Francija, Carentan
...Karamelni eclat s kremnim sirom iz Normandije in naravno vanilijevo aromo Vedro 15 kg Na voljo velikosti: 0/2mm - 1/3mm - 2/5mm in 3/9mm...
Francija, Sarcelles
Les folies de Nicole je podjetje, ki je nastalo leta 2022 iz strastne ljubezni do dišečih sveč. Kar dela Les folies de Nicole tako posebno, je njihova zavezanost naravi in kakovosti njihovih izdelkov. Vse njihove sveče in voščene kocke so izdelane iz sojinega voska, trajnostnega in okolju prijaznega rastlinskega materiala. Dišave, ki se uporabljajo, prihajajo iz Grasse, svetovne prestolnice dišav,...
...Divja kamilica se pobira s strani kmetov-nabiralcev iz zadruge, ki nam dobavlja suhe cvetove. Pobira se ročno sredi maja in nato suši na soncu. Vrsta naše kamilice je matrica. Spada v isto družino kot marjetice. Uporaba: Naša divja kamilica se lahko uporablja v infuziji sama ali obogatena z listi poprove mete, na primer. V slaščičarstvu jo je mogoče infundirati v ganache, stepeno smetano, kremo...
Francija, Bellême
...Tableta bele čokolade 32% kakavovega masla. Intenzivno mleko, bogato s smetano in zmerno sladko. Da bi ponudili izjemne izdelke, izbiramo najboljše surovine. Neto teža (G): 100...
Francija, Arengosse
...% naravni sladkor: - nerafiniran sladkor iz francoske pese, naravni okus malin, naravna barvila iz rožnate pese (E162, E330) Uporaba za stepeno smetano, jogurte, meringe, slaščice, ledene sladice, makrone Referenca: COFFRETFDM...
Francija, Thiaucourt-Regnieville
...Moja mala Madeleine je nežna in slastna sveča, katere dišava je znana Madeleine. Narejena je iz rastlinskega sojinega voska, njen parfum iz Grasse je naraven in ne vsebuje nobenih dodatkov. S težo več kot 180g ponuja do 70 ur gorenja, da odišavi vaš dom.
Francija, Soreze
...Za smetano je izkoristek približno 50 litrov na uro. Sprejemnik s kapaciteto 5,5 litra mleka. Omogoča ekstrakcijo od 10 do 25 % smetane, odvisno od bogatosti mleka. Hitrost vrtenja posode je 10.000 obratov na minuto pri ± 800 obratih. Za maslo je hitrost vrtenja od 900 do 1.000 obratov na minuto in omogoča dosego rezultata v 6 do 15 minutah. REF:FROSPBAR GARANCIJA:24 MESECEV Dolžina:38 cm Širina:28,8 cm Višina:46 cm Neto teža:3,8 kg...
Francija, Saint-Vulbas
...POSEBNA PONUDBA: 4+1 BREZPLAČNO s kodo: CHANTILLY. Izberite 5 sveč (različne ali iste): model + dišava po izbiri v vaši košarici. Vnesite kodo: CHANTILLY v vaši košarici in -12€ bo odštetih. Čarobni napoj ljubezni: - Zgornja nota: Kokos, Morska - Srednja nota: Tiaré, Ylang - Spodnja nota: Vanilija Kot metulj: - Zgornja nota: Pomaranča - Srednja nota: Muguet, Vrtnica - Spodnja nota...
Francija, Auros
... v naravnem ovitku s cvetom, klobaso perche, zvito ventrèche (francoska pancetta) in ravno. Prav tako izdelujemo kuhano mesnine: domačo klobaso z česnom, baskovski paštet s pimentom d'Espelette, našo znano babičino pašteto (s konjakom, kislo smetano in majhnimi gobami), kuhano šunko, mesni krvavček iz Béarn, galabar krvavček in mesni krvavček, ter terino iz svinjske noge. Poleg tega proizvajamo marinirane mesnine za žar, kot je naša znana šunka za žar po načinu Lomo in sveže klobase.
Francija, Cohade
... bi zadovoljili brbončice svojih strank (in svoje) ter hkrati povečali svojo dobičkonosnost? Prikaz strokovnjaka! Na splošno vsakdo rad zaključi obrok s sladko noto in, kar je še posebej prijetno, če je ta bonus obogaten z kremasto plastjo stepane smetane.
Francija, Biguglia
...Karamele s slivami in kakavom Recept za 12 karamel ● 120 g smetane za stepanje z 35 % maščobe ● 1 kozarec sladkorja U Zuccaru Sucre Gourmand s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà! Zmešajte 120 g sladkorja Gourmand s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà s smetano za stepanje. Zmes segrevajte v ponvi. Ko karamel dobi lepo jantarno barvo, ga odstranite z ognja in oblikujte majhne kupčke na listu papirja za peko. Pustite, da se ohladi. Z rokami oblikujte mehke karamelne kroglice. Valjajte v sladkorju s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà! Uživajte z užitkom in z rokami!
