Francija, Saint-Vérand
... obliki gobleta za nadzor pridelka. Žetev: ročna. Vinifikacija: Tradicionalna metoda Beaujolais, pol-karbonska, v celih grozdih. Maceracija v povprečju 8 dni. Zorenje v cisternah od 6 do 8 mesecev. Opombe pri okušanju: Vino brez pretiravanja! Nos je zaznamovan z značilnimi aromami peonije in češnje. Na okusu trdno in mesnato. Tanini so prisotni, ne da bi bili ostri. Krogla sorte grozdja se tukaj kaže z veliko globino.
... lepimi notami borovnic, malin in zrelega ribez, les je prijeten in združen. • Bouche | Izraža se na črnem sadju v marmeladi. Zaključimo z nežnimi dotiki kave in praženih lešnikov. Température de service conseillée: 13-15 stopinj. Accords mets & vins To vino vas bo spremljalo za mizo, da zadovoljite svoje brbončice tako na vaših krožnikih s suhomesnatimi izdelki, belim ali rdečim mesom, ribami, pa tudi na lepem krožniku s siri. Vino, ki zagotavlja užitek. Garde Prijetno že danes, vas bo spremljalo še 3 leta.
Francija, Beaune Cedex
... Patrick Clerget nagovarja zahtevno klientelo, ki išče izjemna vina. To vino je idealno za spremljanje bogatih in okusnih jedi ter predstavlja popolno izbiro za ljubitelje vin iz Burgundije. S poudarjanjem tega izdelka, hiša krepi svojo pozicijo kot izbrani dobavitelj na mednarodnem trgu prestižnih vin.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play