Francija, Mainneville
Domaine des Hulottes je družinsko podjetje, ki se predvsem ukvarja s pridelavo žit, vendar se je Hélène v zadnjih dveh letih specializirala za gojenje in predelavo rabarbare. Po prevzemu družinske kmetije, ki se nahaja v Bosquentinu, leta 2016, smo (Hélène in Guillaume) želeli razširiti svojo dejavnost in ponovno posaditi rabarbaro, ki je že obstajala na kmetiji. Dejavnost se je začela s prodajo...
...Pale Ale pivo z obilico tropskega sadja Brewed with 100% Breton grains and hops. Mango puree, pineapple puree, and fresh basil. Obrtno in ekološko. Predstavljena velikost 33 cl Na voljo tudi v 75 cl. Barva: Blond Stopnja alkohola: 4,3° Slog: Pale Ale s sadjem IBU (grenkoba): 30 Mleti: München, Ovseni kosmiči, Pale Hops: Cascade, Chinook Sadne pire: Ananas, Mango Drugo: Svež bazilika...
Francija, Objat
...% marelična pire (marelica, sladkor), glukoza, sladkor v prahu, trimolin, pektin, citronska kislina, voda, 0,12% pistil šafrana. Povprečne hranilne vrednosti na 100g: Energija 260 kcal / 1105Kj, maščobe 0g, od tega nasičene maščobne kisline 0g, Ogljikovi hidrati 65g, od tega sladkorji 60g, beljakovine 0g, sol 0,08g...
Francija, Valence
F2S je bila ustanovljena leta 2013 s strani njenega upravitelja gospoda Serpeginija Fabrizia. Na podlagi več kot 25-letnih izkušenj v prehrambeni industriji je uspel vzpostaviti omrežje zgoraj in spodaj v verigi. Tako je pridobil skoraj popoln nadzor nad izbiro svojih dobaviteljev in blaga. Močna točka podjetja F2S je dejstvo, da je neposredno povezana s proizvodnimi tovarnami, kar ji omogoča, da ...
Francija, Capdenac Gare
...Natural Boost je vitaminizirana sadna kaša. Ponuja enako energijo kot gel, a z konsistenco in okusom kompota za optimalno prebavno toleranco in več užitka. Vitamin B1 prispeva k normalnemu energetskemu metabolizmu, vitamin C pa pomaga zmanjšati utrujenost. Vitamin C prispeva k ohranjanju normalnega delovanja imunskega sistema med in po intenzivni telesni aktivnosti*. *Koristni učinek se doseže...
Francija, Malataverne
...Jabolčna omaka je sadna pire, sestavljena iz kuhanih ali svežih jabolk, morda z malo sladkorja ali cimeta. V Franciji je omaka sladica, medtem ko v Severni in Vzhodni Evropi ter Ameriki omake pogosto spremljajo meso. V Belgiji in na Nizozemskem jo postrežejo tudi kot prilogo, še posebej z krvavicami ali piščancem.
Francija, Domjean
... Uporabe: Sadna osnova: 1 kg sadne pire, 1 kg mlečne smetane, 140 g Gelée bavaroise, 260 g vode. Razpršite in raztopite Gelée dessert v hladni vodi ter segrejte raztopino na 60-65°C ob stalnem mešanju. Zmešajte pripravo s hladnim sadnim pirejem. Stepite smetano. Ne preveč čvrsto, njena konsistenca mora biti penasta. Stepena smetana se lahko nadomesti z italijansko meringo. Vmešajte stepene smetane v...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play