Francija, Charmes
...Večna Zgodba je ročno izdelana sveča, ki bo v vaš dom prinesla sadno in slastno vzdušje s svojim vizualnim videzom in slastnimi vonji. SKU: BOUFCg Čas gorenja: 50 h...
Francija, Plérin
...Vsi poznamo tisto znano čokoladno tablico s karamelo in arašidi, S*****RS, mislim, da nas je veliko, ki jo imamo radi. In menimo, da boste zato uživali v tem hrustljavem in mehkem piškotu z slanimi arašidi, mlečno čokolado in tisto dobro nostalgično karamelo s smetano iz Normandije. Maxi piškot z Maxi okusom, da se spomnimo lepih spominov. Energija: 2063 kj / 493 kcal Maščobe: 24 g Od tega nasičene maščobne kisline: 14 g Ogljikovi hidrati: 62 g Od tega sladkorji: 37 g Beljakovine: 6,8 g Sol: 1 g...
Francija, L'union
...Da v celoti izkoristite svoj dan in napolnite energijo, poskusite infuzijo Maxi Boost s konopljo, rožmarinom in hibiskusom. Nature & CBD priporoča, da pustite, da se 1 do 3 žlice čaja Maxi Boost namakajo vsaj 3 minute v vroči vodi. Da omogočite, da se CBDdiol razpusti, dodajte maščobno snov (mleko ali smetano). Blagovna znamka:Nature & CBD Vsebnost:30 G Sestava:Konoplja 30%, Rožmarin 30%, Hibiskus 25%, Malva 10%, Šipkovec 5% Vrsta izdelka:Čaj / Tisane...
Francija, Renaison
...Gujarat je provinca, ki se nahaja na zahodu Indije, znana predvsem kot rojstni kraj Mahatme Gandhija. Kuhinja Gujarata se odlikuje po bolj blagih in bogatih mešanicah začimb, s sušejšimi jedmi v nasprotju z drugimi provincami, kjer prevladujejo jedi v omakah. V tej regiji redko uporabljamo smetano in mleko, zato arome različnih začimb ovijajo brbončice in širijo mešanico dišav, ki so popolnoma uravnotežene. Proporcija: 5g/osebo...
Francija, Épaignes
...593: Temna čokoladna ganache s smetano Isigny Ste Mère, obložena z belo čokolado...
Francija, Mietesheim
...Nežna, mehka in subtilno aromatizirana, ta gorčica je idealna za fine vinaigrette ali majonezo ter kot priloga k belim mesom ali hladnim perutninskim jedem. Še posebej okusna s pečenim svinjskim ali telečjim mesom, ali pa za deglaziranje ponve s smetano, … subtilna aroma orehov vas ne bo prenehala presenečati. Sestavine: Semena gorčice, voda, kis, pasta iz orehov (kuhani orehi: 63%, voda, sončnično olje, aroma): 5%, sol, sladkor, aroma (orehi), konzervans: natrijev bisulfit Na voljo tudi v vedru 1,1 kg...
Francija, Poitiers
...Če likerska pijača Piñaq Colada igra z besedami s slavnim koktajlom Piña Colada, to ni naključje. Namreč, konjak iz preostalega asortimana je bil zamenjan z jamajškim rumom. Za ostalo najdemo vodko, pa tudi smetano z okusom kokosa in ananasa, da tej likerski pijači dajo značilnosti Piña Colade. Vse to je predstavljeno v steklenici v obliki ananasa s prostornino 1 liter, kar zadostuje za kar nekaj kozarcev te lahke likerske pijače (17%).
Francija, Saint-Denis-De-Villenette
...Krema iz krem, proizvedena z občutkom in skrbjo, da spremlja vaše zvezdne jedi. Zrela krema, ali tako imenovana "smetana", je, ko se mleko segreje do faze odstranjevanja smetane, ki bo nato pasterizirana. Namen je ločiti smetano od mleka s pomočjo centrifugalne smetane, ki mleko vrti z veliko hitrostjo, da loči oba elementa. Del smetane se uporablja za maslo, preostanek pa za pakiranje v kozarce. Del te smetane se nato ponovno vključi v mleko, da se proizvede polposneto mleko. Drugi del te smetane se uporablja za proizvodnjo tistega, kar imenujemo tudi "ZRELA KREMA".
Francija, BRIE
...Cheddar omaka je velik klasik. Njena običajna receptura vključuje cheddar sir, ki ga za lažjo uporabo naribamo, kislo smetano in po želji še malo mleka. Priprava je podobna pripravi modrih omak ali roqueforta. Najprej segrejemo kislo smetano in mleko, nato pa vmešamo sir in mešamo s pomočjo žlice. Začinjanje cheddar omake je prav tako zelo preprosto: sol in poper, nekateri se odločijo, da jo...
