Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint Emilion Grand Cru mešanica: Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc Potencial staranja: Približno 20 let Vinifikacija: Grozdje je ročno obranjeno, odstranjeni so peclji, nato pa se grozdje sortira v densimetrični kopeli. Sledi teden dni hladne maceracije pred fermentacijo in 10 dni alkoholne fermentacije, med katero se grozdje prečrpava in pokrov potiska navzdol. Vino se odcedi in nato stisne, preden se stara 15 mesecev: 60 % v novih sodih in 40 % v temperaturno nadzorovanih nerjavnih rezervoarjih. Oenolog: Thomas Duclos...
Francija, Lys Haut Layon
... natančnem opazovanju rastlin in visoki odzivnosti. Vendange : Ročna trgatev v 20 kg odprtih škatlah. Grozdje je strogo sortirano na vinogradu, na začetku zlatne faze, in brez kakršne koli gnilobe. Vinification et élevage : Delna pnevmatska stiskalnica. Ohranijo se le srčiki cuvée. Odstranjeni so repi in obrezki. Alkoholna in malolaktična fermentacija v inox posodah. Température de service: 8-10 °C...
Francija, Roubia
...{"Degré Alcool (%)":"13","VINIFICATION":"Grozdje je pobrano v optimalni zrelosti za idealno ravnotežje med tanini in sladkorji. Grozdje je stisnjeno in odstranjeni so peclji, nato pa se macerira en mesec. 21 mesecev vinifikacije brez posegov v betonskih posodah.","CÉPAGES":"SORTA\n65% Grenache 25% Syrah 10% Mourvèdre\nStopnja 14°","Poids brut (Kg)":"1,3","DÉGUSTATION":"Intenzivna granatna barva...
Francija, Brissac Loire Aubance
...Zlata medalja Mednarodnega izziva Gilbert & Gaillard 2019 LETNIK: 2018 SORTA: Cabernet franc. TEROIR: Glina-kamen. VINIFIKACIJA IN ZREJENJE: Grozdje je bilo pobrano v zelo dobri zrelosti, 100% odstranjeni peclji. Maceracija 15 dni s kontrolo temperature. Zorenje 6 mesecev v inox posodah. APPELLACIJA: AOP Anjou Rouge. OPIS OKUSA: Barva močne rdeče, granatne intenzivnosti. Fin nos, nežni...
Francija, Saint Cannat
... kroglicami. Ta Cairanne Excellence prihaja iz starih trt (30 do 80 let), z zelo nizkim pridelkom 30 hl/ha. SORTA GROZDJA Grenache 60% Syrah 40% PRIDOBIVANJE VINA Po ročnem obiranju so grozdje popolnoma odstranjeni peclji ob prejemu v kleti. Vsaka sorta se vinificira ločeno, na tradicionalen način. Fermentacija pod nadzorovano temperaturo omogoča dolgo maceracijo (3 do 4 tedne).
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play