Francija, Carpentras
... ZLATA MEDALJA: Suhi klobasa z zelišči Provence SREBRNA MEDALJA: Čista svinjska suha klobasa SREBRNA MEDALJA: Suha klobasa SREBRNA MEDALJA: Blagi chorizo UGS: 2200056000000-1 Teža: 1.2 kg Natančnost glede teže: Izdelek je podvržen sušenju Sestavine: Svinjsko meso iz Francije, svinjska maščoba, iz Francije, Tuber aestivum 3%, sol, dekstroza Hranilne vrednosti KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Maščobe: 21.00g Od tega nasičene maščobne kisline (NMK): 7.70g Ogljikovi hidrati: 0,39g Od tega sladkor: 0,19g Beljakovine: 25,73g Sol: 4,84g Alergeni: oreščki: možna sled: uporaba lešnikov v delavnici...
Francija, Privas
Clément Faugier v Privasu v Ardèche: proizvodnja in prodaja vseh izdelkov na osnovi kostanja od leta 1882: glazirani kostanj, kostanjeve kreme iz Ardèche. Proizvodnja in prodaja Marpom's, mešanice kostanjeve kreme in jabolčne pire. Paleta BIO izdelkov. Clément Faugier zdaj ponuja zamrznjene pireje sadja in zelenjave, zamrznjen kostanjev pire v porcijah, v obliki palet po 8 ali 15.
Francija, Malataverne
... Périgorda, latinsko Tuber melanosporum, se nahaja samo v apnenčastih tleh na globini od 1 do 15 cm ob vznožju tako imenovanih trufnih dreves (hrasti, lešniki, lipa, breze...). Razvija se spomladi in raste od avgusta, da doseže zrelost več mesecev kasneje. Takrat jo pobiramo (reče se ji „cavée“) s pomočjo, ponavadi, trufarskega psa, prašiča ali muhe.
Francija, Bidart
...Odličnost črne tartufe iz Périgorda "Tuber Mélanosporum", sveže (izbor ekstra ali 1. izbira), izvor Francija, iz hiše Caudalie, ponuja celoten spekter svojega bogatega in intenzivnega okusa, brez predelave ali obdelave. Stroga izbira naših najlepših tartufov, obdelanih po meri v naših delavnicah, po naročilu in predstavljena vakuumsko, v vrečkah različnih formatov od 30 g naprej. Naravni izdelek. Vsi naši paketi so prepeljani pri nadzorovani temperaturi; kakovost je vrednota, s katero hiša Caudalie ne sklepa kompromisov!
Francija, Concarneau
...Črni zimski tartuf (Tuber Melanosporum) je v svetovni kulinariki široko znan kot "Perigord" tartufi, v Italiji pa kot "Nero Pregiato". Šteje se za kralja črnih tartufov. Običajno ima okroglo obliko, lahko pa je tudi nepravilno ali lobasto, običajno doseže velikost do 10 cm (3,9 in). Značilni so majhni piramidasti vrhovi in črno-rjava koža; meso zimskega črnega tartufa je sprva belo, nato pa potemni. Prežeto je z belimi žilami, ki s staranjem postanejo rjave.
Francija, Mandelieu
...Gobe, porcini, ekstra deviško oljčno olje, črne olive, poletna tartuf 3% (tuber aestivum vitt), kapre, sardele, sol, arome. Neto teža: 130 GR...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ekstra deviško oljčno olje z okusom črnega tartufa. Kosmiči poletnega belega tartufa (tuber aestivum) 1% Oljčno olje ekstra deviške kategorije, pridobljeno izključno z mehaničnimi procesi. Steklena steklenica 200ml Najbolje porabiti do 15.05.2019...
Francija, Valréas
...Ekstra deviška oljčna olje, izbrana zaradi svoje aromatične bogatosti, obogatena z nežnim vonjem tartufa (Tuber Melanosporum), pravi črni dragulj provansalskega terena! Nasveti za degustacijo: Na solati, carpacciu, rižotu, svežih testeninah ali na pire krompirju.
Francija, Paris
Francija, Mietesheim
...To olje, bogato z okusi, ponuja zelo uravnotežen okus z nežnimi notami tartufa. Odlično se poda k solatam, testeninam ali rižotam. Sestavine: Ekstra deviško oljčno olje 98,75 %, poletni tartufi in suhi črni tartufi 0,75 % (kar ustreza 2 % svežih izdelkov): poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt) 0,6 %, tartuf...
Francija, Arles
...L'artisan Popol Kompota iz artičok s poletno tartufi tuber aestivum. Sestavine: dno artičok 70 %, ekstra deviško oljčno olje 17 %, česen, limonin sok, tartuf (tuber aestivum) izvor EU 1,5 %, aroma tartufa, sol, poper.
Francija, Cahors
...vključno s tartufi, foie gras, in jurčki po vsej Franciji. Tartufi, ki se pobirajo med novembrom in marcem, se kupujejo „v zemlji“ na trgih. Vsi tartufi so podvrženi trem zaporednim sortiranjem, preden so prodani kot sveži tartufi ali tartufi v konzervah. Hiša ponuja Zimski črni tartuf, druge vrste tartufov, kot so Italijanski beli tartuf – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, poletni beli tartuf, kitajski tartuf, tartuf, imenovan burgundski tartuf, tartuf iz Lorene, sveži tartuf, zimski črni tartuf, tartufi v konzervah.
Francija, Puymeras
... nadaljujeta njegovo delo. Od ZDA do Japonske, preko Singapurja in Združenih arabskih emiratov, od miz Elizejske palače do miz največjih francoskih kuharjev, kot so Joël Robuchon, Benoît Violier ali Yannick Alleno, vsi se obračajo na hišo Plantin, da bi se oskrbeli s tartufi in gozdnimi gobami. Nepogrešljivo iz hiše Med svežimi tartufi je Črni tartuf, v latinščini Tuber Melanosporum: ta znameniti...
...Črni diamant iz Drôme des Collines je podjetje, ki ga predstavljata dve družini. Ena družina je pridelovalec tartufov "Tuber Mélanosporum", druga pa se specializira za posredovanje tartufov. Ti dve družini sta združili svoje znanje, da bi razvili nove procese okoli tega plemenitega izdelka. Drôme des Collines je znana po svojih okroglih in kakovostnih tartufih. Ta regija ima srečo, da ponuja...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play