...GLUCANYLASE je mešanica ß-glukanaz, pentozanaz, proteaz in termostabilne likvidne alfa-amilaze, ki deluje pri visokih temperaturah (90-100°C). Glucanylase je zasnovan za izboljšanje donosa filtracije sladice, ko so v težavah s filtracijo sladice vključeni proteinski geli, nelikvidni škrob, ß-glukani in/ali pentozani. Termostabilna likvidna alfa-amilaza je idealna za likvidacijo majhnih zrn škroba...
Belgija, Francorchamps
... najvišje kakovosti, mleko in smetana iz kmetije, so sestavine za naraven in pravičen okus. Proizvajamo po meri vse okuse, ki jih naročijo kuharji, ki imajo veliko idej, a pogosto nimajo ustrezne opreme. Proizvajamo kozarce vseh formatov, individualne sladice, torte in rezine, bodisi v sladoledu, sorbetu ali bavaroisu, izbira je neomejena. Več kot 200 okusov, težko jih je v nekaj vrsticah vse našteti! Najbolje je, da jih poskusite.
Belgija, Herve
Meurens Natural je specializiran za naravne procese za predelavo žit in suhega sadja v sestavine. Ponujajo široko paleto naravnih sestavin, kot so koncentrati za pijače in rastlinske sladice, izvlečki žit in suhega sadja, ekološke sestavine ter prilagojene sestavine, kot so sirupi iz žit, koncentrirani sokovi iz sadja, sirupi iz glukoze.
Belgija, Ghislengien
Chocofolie je igriva in barvita linija osmih kremastih fondijev iz pravega belgijskega čokolade. Ustvarila jo je družba BVF Ingrédients SPRL, ki ponuja inovativne in tehnološke sestavine za slaščice. Fondiji Chocofolie vam omogočajo, da raznolikost okusov in barv ter pomakate svoje sadje, penice, piškote in različne sladkarije v pravo belgijsko čokolado. Ta enostaven in hiter sladica...
Belgija, Oostende
... in zdrave sestavine, kot bi jih uporabili v lastni kuhinji. Privatna blagovna znamka: Veliki kupci zaupajo našemu produktu. Tako je časopis Nieuwsblad objavil zanimiv članek o Hermanovih sladicah. Za pripravo dobre čokoladne mousse ni skrivnosti. Hermanove sladice uporabljajo le sveže izdelke najboljše kakovosti. Hermanove sladice so vredne vašega zaupanja kot vaš domači dobavitelj vaše blagovne znamke.
Belgija, Tessenderlo
...slaščičarje in specializirane pekarne, kot so vrste moke; sladkorji; kvas; obdelani mlečni in jajčni izdelki; maslo in maščobe; izboljševalci kruha; veziva; čokolada in dekorativne figure ter okraski; rozine in konzervirano sadje; polnila in prelive; oreščki in semena; zamrznjeni izdelki; testenine; kruh, sestavine za kruh, baguette, žemljice, panini, sendviči, pistoleti in piccolo; viennoiserie, rogljički in kava; tortice, pecivo, piškoti, torta, vaflji, krofi, mafini in browniji; slaščičarstvo, sladice in praline; prigrizki in pice; embalaže ...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play