Francija, Bordeaux
... tanine in optimizira njegovo ohranjanje ter ga izboljša. Degustacija Vino ima lepo temno rdečo barvo z rubinastimi odtenki. Aroma razvija vonje črnega sadja z diskretno in združeno vanilijevo noto. Ima dobro strukturo in se predstavlja kot okroglo vino z nežno lesno noto. Priporočila: rdeče meso in majhne perutnine. Sort: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Proizvajalec: Castel Formati in pakiranja: Pol-boca (37,5cl) - Karton s 12...
Francija, Maubeuge
...spretno ovita v zlato drobtino, ki daje tisti poseben hrustljav občutek v ustih. Tropska drobtina vam bo omogočila, da dosežete še boljše rezultate; uporabite svoje perutninske filete, jih marinirajte ali namočite v beljak, nato pa neposredno nanesite drobtino na meso. Dobite hrustljav izdelek rumene barve, z bleščečo drobtino okusom curry, obogateno s papriko, peteršiljem in čebulo. Vaši kupci bodo navdušeni! Referenca: ART0027...
Francija, Rungis
...Specialist za veleprodajo perutnine, divjačine, foie gras in mesnin. Kontakt 01 41 73 09 80...
Francija, Pleucadeuc
...• Omake, masla in slane ter sladke začimbe v zamrznjenih IQF kroglicah • Od 2,2 do 32 g, v 2 ali 3 dimenzijah • Različne oblike UPORABA • Polnjenje panirancev (ribe, perutnina, druge mesnine…) • Zamrznjeni kuhani obroki (ribe, meso, zelenjava, pražena jed) • Okras in začimba na kosu perutnine, mesa ali ribe • Preliv za pico • Stopljeno srce za slane ali sladke torte PACKAGING • Kartoni po 10...
Francija, Saint-Genest-Lerpt
...Z dragocenimi živalskimi beljakovinami: meso, ribe in drobovina glede na recept 6 različnih okusov Bogato z vitamini in zelišči (peteršilj, timijan, koriander & koper)...
Francija, Auxerre
...Usta fina in nežna. Tanini združujejo eleganco, svežino in mehkobo. Ujemanje hrane in vina: rdeče meso, majhne perutnine, zreli siri Vinifikacija: Vino zori v sodih (od tega 50% v novih sodih) v trajanju od 16 do 18 mesecev, odvisno od letnika. Oko: intenzivna vijolična barva Nos: sadno z aromami temnega sadja (ribez, robide) Nasvet enologa: postrežite pri 17-18°C Vsebnost alkohola: 13% Čas zorenja: 29 let Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl Domaine: Château Marquis de Terme Appellation: Margaux Letnik: 2016 Kultura: Tradicionalna Oznaka: Kontrolirana oznaka porekla...
Francija, Lisieux
Specializirani smo za izvoz zamrznjenega svinjskega mesa, govejega mesa in perutnine od leta 1996. Naši tesni odnosi s tovarnami omogočajo učinkovito in zanesljivo pridobivanje. Zagotavljamo spremljanje kakovosti ter logistično in dokumentarno usklajevanje. Z veseljem vam predstavljamo našo novo dejavnost: vzrejo in distribucijo polžev Helix Aspersa Muller in Maxima. Vzpostavili smo trdna...
Francija, Rungis Cedex
... prašiček in njegovi kosi. EUROVOLAILLES je veletrgovec s italijansko šunko na trgu Rungis. EUROVOLAILLES je specialist za šunko iz Parme v Rungisu in šunko San Daniel v Rungisu. Prodaja na debelo italijanske šunke na trgu Rungis. EUROVOLAILLES je specialist za prodajo foie gras in ekskluzivno ponuja v Paviljonu perutnine znane foie gras iz kmetije Puntoun (Gers). Specializiran distributer foie gras...
Francija, Emerainville
VDC Francija trguje z vrhunskimi gurmanskimi izdelki iz francoskega podeželja, ki nosijo kakovostne oznake, tako kreativne kot okusne. Skozi letne čase in priložnosti se naši izdelki prilagajajo trenutnim trendom. VDC Francija želi postati pomemben igralec kot izvoznik na mednarodnem trgu. Zato je naš asortiman prilagodljiv in se širi glede na potrošniške preference po državah, povezan z oznakami,...
Francija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE tesno sodeluje s strokovnjaki v gostinstvu, da zagotovi rešitve za njihovo catering dejavnost in jih oskrbuje s foie gras. EURALIS GASTRONOMIE ima več blagovnih znamk, odvisno od iskanih trgov, kot so ROUGIÉ, MONFORT ali JEAN STALAVEN. Smo strokovnjaki za rejo in predelavo rac in gosi.
