...Trda in mehka pšenica v zrnu Veljavne skupnostne specifikacije za nakupe v Evropski uniji Specifikacije v skladu s komunikacijo 2000/C312/...
...Moka ajde T85 je pridobljena iz fino mletih zrn ajde, s nekoliko manj strogim presejanjem kot pri T70, kar ji omogoča, da ohrani več vlaknin in hranil. To ji daje bolj izrazito sivo-rjavo barvo in nekoliko bolj zrnato teksturo. "T85" označuje višjo vsebnost pepela, kar pomeni povečano vsebnost esencialnih mineralov. Ajda, čeprav jo pogosto imenujejo "črni pšenica", ni žito, temveč pseudožito...
Francija, Fleury Les Aubrais
...Žita: Pšenica je ena izmed najbolj pridelanih in uživanih žit na svetu. Tukaj je pregled njenih različnih oblik in uporabe: Predelana pšenična žita (pšenični kosmiči, otrobi itd.) in v obliki celih zrn ali izdelkov, kar ohranja več vlaknin in hranil. Pšenična moka se pridobiva z mletjem pšeničnih zrn. Glede na stopnjo rafinacije lahko dobimo: Polna moka (T150): Vsebuje celo zrno, bogato z...
Francija, Montlaur En Diois
... barvo in prinaša številne prehranske koristi. Njena moka, uporabljena v pekarstvu in slaščičarstvu, ponuja zlato obarvane izdelke z okusom po oreščkih. Njena vsebnost vlaknin jo naredi za žito z dobro prebavljivostjo. TEŽA: 1 kg PAKIRANJE: 1kg, 5kg...
Francija, Soreze
...Moka pšenična tip 65. Ta moka je namenjena vsakodnevni uporabi v kuhinji, kot za kruh ali testo za pite. Proizvedena je v okviru nadzorovane kmetijske prakse CRC (Nadzorovana Kmetijska Praksa). Ta uradna oznaka prinaša številne garancije: - pridelki so najmanj 250 m oddaljeni od vseh virov onesnaženja. - nobena kemična obdelava ni dovoljena, pšenica se naravno ohranja, brez dodatkov. - žita...
Francija, Aix En Provence
...Rezane popečene baguette bodo zadovoljile vse gurmanske trenutke dneva: zajtrke, aperitive, solate, prigrizke... Postale so eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov Biscotte Roger. Rezane Popečene Baguette Sestava: Pšenična moka (moka iz pšenice, gluten), sončnično olje, mešanica žit (žito, ječmen, koruza, ovseni kosmiči, pšenica, riž, proso), invertni sladkor, ekstrakt ječmenovega slada...
Francija, Saint Martin Belle Roche
...Lahko vsebuje: lešnike, oreščke in jajca. Alergeni pod drobnogledom Mleko, pšenica, soja. Pravilno shranjevanje ni zapleteno Régilait Konfitura iz Mleka s pridihom spekulosa se hrani 15 mesecev pred odprtjem in 1 mesec po odprtju, pri sobni temperaturi. Po odprtju ne shranjujte v hladilniku. Plastična cev, pokrovček: zavrzite z gospodinjskimi odpadki.
Francija, Saint Mard De Réno
...Naša moka vključuje celoten zrn. Je bogata z beljakovinami, vlakninami, minerali in vitamini. Koristna za zdravje. Zrno, kalček in lupina omogočajo boljšo hranilno vrednost. Granulacija naše moke omogoča enostavno in vsakodnevno uporabo. Izkoristite vse prednosti semena, hkrati pa ohranite svoje kuharske navade. Uporaba: sama ali v mešanici za vse vaše slane ali sladke pripravke: torte, quiche, palačinke, omake, kreme, kruh…...
Francija, Saint Ignat
... dojenčkov. Naša pšenična moka za "otroško hrano" omogoča izdelavo instant žit ali kaš, popolnoma varno. Pšenična vlakna: Izjemno bogata z vlakninami in minerali, kot so kalij, fosfor in magnezij. Limagrain Ingredients poenostavi uporabo teh povsem naravnih pšeničnih vlaknin. Pšenični kalčki: To je zakladnica koristi: vsebuje 30% beljakovin, 18% vlaknin in veliko količino folatov (vitamina B9), magnezija in cinka!
Francija, Grigny
...Sestavine: Pšenična moka -30%, zelenjava (paprika, rdeča čebula) -20%, govedina -19%, voda, slanina -8%, sojina omaka (voda, soja, pšenica, sol), sončnično olje, sol, sladkor, belo vino, glutamat, sezamovo olje, poper, ingver v prahu, tapiokin škrob, E412 guar gumi. Povprečne hranilne vrednosti na 100g izdelka: Energija 820kJ /196kcal, maščobe 8,0g (od tega nasičene maščobne kisline 2,4g...
