Francija, Auros
... v naravnem ovitku s cvetom, klobaso perche, zvito ventrèche (francoska pancetta) in ravno. Prav tako izdelujemo kuhano mesnine: domačo klobaso z česnom, baskovski paštet s pimentom d'Espelette, našo znano babičino pašteto (s konjakom, kislo smetano in majhnimi gobami), kuhano šunko, mesni krvavček iz Béarn, galabar krvavček in mesni krvavček, ter terino iz svinjske noge. Poleg tega proizvajamo marinirane mesnine za žar, kot je naša znana šunka za žar po načinu Lomo in sveže klobase.
Francija, Saint-Jean-Le-Vieux
... pimentom d'Espelette, podeželska pašteta, rillete, hure, baskovski krvavček, konfitirane klobase in konfit svinjine Ibaïona) ter divjačine (terine iz zajca, terine iz divjega prašiča in salmis iz golobov). Na koncu, mesnica Mayté proizvaja neizogibne baskovske recepte, kot so axoa, piperade in baskovske tripice, ter recepte, kot sta cassoulet ali goveje bourguignon.
Francija, Vigan (Le)
Podjetje THOCAVEN se specializira za rejo rac. Racam zagotavljamo zdravo in naravno prehrano s koruznimi zrni. Ponujamo vam celotno paleto mesnih izdelkov iz rac, kot so foie gras, fileti, konfit, tournedos, rillete, klobase, stegna...
Francija, Layrac
...ki ustrezajo njihovim zahtevam in potrebam. Naše delovanje nam omogoča prilagodljivost obrtnika, kar je velika prednost. Nekateri mesni izdelki: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Cote de porc Nekateri mesni izdelki: Pâté de campagne, Boudin, Saucisson à l’ail, Chorizo, Saucisse de Toulouse, Chipolatas, Merguez Sledenje izdelkom Marassé vključuje sredstva, ki so bila vzpostavljena za spremljanje vsake faze proizvodnje in trženja našega mesa, da bi zagotovili spoštovanje dobrih higienskih pogojev med potekom teh faz.
Francija, Charmes-Sur-Rhône
Enota proizvodnje ANTARTIC II INGRÉDIENTS je bila ustanovljena leta 2002 za dobavo tehnoloških mešanic industriji hrane: obloge, soljenja (soljeni izdelki, kuhani mesni izdelki, surovi mesni izdelki, suhi mesni izdelki), želeji, marinade, omake in osnovne omake, arome, arome za prigrizke, naravne arome, začimbe za klobase in merguez, kulinarične pomoči, etnični izdelki in celotna paleta sladkih...
Francija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet. DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd. Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.
Francija, La Chapelle Rousselin
Concept Epices je družinsko podjetje, ki prodaja začimbe za merguez in klobase, črevesja za klobase, marinade ter opremo, kot so stiskalnice za klobase in mesni mlinčki. Naši izdelki so namenjeni tako posameznikom kot tudi profesionalcem. Odkrijte našo široko izbiro naravnih črevesij: svinjska črevesja, ovčja črevesja, goveja črevesja. Enako velja za marinade, pri katerih imate na voljo 2 izbiri: tekoče marinade ali marinade v prahu. Na koncu boste našli tudi soli in slanice, arome in konzervanse ter veziva in želeje.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play