... v naravnem ovitku s cvetom, klobaso perche, zvito ventrèche (francoska pancetta) in ravno. Prav tako izdelujemo kuhano mesnine: domačo klobaso z česnom, baskovski paštet s pimentom d'Espelette, našo znano babičino pašteto (s konjakom, kislo smetano in majhnimi gobami), kuhano šunko, mesni krvavček iz Béarn, galabar krvavček inmesni krvavček, ter terino iz svinjske noge. Poleg tega proizvajamo marinirane mesnine za žar, kot je naša znana šunka za žar po načinu Lomo in sveže klobase.
Enota proizvodnje ANTARTIC II INGRÉDIENTS je bila ustanovljena leta 2002 za dobavo tehnoloških mešanic industriji hrane: obloge, soljenja (soljeni izdelki, kuhani mesniizdelki, surovi mesniizdelki, suhi mesniizdelki), želeji, marinade, omake in osnovne omake, arome, arome za prigrizke, naravne arome, začimbe za klobasein merguez, kulinarične pomoči, etnični izdelkiin celotna paleta sladkih...
... pimentom d'Espelette, podeželska pašteta, rillete, hure, baskovski krvavček, konfitirane klobasein konfit svinjine Ibaïona) ter divjačine (terine iz zajca, terine iz divjega prašiča in salmis iz golobov). Na koncu, mesnica Mayté proizvaja neizogibne baskovske recepte, kot so axoa, piperade in baskovske tripice, ter recepte, kot sta cassoulet ali goveje bourguignon.
Podjetje THOCAVEN se specializira za rejo rac. Racam zagotavljamo zdravo in naravno prehrano s koruznimi zrni. Ponujamo vam celotno paleto mesnih izdelkov iz rac, kot so foie gras, fileti, konfit, tournedos, rillete, klobase, stegna...
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet.
DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd.
Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.