Francija, Objat
... foie gras, flûteaux iz magreta s foie gras, paštete s kostanjem in foie gras. - Pripravljeni obroki: paupiettes iz račjega mesa s foie gras, zelje polnjeno s foie gras, račje meso s cepe, cassoulet s confitom iz račjega mesa, confit iz račjega mesa, confit iz gosjega mesa, kuhani cepe. - Regionalne paštete: corrézijska pašteta, pašteta s slivami in foie gras, gozdna terina, terina z dvema olivama in foie gras. - Dimljeni magreti, račji in gosji želodci, mešana solata. - Darilni paketi in poslovna darila po meri. - Proizvodnja konzerv po vaši recepturi z osebnim označevanjem.
Francija, Ploufragan
...podjetja za predelavo in mesnine, centri za pakiranje jajc), ki sodelujejo pri doseganju tega cilja kakovosti. Prav tako nadzorujejo 24 pravilnikov Kmetov d'Argoat, ki nosijo rdečo oznako. Poleg tega so ponosni, da promovirajo prednosti Bretanje v panogi perutnine, zahvaljujoč njihovi zaščiteni geografski označbi (ZGO) "Perutnina iz Bretanje". Od leta 2006 so Kmetje d'Argoat uradno priznani s strani INAO kot organizacija za zaščito in upravljanje (ODG) za njihove prizadevanja pri ustvarjanju in upravljanju panog pod uradnimi znaki kakovosti (rdeča oznaka in ZGO).
Francija, Beaumont De Lomagne
To je ljubezen do obrti in resnost, ki je majhno beaumontovsko mesarijo, ustanovljeno leta 1888 in vodeno s strani Antoina Micouleau, pripeljala do tega, da je postala La Maison Micouleau, obrtna konzervarna. Že od takrat prenašamo naše recepte iz roda v rod. V srcu naše dežele, Lomagne, dajemo vsemu besednemu pomenu terroir polno okusnost. Naši foie gras, konfit, kasuleti in druga tipična jedi ...
Nahajamo se v središču jugozahoda, v Albigeoisu, kjer vso svojo dejavnost posvečamo proizvodnji vrhunskih izdelkov, kot so foie gras, konfit in kasulet, med mnogimi drugimi. Že 4 generacije vam ponujamo sveže izdelke skozi vse leto poleg naših konzerv in gurmanskih paketov. Odkrijte brez odlašanja naše pečene račje in gosje meso iz jugozahoda.
...V srcu visokogorskega Pirenejskega območja, že tri generacije "KONZERVE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS ohranjajo starodavno znanje naše družine v TOURNAYU, nekdanji bastidi iz 14. stoletja. AVTENTIČNOST: foie gras, konfitirane gosje in račje meso, skrbno izbrane. TRADICIJA: kuhinja, ki so jo že leta 1870 uživali na posestvu Lande. KAKOVOST: kuhinja iz gasconske regije, pripravljena za vas, ročno in v ročno polnjenih konzervah.
Francija, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS je podjetje s sedežem v Bourg-en-Bresse, v departmaju Ain. Podjetje nudi storitve zakola živali, rezanja, razkosanja, čiščenja in pakiranja vseh vrst mesa: meso goveda, meso prašičev, meso perutnine,... Naša delavnica za rezanje in pakiranje zagotavlja natančno delo, da zagotovimo kakovostno meso. Naše meso je poslano po celotnem francoskem ozemlju, prav tako pa izvažamo naše izdelke po vsej Evropi. Za več informacij o naših storitvah nas prosimo kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.
Francija, La Crèche
... potrebam. Želimo, da so naše gospodarske povezave pomembne. Oskrbujemo veliko trgovino, distributerje, veletrgovce in industrijo. Naši izdelki: sveže in zamrznjeno meso iz Francije in Evropske unije. Ponujamo meso jagnjetine, govedine, ovčetine, divjačine, svinjine, telečjega mesa, perutnine... Imamo več vrst izdelkov, izvor Francija ali izvor Evropska unija (Nemčija, Nizozemska, Severna Irska...
Francija, Queven Cedex
... agroživilski industriji: ponujamo raznolike in izvirne izdelke, ki dobro ustrezajo okusu potrošnikov in potrebam strokovnjakov. Obvladujemo oskrbo, rezanje, kuhanje in zamrzovanje. Naša izkušnja v več panogah (meso, ribe, siri) nam omogoča, da ostanemo pozorni na trende in našim partnerjem ponujamo inovativne rešitve.