Francija, Paris
...Polnozrnati ovsen floki 66%, sladkor iz trsa, sončnično olje, riž, polnozrnata pšenica, sol, rižev sirup, pšenična moka, ječmenov sladni sirup. Lahko vsebuje sledi soje, arašidov ali oreščkov. Izvor gre zdravniku iz Švice Maximilianu Bircher-Bennerju (v resnici se v švicarskem nemščini ta izdelek imenuje birchermuesli, po imenu zdravnika in muesli, kar dobesedno pomeni "majhna kaša"). Zgodba...
Francija, Olivet
...Referenca 9990000017416 Sestavine : Kosmiči* (oves*, pšenica*, ječmen*, rž*), sadje* 31% (lešniki*, rozine* 7% [rozine*, sončnično olje*], fige* 7% [fige*, riževa moka*], jabolka* 4%, suhe slive* 3% [suhe slive*, riževa moka*], marelice* 2% [marelice*, riževa moka*]), puffi iz žit* (riž*, pšenica*, oves*, ječmen*, dehidrirani ječmenov sladni sirup*). * Sestavine iz ekološke pridelave.
Francija, St Sulpice De Faleyrens
Smo proizvajalec in izdelovalec moke in ročno izdelanih testenin že 2 leti v Saint Sulpice de Faleyrens 33, naša posebnost je, da obvladujemo našo proizvodnjo od polja do krožnika za največje zadovoljstvo naših francoskih strank. Gojimo različne žitarice v razsodni kmetijski praksi (certificirane HVE3 od leta 2019), med katerimi sta pšenica in veliki kamut, del letine pa obdržimo za izdelavo naše...
Francija, Mercy
... prebavljivih ogljikovih hidratov, ki spodbujajo njihovo rast. Vsebuje vsaj 10 sestavin, ki spodbujajo razvoj imunskega sistema mladiča v prvih mesecih njegovega življenja. Piščančja moka, koruza, pšenica, riž, piščančja maščoba, ribja moka, laneno seme, pulpa pese, hidrolizirana piščančja jetra, pulpa cikorije.
Francija, Ostwald
... ročno izdelane! Zaljubili se boste v naše testenine v obliki gemilli! In za nežno hrustljavo teksturo izberite al dente kuhanje. Navodila za uporabo: zavrite vodo, hitro kuhanje 3/4 minute, kar omogoča ohranjanje kakovosti hranil, postrezite hladne ali tople. Shranjevanje: v zaprti posodi, na suhem, zaščitenem pred svetlobo. Sestavine: moka stare pšenice, naša moka iz konoplje, voda Vsebnost...
Francija, Saint Meen Le Grand
... GRAIN je zdrav in stabilen izdelek, ki ne privlači škodljivcev. Enostavno se zmeša z zrelimi žiti (ječmen, pšenica, ovsen, koruzna moka, tritikala…) ob žetvi ali ob skladiščenju s pomočjo mešalnika. Prepričljivi rezultati na žitih najprej: povečanje vsebnosti beljakovin za 5% za zmanjšanje uporabe pogač. Alkalna pH vrednost 9 za povečanje vključitve v krme brez tveganja za acidozo burjice.
Francija, Torcy Le Petit
Podjetje, 100 % francosko, s sedežem v Champagne, Millbäker oblikuje in proizvaja rešitve sestavin za profesionalce v pekarstvu ter se pozicionira kot strokovnjak v verigi pšenica-moka-kruh. Naš cilj: razkriti potencial in okusne, hranilne ter tehnološke bogastva vsake sestavine. Odkrijte široko paleto izdelkov, namenjenih BVP: korektorji mletja, izboljševalci pekarstva, mešanice in predmešanice...
... o našem proizvodnem mestu, asortimanu mok in semol. Prilagodimo se vašim potrebam glede formata: Big bag, v razsutem stanju, 25kg, 5kg, 1kg... Imamo tudi ekološko linijo, ki vključuje ekološke moke mlete na kamen (pšenica, spelta) in ekološke semole trde pšenice. Naše certifikacije IFS, KOSHER, ISO 140001 in ekološka certifikacija CAAE odražajo našo zavezanost kakovosti in družbeni odgovornosti. Naš regionalni prodajni predstavnik vas bo kontaktiral, da odgovori na vaša vprašanja. Govorimo več jezikov, da vas lahko ustrezno obravnavamo, seveda tudi francoščino in angleščino.
Francija, Moyrazès
Mlin MARTY proizvaja moko, mletno na kamnitih mlinčkih, imenovano FLORIMEULE. Zaradi stika z bloki kremena se pšenica obdeluje drugače. Ta metoda ponovno vrednoti kakovosti pšenice in omogoča pridobitev moke izjemne kakovosti. Tako pšenica ponovno pridobi vse svoje nekdanje vrednosti.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play