Francija, Saint Orens De Gameville
... dimljenimi in rahlo lesnatimi notami MANGAOKA Ganache Grand Cru iz Madagaskarja z sadnimi notami TRINIDAD z notami torfne in kakavove čokolade Grand Cru, ikonične čokolade iz otoka Trinidad Ker je izdelava naših izdelkov ročna, se lahko teža čokolad razlikuje. Kljub temu si prizadevamo, da bi bila navedena teža minimalna in da bi bila dejanska teža večja. Shranjujte med 17 in 20 °C ter zaščitite pred vlago in vonjavami. Za optimalen okus hitro porabite. Dimenzije (DxlxV v cm): 12,3 x 12,3 x 3,2 Neto teža (g): 110...
Francija, Lognes
PROXES France oblikuje, proizvaja in trži opremo pod blagovnimi znamkami STEPHAN, FRYMAKORUMA, TERLET za živilsko, farmacevtsko in kozmetično industrijo. Naša ponudba vključuje rezalnike-kuhalnike, reaktorje in izmenjevalnike s površinskim strganjem. Velika moč skupine, svetovnega voditelja na teh področjih, je, da vam ponudi celovite linije, ki vključujejo ključne elemente naših glavnih blagovnih...
Francija, Bellême
...Naši kompleti so sestavljeni iz assortimana čokoladnih bonbonov: praline, ganache in mandljeve paste. Obloženi so s temno čokolado 70% kakava in mlečno čokolado 36% kakava. Da bi ponudili izjemne čokolade, izbiramo najboljše surovine. Neto teža (G):200...
Francija, Wingles
...Bonbon temne čokolade z ganache pistacijo 1020 g Količina na karton: 1 Minimalna količina na naročilo: 1 Tip minimalne količine naročila: Enota na karton UGS: BBC-33-P Država proizvodnje: Francija Prednaročilo: Da Najbolj prodajano: Ne Prilagoditev: Ne Teža (lbs): 2.25 Dolžina (palci): 9.21 Širina (palci): 6.81 Višina (palci): 2.76...
Francija, Épaignes
Od leta 1960 naša ekipa čokoladnikov vsako leto proizvede na tisoče čokolad, pri čemer vedno spoštuje tradicionalno obrt z potrpljenjem in spoštovanjem. La Royale Normande se zavezuje k odličnosti s proizvodnjo lastnega pralinéja, kar zagotavlja edinstvene in globoke okuse za nas in za vas. Prednost tega pristopa je, da lahko nadzorujemo recept za praliné in kakovost končnega izdelka. Tako ohranja...
Francija, Objat
...Ballotin čokolade, polnjen z izborom finih belih, temnih in mlečnih čokolad. Sestavljen je iz ganache in praliné. DDM: 4 mesece Sestavine: Temna čokolada 66%, Mlečna čokolada 38%, Bela čokolada 30% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator: lecitin iz repice), lecitin iz repice, bourbon vanilija, gianduja, karamel, feuilletine (pšenična moka, rastlinska maščoba (kokos), olje iz repice...
Francija, Furiani
...Očarali vas bodo naši sladki/slani izbori. Da vas spodbudimo, tukaj je opis Tableta 300 g čokolade z malim kladivom za izvirnost in zabavo. Škatla 12 utuixu, čokoladna ploščica s kanistrelli in karamelom z morsko soljo. Škatla čokolad s kombinacijo ganache in pralin. Cevka mendiantov iz mlečne in temne čokolade. Kozarček sezonskega marmelade. Steklenica praženih lešnikov s soljo...
Francija, Domjean
... ganache. Ne pokvari se pri zamrzovanju. Uporaba: Pripravljena za uporabo. Stopite pri 45°/50°C v vodni kopeli ali v mikrovalovni pečici v načinu odmrzovanja. Za optimalen sijaj zmešajte pred uporabo in precedite. Razporedite s spatulo in gladite z enim samim gibom ali prelijte po zamrznjeni sladici (brez snega). Da bi se izognili kondenzaciji na glazuri, vzemite zamrznjeno sladico ven nekaj...
... - Izraženost: Kakovost in avtentičnost zaznamujeta naše čokolade. Dolgotrajne v ustih, izdelane z najboljšimi sortami kakava in skrbno izbranimi surovinami. Čokolada je 100 % čista kakavova masla. - Kreativnost in izvirnost: več kot 50 novih kreacij je na voljo našim strankam z različnimi gamami ganache in pralin. - Estetika: Poleg njihove kakovosti okusa in vonja, imajo naše čokolade posebno značilnost, da so vse fino okrašene z kakavovim maslom. Prav tako izdelujemo tartufe, čokoladne palete in ponujamo degustacijske škatle.
Francija, Quiberon
... so praline, ganache, karamele, nugatine, marcipan… Obiščite spletno trgovino Henri Le Roux, da odkrijete njegovo finost in rafiniranost! Tam boste našli naše assortimente temne ali mlečne čokolade, naše čokoladne tablice iz vrhunskih kakavov z plemenitimi izvorom! Očarajte se tudi s karamelami Henri Le Roux, poleg okusnega CBS® je na voljo več kot 10 sadnih okusov, ki jih lahko odkrijete! Ne pozabite na naše druge dobrote: Caramélier®, namaz CBS® (Karamele z maslom), ali pa Bonsoncoeur®, fina čokoladna namaz.
Francija, Paris
...Ambre et sucre, čokoladnica v Parizu, vam ponuja svoje okusne čokolade s pralinami, ganache in mandljevo pasto. V oddelku sladkarij bodo sladkosnedi našli regionalne specialitete, ki jih obožujejo: calissons d'aix, sadne paste, čardoni z likerjem, florentini in mandljeve paste. Vse naše sladkarije so strogo izbrane pri najboljših proizvajalcih. Za sladkosnede, ki pazijo na svojo postavo, ali...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play