Francija, Grigny
...Polteko rumene curry omake, ki je rahlo začinjena in vsebuje pikice curryja. Idealna omaka za osnovna jedi s piščancem ali škampi, prav tako v stožcih. Lahko jo obogatimo s smetano. Obstaja neskončno vrst curryja, ki so del gastronomije indijske polotoka (Indija, Pakistan, Nepal, Maldivi), v jugovzhodni Aziji, na Kitajskem, na Fidžiju, v Koreji, na Japonskem itd. Vendar pa bi njihovo omembo zahtevalo izdajo obsežne knjige.
Francija, Perpignan Cedex
...ribe, jajca, juhe ali pražena zelenjava, gratini, peciva… Curry z jagnjetino, piščancem, ribami… toliko okusnih jedi, ki jih lahko pripravimo s to tipično mešanico. Curry prav tako zelo dobro izraža bogastvo svojih arom s kislo smetano, v ribji ali školjčni juhi, z ribami in školjkami, belim mesom, krompirjem, rižem, testeninami, omletami, majonezo, jajcem v skodelici. Odlično se poda tudi z zelenjavo ali sadjem.
Francija, Bidart
...Darilni paket ekološke oljke, sardine v ekološkem olju, prašek iz moril - Paket št. 9 "Velika večerja v Biarritzu" vas vabi na potovanje, s svojo ekstra deviško oljko "Cèpes" ekološke pridelave (250ml), praškom iz moril (50g) in 2 embalažama majhnih sardel v ekstra deviškem oljčnem olju (80g). Zdaj je le še treba dodati glasbo, partitura je preprosta; uživajte v antipastih s cèpes, okusnih toastih s smetano iz moril in slastnih majhnih sardelah!
Francija, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ta čokoladna torta s fudgeom je resnično namenjena pravim ljubiteljem čokolade! S svojimi 4 plastmi in fudge prelivom je ta torta slastna, bogata, a ne preveč sladka. Postrezite jo z kepico sladoleda ali stepeno smetano ali preprosto z dobro skodelico kave ali čaja!
Francija, Halsou
... d'Espelette, oljčno olje s pimentom d'Espelette, pa tudi smetano in žele s pimentom d'Espelette. Naši pimenti se obirajo med avgustom in decembrom, nato pa se očistijo, obrišejo, sortirajo in kalibrirajo, vse ročno. Pridelani na prostem, ne prejemajo nobenih fitosanitarnih obdelav v skladu s strogimi standardi. Ne dodajamo nobenih barvil, aditivov ali konzervansov našim izdelkom; naš prah je...
Francija, Choisy Le Roi
... profesionalnih sladolednih strojev. Frigomat je prisoten na različnih trgih, kot so sladoledni stroji, italijanski sladoledni stroji, pasterizatorji, kuhalniki za smetano, sladoledne turbine, kombinirani stroji in avtomatski stroji. Dobavitelj sladolednih strojev, FRIGOMAT izvozi po vsem svetu in je zastopan s distributerji in mrežami trgovcev, ki so prisotni v vseh državah. Er-Concept bo vaš kontakt za Francijo. Kontaktirajte nas za povpraševanje po sladolednih strojih po telefonu ali po e-pošti.
Francija, Vitry-sur-seine
Carpigiani je svetovni vodja v proizvodnji strojev za sladoledarje, slaščičarje in druge. Carpigiani je največji proizvajalec strojev za mehki sladoled, zamrznjene jogurte, mlečne napitke, granite in stepeno smetano. Carpigiani natančno spremlja delovanje strojev, nameščenih pri svojih strankah, in s pomočjo njihovih povratnih informacij prispeva k stalnemu izboljševanju svojih izdelkov. Tehnična...
Francija, Marseille
... (priprave za stepeno smetano, čokoladno peno, mlečne napitke itd.) - Funkcionalni sistemi za prelive in dodatke Caragum International® je lansiral svojo kozmetično divizijo preko POLYNAT®T11, 100% rastlinske sestavine. Ta sestavina, certificirana s COSMOS, bo formulantom omogočila, da ustrežejo željam potrošnikov po večji naravnosti v izdelkih in krajši INCI seznamih.
Francija, Paris
... pelmeni, sibirski ravioli, ki so v Rusiji izjemno priljubljeni že od srednjega veka, narejeni iz trde pšenične moke in polnjeni z mesom in/ali zelenjavo, postreženi z juho, smetano in svežimi zelišči, kot je koper. Pelmeni reinterpretira tradicionalne pelmenije, ponuja nove recepte, ki so bolj po okusu gurmanov in bolj dovršeni. Pelmeni se prednostno oskrbuje pri dobaviteljih s kratkimi dobavnimi verigami, da omeji svoj ogljični odtis. Izdelki visoke kakovosti so najpogosteje označeni kot 'BIO', AOP ali Label Rouge.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play