Francija, Castelnaudary
Z močno lokalno prisotnostjo na jugu Francije, skupina Rivière že tri generacije ustvarja in razvija okusne in inovativne jedi, ki temeljijo na tradicionalnih francoskih receptih. Njihovi recepti so zasnovani iz naravnih sestavin, brez barvil, konzervansov in umetnih arom. S svojimi blagovnimi znamkami skupina Rivière izkazuje svojo zavezanost kakovosti svojih izdelkov in svojemu angažmaju v okvi...
Francija, Narbonne
... steklenic na uro R1000 Coiffes zagotavlja učinkovit in hiter postopek. Ta avtomatski linearni označevalnik se odlikuje po natančnosti označevanja, enostavnosti uporabe in sposobnosti hitrega prilagajanja različnim oblačilom steklenic. Odlično se prilega širokemu spektru vrst steklenic, od šampanjca do blanquette de Limoux, od crémanta do penine, ter različnim volumnom, kot sta 37,5 cl in 75 cl.
... VINIFICATION Rendements limités Vinification traditionnelle alliant savoir-faire ancestral et technologies modernes CÉPAGES Merlot Cabernet Sauvignon Cabernet Franc DÉGUSTATION Roumaguet Bordeaux Rouge présente une belle robe rouge rubis, un bouquet plaisant aux notes de fruits rouges sur une touche épicée. Le palais est souple, rond et s’étend sur une agréable finale fruitée. ACCORDS METS & VINS Roumaguet sera idéal en accompagnement d’une pièce de bœuf grillée, d’une blanquette de veau, ou encore sur des tartes aux fruits rouges. Servir entre 16° et 18°C.
Francija, Malataverne
...Predlagamo, da postrežete Côtes de Bergerac Blanc moelleux ali liquoreux z: - blanquette de porc. - chouquettes. - sladkimi fouaces aveyronnaises. - pastis Gascon. - telečjimi žlezami v smetani. - zlatorumenenimi telečjimi žlezami v smetani. - solato ali landaisko ploščo. Côtes de Bergerac blanc moelleux ali liquoreux je vino, pridelano v Franciji v regiji Jugozahod. Priporočljivo je, da ga postrežete pri temperaturi med 6 in 8 °C.
Francija, Mietesheim
...Majhne trde in hrustljave bele čebulice. Popolne za pripravo blanquette ali frikaseja. Prav tako so priljubljene pri tradicionalni racleti pozimi, za prigrizek ob aperitivu ali vključene v solate. Sestavine: Čebula, voda, kis, sol, sladkor, konzervansi: E220 (sulfiti), E223 (sulfiti). Na voljo tudi v kozarcu 370ml.
Francija, Talant
... in brezhibna priprava, da se brez zadržkov razvajate s preprosto, zdravo in okusno kuhinjo. V tej knjigi boste odkrili jedi, ki vas bodo navdušile s svojo preprostostjo. Dostopnost zagotovljena, na vašem krožniku: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, pa tudi risotto, gratin dauphinois ali pita z maroilles, itd. AVTOR Po tem, ko je bil sociolog, je DORIAN NIETO odprl svoj kuharski blog "Ampak zakaj vam to pripovedujem... doriancuisine.com", da bi delil Referenca: BELSO17 Na voljo: 1 Artikel Jezik: Francoščina...
Francija, Boulogne-Billancourt
... % pinot noir in 90 % chardonnay, razkriva subtilno aromatično kompleksnost. V kozarcu se citrusne note združujejo z lepo cvetlično izraženostjo. Njegova nežna struktura in zaobljenost v ustih se podaljšata v elegantno mineralno končnico. Ta šampanjec je idealen za spremljanje belih mesnin, kot so escalopes al limone ali blanquette.
Francija, Roubia
... začinske arome, lahke arome garrigue. Ujemanje jedi in vina Bavette z šalotko, jagnječja rebra, telečja blanquette, telečji zrezek, svinjski pečenec. Temperatura postrežbe: 11° - 12° Barva: Roza Sorta: Grenache, Syrah. Sadje Grenache povezano z začimbami Syrah. Alkohol: 14% Vsebnost: 75 cl (Steklenica)...
Francija, PARIS
...blanquette de limoux brut, sieur d'arques - penina bílá víno z Languedoc Roussillon - chardonnay - 75 cl - 12,50% alkoholu. palety po 672 lahvích - 5 palet k dispozici. velmi dobře hodnocené víno.
Francija, Brue Auriac
... in belega breskev, nežno poudarjene z blagimi začimbami in vanilijo. Ustna izkušnja je mesnata, okrogla in voluminozna, kar razkriva sladek sadni okus, ki se nadaljuje v dolgem začinjenem zaključku. Ujemanje jedi in vina Postrežba: Ribe v omaki, telečja blanquette, gobe Shranjevanje Posebnost 8-10°C Piti takoj ali v naslednjih 5 letih Ime cuvéeja, Rezerva Prijeure, se nanaša na nekdanji priorat in kapelo Notre Dame, ki obkroža vinograde posestva.
Francija, Aiguilhe
... pasma iz Velaya), telečje meso iz Velaya in Foreza, fine maščobe iz Mézenca, svinjina iz Haute-Loire. Telečja glava, svinjski nogi, maouche lozérienne, auvergnatska potica, kokoš v loncu, telečja blanquette. Linija tradicionalnih francoskih omak, omaka gribiche, omaka meurette, omaka ravigote, zelena omaka, omaka madère, omaka à la diable, aioli. Linija pestov z zelišči, pesto z divjim česnom, pesto z koprivo. Sos, omaka, izdelek iz Francije, tradicionalna francoska kuhinja, pripravljena s strani kuharja. Delo po naročilu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play