitek". Tukaj, po odstranitvi preostale soli, ostanejo obešeni 90 dni. V tej fazi pršut počasi...
Ujemajoči se izdelki
Zreli prosciutto crudo
Lokalno zreli prosciutto
Drugi izdelki
Antipasto hiše
Antipasto hiše
Italija, Treviso
...Halal sušeni ovčji pršut. TEŽA: 1,5 do 3 kg SESTAVINE: Halal ovčja stegna z kostjo iz Italije, sol, začimbe, E252, E250. LASTNOSTI: brez laktoze in drugih mlečnih derivatov, brez glutena in brez GSO. PAKIRANJE: vakuumsko pakirano, v prehrambeni plastiki...
Prodaja in neposredna izvozna prodaja v cash and carry po vsem svetu, neposredna prodaja restavracijam po vsem svetu, izdelki made in Italy, mozzarella di bufala, mozzarella za pico, fior di latte, paradižnik San Marzano za pico, sveža testenina, testenine za italijanske restavracije v tujini. Nepremagljive cene za tipične italijanske izdelke, naročite na naši spletni strani in prejeli boste izdel...
...Španska pršut, vzgojena v divjini in hranjena z žirami.
Italija, Guidonia
...Pršut, izdelan iz izbranih svinjskih mesnin, ročno obrezan. Zreli pri nadzorovani temperaturi in vlažnosti vsaj 100 dni. Njegova enotna barva med rožnato in rdečo je prekinjena s čisto belo barvo maščobnih delov. Pakiranje: A.T.M. - S.V - Prosto Brez konzervansov Brez glutena Brez laktoze Brez barvil...
Italija, Castel Guelfo Di Bologna
... naravnih izdelkov, pridobljenih na ročni način. Mesnica proizvaja pršut, svežo ekstra klobaso, sušeno klobaso, Luganego, salame zia ferrarese, salame del guelfo za žar, salame del contadino in grosso nostrano, salame tipa Milano, madžarsko, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, zreli guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino in zampone, bondiola, cappelli del prete in druge specialitete za maloprodajo, GDO in gostinstvo.
Italija, Reggio Emilia (re)
Smo podjetje, ki deluje na področju proizvodnje in trženja prehranskih izdelkov tako v Italiji kot v glavnih evropskih državah, s posebnim poudarkom na suhem pršutu. Zahvaljujoč izkušnjam naših managerjev je podjetje razvilo fleksibilno in usposobljeno organizacijo, ki izbira le najboljše surovine za proizvodnjo. SUHI PRŠUT STAGOI NACIONALNI...
Italija, Ferrere
... Barolo, klobase, kuhani pršut, suhi pršut, cotechini in še mnogi drugi, ki jih prodajamo neposredno v prodajalni. Da bi povečali prodajo, smo odprli tudi mesarijo v Langhe, v zgodovinskem središču Albe, in še eno v središču Torina, blizu egipčanskega muzeja, kjer lahko kupite vse naše svinjske mesnine in salame.
Italija, Thiene
Risco je specializirano za dobavo strojev in sistemov za živilsko industrijo, zlasti za predelavo mesa. Proizvodnja Risco vključuje široko paleto vakuumskih polnilcev za klobase in mesnine, polnilce s popolnim vakuumom za pršut, zrele izdelke in mortadelo, pripravljalne linije, kot so mlinci za meso in mešalniki, sisteme za mlete meso v posodah, sisteme za oblikovanje burgerjev in mesnih kroglic...
Italija, Cerreto D'esi
... pršut. Naše ekološke mesnine, izdelane iz naravnih sestavin, so rezultat obrtniških postopkov, ki izhajajo iz generacijskih znanj. Nov laboratorij podjetja s CE oznako nam omogoča združevanje tradicije in inovacij ter zagotavljanje higienskih in zdravstvenih garancij, ne da bi se morali odpovedati pravim okusom.
