Francija, MONTREUIL BELLAY
Proizvajalec andouillett za velike trgovine, RHD, gostinstvo, veletrgovce, nakupovalne centrale. Proizvajalec andouillett La Saumuroise, andouillett Bonbergel in andouillett Champenoises izključno iz svinjine. Andouille iz domačih krajev 100% svinjina, pakirane v vakuumu. Andouille La Saumuroise 100% svinjina, pakirana v vakuumu. Proizvajalec belega krvavice po starem receptu, ekstra pusta klobasi...
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
SA SALAISONS PYRENEENNES je podjetje, specializirano za sušenje izjemnih pršutov. Salaisons Pyrénéennes uporabljajo avtentično znanje za proizvodnjo izjemnih pršutov in suhomesnatih izdelkov. Tako kot pri vrhunskih vinih, so ti suhomesnati izdelki proizvedeni iz reje kakovostne 'sortne' svinjine: certificirane bele svinje iz jugozahodne Francije. Izdelki, pridobljeni iz 'sortne' bele svinje, so ...
Francija, Manosque
Podjetje Le Séchoir des Alpes je družba, specializirana na področju agroživilske industrije, natančneje v proizvodnji mesnin in suhomesnatih izdelkov. S svojim tradicionalnim in obrtniškim znanjem, ki se prenaša iz roda v rod, vam Le Séchoir des Alpes ponuja paleto kakovostnih izdelkov, ki predstavljajo vse okuse Provence.
Francija, Lacaune
Že leta 1926 je "Milhau" začel s rejo prašičev in predelavo mesnin na višavah v osrčju Monts de Lacaune: nova mesnica Lacaune je bila rojena. Kasneje, leta 1967, je Yves Milhau prevzel obrt svojega dedka in odprl svoje delavnice v osrčju glavnega mesta mesnic v Okcitanu: Lacaune, okus domačega. Danes četrta generacija nadaljuje tradicijo in izdeluje avtentične izdelke. Dober okus preteklosti je ...
Francija, Champigne
Francoski proizvajalec jabolk in sadja, FLASH FRUITS je specialist za predelavo sadja in ponuja sveže izdelke 4. in 5. kategorije. Ponuja celovite rešitve za predelavo jabolk in sadja. Je proizvajalec predelanega sadja in jabolk za gostinstvo in kulinarične poklice, surove jabolčne palčke za gostinstvo, surove jabolčne palčke za kulinarične poklice, kuhano sadje za gostinstvo, kuhano sadje za...
Francija, Scherwiller
FESIA je podjetje s sedežem v Scherwillerju. Ponuja dobavo in opremo za živilsko industrijo. Distribuira opremo za mesarstvo, mesnine, drobnico in industrijske suhomesnate izdelke: visoko hitrostne rezalnike za kuhano meso, za živilsko industrijo, naprave za dimljenje mesa, pohištvo za gostinstvo: grelni prikazovalniki za hrano, kovinsko pohištvo za hotele, kovinsko pohištvo za restavracije...
Francija, Mouterre Silly
Proizvajalec hladno stiskanega olja orehov in lešnikov: hladno stiskano lešnikovo olje prvega stiskanja, hladno stiskano orehovo olje prvega stiskanja. Proizvajalec orehovega aperitiva: kuhano vino iz listov orehov in zelenih orehov. Proizvajalec francoskega orehovega vina. Orehova moka brez olja za torte. Lešnikova moka brez olja za torte. Jedrca orehov Huilerie des Roches prodajana v vrečkah.
Francija, Monteux
Nahajajoč se v PROVENCII, je naša konzervarna, pod vodstvom svojega ustanovitelja gospoda Louisa MARTINA, od leta 1918 razvila svoje znanje pri izdelavi kakovostnih izdelkov. Sezonska dejavnost predelave svežega sadja in zelenjave, predvsem lokalnega in v skladu z našimi zahtevami, nam omogoča, da proizvajamo surovine, ki so v celoti pod našim nadzorom. Te so zato popolnoma primerne za izdelavo izdelkov druge predelave: vroče omake, kečap, kuhano zelenjavo, tradicionalne recepte...
Francija, Andiran
DANIVAL je vodilni na področju ekoloških konzerv v Franciji, a deluje tudi v tujini. DANIVAL vam ponuja paleto več kot 200 ekoloških izdelkov. DANIVAL vam tako nudi kuhane izdelke, kuhano zelenjavo, sladice, japonske izdelke, sol,…...
Francija, Rungis
Podjetje di spé ré se nahaja v Rungisu. Ponujamo vam regionalne mesnine, kot so foie gras, sveži izdelki, sestavljene solate, losos... Vedno smo bili osredotočeni na odkrivanje najboljših izdelkov iz naših francoskih in tujih provinc. Podjetje, veletrgovina z mesninami, je bilo ustanovljeno leta 1975 in se je na MIN Rungis uveljavilo že leta 1978. Specialitete so predvsem regionalne mesnine, foie ...
Francija, Montreuil Bellay
Za vaše zadovoljstvo vam Roger BODET, mojster mesarstva, predstavlja vse svoje talente in znanje skozi široko paleto suhih klobas. Oblikovani v naravne ovitke, so klobase nato nameščene v sušilnico, kjer bodo zelo postopoma dosegle idealno temperaturo, ki je ugodna za razvoj okusov in značilnih površinskih cvetov dobrih suhih klobas. To je faza, v kateri so najbolj razvajene, saj se morajo nato oh...
Francija, Fonsorbes
Francija, Aurillac Cedex
Francija, Bastelica
Francija, LA ROCHETTE
Francija, Bressuire
Francija, Luc La Primaube
Francija, Les Mées
Francija, Saint-Lizier
Francija, Parlan
Francija, Chaponost
Francija, Tarare Cedex
Francija, La Cavalerie
Francija, La Vergne
Francija, Ocana

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play