Bolgarija, Otets Paisievo
...Eterično olje janeža je visoko koncentrirana brezbarvna fito-esenca srednje gostote z rahlo rumenkastim odtenkom. Ima prijeten vonj, ki spominja na komarček. Janež je zimzelena zelišče ali drevo. V naravi obstaja 32 vrst rastlin, ki, odvisno od vrste, pripadajo različnim družinam. Janež, znan tudi kot komarčkova noga ali divji kumina, je zelišče, ki pripada družini umbel. Raste na Bližnjem...
... uporablja z ribami ali piščancem. Prav tako se dobro ujema z pečenim zelenjavjem ali v pirejih iz zelenjave. Lahko dodate nekaj semen komarčka v svoje solate. Divji komarček se lahko uporablja tudi v kari ali kot čaj. Nekaj semen komarčka lahko prav tako postavite na sveži kozji sir, da dodate nove arome. Vreča: 20Kg...
Italija, Paterno'
...Zasnovan in ustvarjen v Conserve Conti, ta pesto združuje sicilijanske tradicije, ki segajo v preteklost. "Divji komarček", samonikla zelenjava iz etne regije, z edinstvenim, močnim in značilnim okusom, je idealna kot začimba za prve jedi (testenine s sardelami) in se pogosto uporablja v kombinaciji z ribjimi jedmi, prav tako pa je pohvalno, če ga dodamo juhi iz stročnic, na primer čičeriki ali fižolu. Zvesti tradiciji, da poudarimo njegov okus, ga proizvajamo izključno v ekstra deviškem oljčnem olju. Preizkusite ga in okusite pravo sicilijansko tradicijo.
Francija, Quincampoix
... nekaj sekundah se vonj po toplem maslenem rogljičku uravnoteži z rastlinskimi notami. Ko se še bolj odpre, ga spremlja rahla kislost, ki spominja na kožo sveže odprte zelene banane. V ustih je rum presenetljivo mehak za svojih 55% in ima čudovito teksturo. Občutimo pekovske kvalitete nosu, rastlinske note z rahlo aniznim priokusom pa spominjajo na divji komarček in popečeno avokadovo listje.
Italija, Martina Franca
Pioggia Store je vodilno italijansko podjetje na področju proizvodnje in distribucije tipičnih prehranskih izdelkov iz Apulije, s poudarkom na izvozu na mednarodne trge in na debelo. Z natančnim izborom surovin, ki izvirajo izključno iz lokalnih kmetij in rej, zagotavljamo avtentične in visoko kakovostne izdelke. Naša ponudba vključuje sveže sire, kot so mozzarella di bufala, kremasta burrata, zre...
Italija, San Pietro Clarenza
...Aroma divjega komarčka, obogateno s okusom sardel, rozinami in dišavo šafrana, v začimbi klasične sicilijanske kuhinje za pripravo edinstvenih jedi iz testenin. SESTAVINE: Svež divji komarček min. 80%, sveže sardele, fileti ančov, rozine, PINJOLI, ekstra deviško oljčno olje, sončnično olje, sveža čebula, sol, črni poper, šafran. Lahko vsebuje delce lupine pinjolov. Pakiranja: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
... aromatičnim in subtilno grenkim okusom, ki spominja tako na komarček kot na anis. Semena imajo bolj razpršen vonj kot prah, ki je močnejši v okusu. Priznane lastnosti - Olajša prebavne motnje - Karminativne lastnosti - Stomachične lastnosti - Antispazmodične lastnosti Uporaba Prehranska in medicinska...
Italija, Mesoraca
...Salamino je ena najbolj priljubljenih mesnin v Italiji, zato smo želeli ustvariti kalabrijsko različico, ki se odlikuje po svetlo rdeči barvi in pikantnosti. Pridobiva se iz ramenskega dela in trebuhov svinjine, kamor dodamo tudi slanino, vse skupaj pa fino sesekljamo ločeno in nato zmešamo skupaj z dodatkom tipičnih kalabrijskih začimb, kot so poper, čili in divji komarček. Masa se napolni v...
Francija, Aix En Provence
...FENOL VULGARIS - Foeniculum vulgare Poleg svojih zdravilnih lastnosti je divji fenol v kuhinji sveža in sladka poslastica, ki bo odišavila vaše odlične jedi. Okus, ki se približuje okusu janeža. Rastlina Fenol vulgaris - Foeniculum vulgare. Kuhinja Infuzija, dekokcija, prašek, tinktura, sirup, v sladkorju, v vinu, testenine, riž, woki, tajin, zelenjava. Oblika / Količina Celo seme BIO SUHO...
Francija, Arles
...L'artisan Popol Sladek česen, kandiran z limono in divjim komarčkom. Sestavine: sladek česen 55%, ekstra deviško oljčno olje 42%, kandirana limona 1%, divji komarček 0,5%, limonina aroma, vsebuje (sulfite).
Italija, Marciano Della Chiana
... prepoznaven vonj. Stare korenine tega mesnega izdelka izvirajo iz toskanskega območja, kjer so že v srednjem veku uporabljali divji komarček kot nadomestek za poper, ki je bil takrat veliko dražji in težje dostopen. Beseda Finocchiona je prav tako zabeležena v različnih slovarjih in enciklopedijah italijanščine že od leta 1875. Med njimi je tudi znani Treccani, ki jo povezuje z definicijo tipičnega toskanskega mesnega izdelka.
Italija, Gravina di Catania
... blagovni znamki, temveč celotnemu projektu. Pietro se je povezal z koreninami svoje sicilijanske zemlje, izhajajoč iz tega, kar ta radodarno ponuja tistim, ki jo obdelujejo z ljubeznijo: paradižnik, jajčevci, bazilika, divji komarček, čili in mandlji so dragoceni plodovi, v katerih se odraža okus sonca in morja Sicilije. Z uporabo izključno ekstra deviškega oljčnega olja so konzervi pripravljeni le...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play