Nemčija, Bad Bentheim
... pove nekaj o vezni in sladkosti moči glukoze ter je odvisna od stopnje, do katere je bila uporabljena hidroliza. Škrob se s hidrolizo pretvori v glukozo. Na lestvici od 0 do 100, je 0 čisti škrob in 100 čista glukoza. Nižja kot je številka, višja je vezna moč izdelka. Višja kot je številka, višja je sladkost. Uporaba Glukozni prašek DE 29 je dehidriran glukozni sirup. Preprečuje rekristalizacijo sladkorja v sladkarijah. Prav tako daje elastičnost izdelku in ohranja sladke pripravke, kot so…...
Poljska, Brzozów
...Vsebuje enostavne sladkorje (fruktoza, glukoza), maščobne kisline, več kot 30 aminokislin (njihova vsebnost v pelodu doseže do 12%) ter minerale, kot so kalij, fosfor, kalcij, magnezij, natrij, železo in cink. Cvetni pelod je tudi vir številnih vitaminov. Med njimi so najpomembnejši: a, b1, b2, b3, e, c, pp in d. & nbsp; <strong> sestava: </strong> cvetni pelod & nbsp; <strong> hranilna vrednost na 100g </ STRONG> Val...
Nemčija, Wörrstadt
...Ob garniranju ali polnjenju tort in peciva, za izboljšanje sadja ali sladic, Lecker’s Bio Sahnestark daje stepeni smetani stabilnost – in to brez kemijskih dodatkov. Pri sladkorjenju koruznega škroba pridobljen glukoza ima lastnost vezanja vlage, kar zagotavlja stabilnost stepene smetane za daljše obdobje. Sestavine: koruzni škrob*, glukoza* *=iz kontrolirane ekološke pridelave Alergeni: ni vsebovanih Vegetarijansko: Da Vegansko: Da...
Združeno kraljestvo, Harlow
... vašem naročilu Naravno milo za roke brez sulfatov: Dodatne informacije o naših sintetičnih sestavinah (2 % sintetičnih): PEG-120 (metil glukoza trioleat je polietilen glikol) je kemikalija, pridobljena iz koruze, ki se uporablja za zgostitev formulacije. Ta kemikalija se šteje za nizko nevarno kemikalijo in je zato varna sestavina v našem izdelku. PEG-120 je zelo učinkovit pri zmanjševanju dražilnosti površinsko aktivnih snovi in je prav tako idealen za formuliranje čistilnih izdelkov za dojenčke, otroke, starejše in tiste z občutljivo kožo.
...Ekstrakt sladu je končni izdelek, narejen iz sladu, ki je povsem naraven in se predvsem uporablja pri pivovarstvu ter za pekovske izdelke. Ekstrakt sladu je večinoma sestavljen iz različnih vrst sladkorjev, kot so maltoza, dekstrin, glukoza in fruktoza. Sestavine so bogate z naravnim sladkorjem, beljakovinami in minerali, ki so koristni za zdravje.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play