Francija, Geispolsheim
... embalirano perutnino, vključno s kartonom, da zagotovi njihovo svežino. Njihova ponudba vključuje cele perutnine, meso piščanca ter perutnino, posebej prilagojeno za supermarkete in profesionalce. Ne oklevajte in kontaktirajte Global Product, da odkrijete njihovo ponudbo sveže halal perutnine na debelo in se pogovorite o svojih specifičnih potrebah. Podjetje je zanesljiv partner na področju kakovostne halal perutnine. Kontaktni e-mail: contact@globalproduct.eu...
Francija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet. DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd. Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
Francija, Caylus
Od leta 1896 je minilo 121 let in znanje podjetja Conserves d’Autrefois se še naprej bogati. 121 let, v katerih svojo dejavnost opravljamo s strastjo, natančnostjo in ustvarjalnostjo… Naša kulinarična dediščina, bogata, rezultat številnih receptov, ki so jih razvili naši kuharji skozi vse te desetletja, nam danes daje dragoceno znanje, izhajajoče iz tega dediščine. Nahajajo se v srcu Quercyja.
Francija, SABLE SUR SARTHE
... pojavili razrezani izdelki. Na trgu označene perutnine LDC zaseda vodilno mesto in se je v desetih letih uveljavil na francoskem trgu označene perutnine. LDC je začel s tremi prvimi francoskimi oznakami in zaščiteno geografsko označbo, da bi si ustvaril ugled (perutnina iz Loué, perutnina iz Landes in perutnina iz Bresse), preden je pridobil regionalne oznake z močno prepoznavnostjo (Label Rouge in AOC). Blagovne znamke: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie in Traditions d’Asie.
... trgovine, namenjenih profesionalcem. Hiša MASSE je predvsem strast do dobrih izdelkov, kot so dimljen losos, kaviar, meso (prašiček, brezkostni prašiček, brezkostni prašičji stegna, prašičja ramena z kostjo, zadnja kolena prašička z kostjo, pa tudi drobovina, kot so telečji ledvici in telečji žlezi s krompirjem, govedina / jagnjetina, ter ponudba mesnih izdelkov in bolj podrobnih oznak v regiji, perutnina in divjačina, suhomesnati izdelki, gobe in ravioli, školjke, morski izdelki in polži, olja in kisa ter trgovina.
Francija, Revel
... perutnine, celih ali razrezanih po standardih, v sodelovanju z drugimi podjetji: •Bela purana •Debeli rač •Pust rač •Pust raček •Zajec •Prepelice, golobi, jajca Ti partnerji z nami sodelujejo že vrsto let v istem duhu kakovosti in sledljivosti, z mesom, ki izhaja iz živali, vzgojenih, zaklanih in predelanih v Franciji.
Francija, Villeneuve Tolosane
Že več kot 40 let UNIVERSAL ponuja svoje znanje na področju embalaže agro-živil. Z raznoliko ponudbo, od embalaže do strojev za pakiranje, z obsežnimi linijami izdelkov (več kot 500 referenc), UNIVERSAL nudi prilagojeno rešitev za vsak tip pakiranja: meso, perutnino, suhomesnate izdelke, sadje in zelenjavo. Izdelki: Obroči za vezanje perutnine, Pladnji za možgane, Hlačne nogavice in platno za...
Francija, Bordeaux
... srne, stegno jelena, ramo srne, ramo jelena, ovratnik srne, ovratnik jelena, koleno srne, koleno jelena, hrbet srne, hrbet jelena, kosi srne, kosi jelena, file mignon srne, file mignon jelena, pečenka srne, pečenka jelena, zrezek srne, zrezek jelena, praženka srne, praženka jelena, meso srne ali meso jelena. EURO WILD ponuja tudi divjega jelena ali Dama, antilopo, jelena, srnjaka, race, fazana, kenguruja, divjega zajca, prepelico, goloba, divjega prašiča, pa tudi meso bizona.
Francija, La Roche Sur Yon
VENDÉE CONCEPT je specialist na področju avtomatizirane opreme za živilsko industrijo (perutnina, morski proizvodi, meso). Specialist za kalibracijo perutnine in ostrig, VENDÉE CONCEPT širi svoje delovanje na druge sektorje (morski proizvodi, solata, endivija, pekarstvo). Gre za malo in srednje veliko podjetje z več znanji na področju dinamičnega tehtanja, računalniškega in video upravljanja...
Francija, St Medard
Maison Garbay in Ferme de Compreste se združujeta, da vam ponudita vrhunske perutnine iz Gersa, vzgojene na prostem, ter izdelke, kot je konzerva foie gras. Božična perutnina je specialiteta Maison Garbay, ki vam ponuja: suho obdelanega kapona, domačo purano, pulard, itd. Tehnika suhega obiranja omogoča podaljšanje roka trajanja perutnine in ohranja meso nedotaknjeno. Konzervi, ki jih ponuja...
Francija, Castels
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play