Italija, Mugnano Di Napoli
... naravnimi, visokokakovostnimi sestavinami, predstavljajo se v različnih oblikah, velikostih in težah, med njimi zviti, v obliki ampule, odprti ali zaprti. Polnila za sladice in slane jedi ponujajo okuse in vonje Neaplja, kot so rikota, čokolada, kremne nadeve, marmelade in višnje za sladice, ter močne in izrazite okuse slanih jedi, kot so hrenovke, mešani mesni izdelki, kuhani pršut, rikota in špinača, tuna, gateau in še mnogo več. Polizdelki so pakirani glede na kose in teže, ki se gibljejo med velikimi, srednjimi, mini in celo mikro kosi.
Italija, Montegiorgio
Od leta 1932 Guido Marzetti začne z mletjem žit z mlinom na kamen in rejo prašičev. Suhi in kuhani pršuti, mortadela in mesnine iz čistega svinjskega mesa in jodirane soli. Kuhani pršut nacionalne visoke kakovosti iz sveže nacionalne svinjske nogice, brez glutena, brez laktoze.
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino pripravlja mesnine že več kot štirideset let. Med značilnimi proizvodi tega območja so meso salada in spek; podjetje proizvaja tudi najbolj klasične mesnine italijanske tradicije, kot so kuhani pršut, suhi pršut, salami in pancete. Blagovna znamka Salumificio Trentino je primer sodobnega in dinamičnega podjetja, ki je znalo združiti tradicijo z različnimi prehranskimi modeli. Že od nekdaj je pozorno na dosego kakovosti, od leta 2006 pa je certificiralo svoj sistem upravljanja kakovosti po standardu UNI EN ISO 9001: 2008.
Italija, Torino
... natančne izbire proizvajalcev, ki so najbolj pozorni na kakovost surovin, in sega od reprezentativnih in prestižnih blagovnih znamk, kot sta pršut crudo di Parma in Parmigiano Reggiano, do drugih široke porabe, ki jih prinašamo vsak dan na naše mize, ter do regionalnih nišnih izdelkov, ki so rezultat nenehnega raziskovanja, usmerjenega v ponovno odkrivanje starih in pozabljenih okusov. PAMA ponuja najbolj popolno izbiro med mesninami in siri, ki lahko zadovoljijo tudi najbolj zahtevne gurmane.
Italija, Saint-Marcel
... Saint Marcel, kjer se podjetje trenutno nahaja, in kjer se začnejo druge proizvodnje: nove vrste žganja, likerji na osnovi žganja, sadni destilati, marmelade, kandirani kostanj in pršut. Če se osredotočimo na žganje, ob pregledu kataloga Valdotaine najdemo klasična žganja, aromatična, digestivna, tonizirajoča, krepčilna in prestižna žganja iz valdoških sort: Grappa di Torrette, di Picotendro, di Gamay in Muscat de Chambave.
Italija, Milano
... tujih izdelkov, kot so Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konzervirane hrane, ekstra deviško oljčno olje z zelo nizko kislostjo, italijanski in španski pršut (jamon iberico), bresaola, zamrznjena riba (argentinski rak). S prodajo izdelkov, namenjenih nišnim trgom, smo zgradili pomembno mrežo specializiranih italijanskih in tujih distributerjev, ki nam postopoma omogočajo povečanje naših prodajnih...
Italija, Pordenone
Od leta 1958 smo prisotni v Pordenoneu kot referenčna točka dobre hrane. Pri nas lahko najdete dober kruh, slaščice in gastronomijo, ki jo izdelujemo v naših delavnicah. Nudimo tudi catering storitve za sejem v Pordenoneu, glede na bližino le-tega. Suhi pršuti Parma in San Daniele dolge zorenja, suhi pršut iz Cormonsa, hladno stiskana italijanska ekstra deviška olja, testenine visoke kakovosti. Obiščite našo spletno stran www.martingourmet.it, e-pošta: info@martingourmet.it...
... certifikat EMAS; certifikat BRC in IFS ter še mnoge druge. Danes italijanski trg predstavlja 95 % prihodkov, preostalih 5 % pa je razdeljenih med vse druge države, kamor izvažamo: Evropa, Rusija, ZDA, Japonska, Mehika, Kanada, Avstralija, Brazilija. Naš pršut, ki zori vsaj 16/18 mesecev, se prodaja z kostjo, brez kosti ali narezano v zaščitni atmosferi.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play